Starity

Klippremier: BIGBANG - Bang Bang Bang

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 02. 21:16 #21
frigónyuszi
frigónyuszi
új tag

StátuszReal hipsters hashtag after the hashtags#
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 81
Csatolások: 3
Azonosító: 165756
Egész hétvégén tűkön ülve vártam, hogy kijöjjön, és egyáltalán nem okozott csalódást. Az már egy más kérdés, hogy mire a We Like 2 Party klipje kijön, megint át kell élnem a poklok poklát. rohog.gif
2015. június 03. 08:36 #22
Ncskcsk
Ncskcsk
~SHINee lover~

StátuszI hate tomatoes
Hozzászólás: 1943
Csatolások: 5
Azonosító: 147253
A klippel nincs bajom, megszoktam már az ilyen klipeket tőlük, és ez tetszik is, kreatív lett. A dallal csak olyan szinten van bajom, hogy Fantastic Baby 2.0, nem sok újítást látok benne az előbb említett számhoz képest, nagyon a biztonságosra mentek a fiúk, próbálják meglovagolni annak a sikerét. Önmagában viszont a dal nem rossz, egyedül a refrénnel van gondom. Ki volt az a drágalátos hozzá nem értő (félek előre, hogy GD, és akkor bujkálhatok a fanok elől), aki ennyire egymással össze nem hagzó részt képes volt összekötni??? Teljesen tönkrevágta a dalt nálam. Pedig minden más része tetszik.
A Made seriesre meg kitérve, a we like 2 partyt még nem hallottam, majd klippel együtt fogom megnézni, szóval az eddigi 3 új szám közül még ez a jobbik. A Loser és a Bae Bae nagyon nem az én világom.

ui.: Most jövök rá, hogy Taeyangnak milyen cukin áll ez a pink haj~
2015. június 03. 12:33 #23
DeathTheKid
DeathTheKid
visszatérő vendég

StátuszKJY ♥
Hozzászólás: 113
Csatolások: 4
Azonosító: 209224
Szerintem nagyon jó lett a klip is és a zene is! Kedvencem lett a fiúktól. Nem okoztak csalódást. smileeee.gif Jiyongnak annyira jól áll ez a haj. heart.gif heart.gif
2015. június 03. 13:05 #24
Hayame
Hayame
Angel of music ♫
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 65
Azonosító: 211122
Idézet (tobymac @ 2015.06.02. 18:27)
Látom a dél-koreaiak sem tartanak tőlünk előbbre... Gusztustalanabb a klipje még az amerikai klipeknél is...  ohmy.gif  malade.gif

Az egy dolog , hogy nem tettszik, de azért tényleg nem kéne le gusztustalan-ozni unsure.gif mellow.gif ...
2015. június 03. 13:13 #25
Nikkybaba
Nikkybaba
új tag
Hozzászólás: 7
Csatolások: 0
Azonosító: 225322
Végre*-* Annyira vártam és nagyon nagyon király lett*--* Nem hiába ők az egyik Ultimate Groupsom:3 *w*
2015. június 03. 17:23 #26
FloraT
FloraT
visszatérő vendég

StátuszW- wait a minute, hold up!
Hozzászólás: 308
Csatolások: 1
Azonosító: 240999
tobymac tobymac
Látom a dél-koreaiak sem tartanak tőlünk előbbre... Gusztustalanabb a klipje még az amerikai klipeknél is... ohmy.gif malade.gif

Forrás: http://starity.hu/magazin/56058-klippremier-big-bang-bang-bang-bang/#ixzz3c0rqp100

Ha nem tetszik, még nem kell legusztustalanozni. Mondjuk nekem kissé hiányzik a régi stílusuk.sad.gif
2015. június 03. 17:27 #27
FloraT
FloraT
visszatérő vendég

StátuszW- wait a minute, hold up!
Hozzászólás: 308
Csatolások: 1
Azonosító: 240999
Mert hát GD kissé elszállt magától, legalábbis szerintem...ez már nem teljesen ő, ők, vagy mi. Összezavarodtam... TaeYang pink hajjal, jesszus! Stylistot megkövezni! A barátnőjéhez grat. T.O.P az utóbbi időben meghülyült, Daesung is, SeungRinak meg alig adnak sorokat. Már hallottam a We like 2 partyt...ott alig énekel. Mondjuk, ha nem hallottam volna, felmondtam volna, mint V.I.P. Ott egy kicsit magukhoz tértek. Huh. De a számok jók, csak ők változtak...túl sokat...
2015. június 03. 17:29 #28
- törölt felhasználó -    
Jaj istenem! heart.gif
Elsem tudom mondani menyire, de mennyire örülök neki, hogy ennyi dalt adtak ki (ennyi idő után remélhető is volt...). *o*
Nekem személy szerint nagyon tetszett az egész.
Minden, a klip is és a dal is. Fülbemászó.
Habár Ji Yong hangját sokszor nem tudtam hova tenni.
A klip, mint említettem tetszett. Én már a Bae Bae-nél beletörődtem, hogy ilyen beszívott klipeket adnak ki. laugh.gif
SeungRin mostanába egyre többet fanulok... Nagyon jól áll neki a szőke. *.*
Szegény DaeSungot megakarják vakítani. >.< xD
TaeYang haját még nem tudtam feldolgozni... Ilyet csak GDnél láttam. biggrin.gif
De a lényeg, hogy nekem nagyon tetszik. Most is a fejembe megy. *dudorászik*
2015. június 03. 20:37 #29
Kuronekofan
Kuronekofan
visszatérő vendég
Hozzászólás: 208
Azonosító: 227659
Egyszerűen eszméletlen. Baromi jól sikerült ez a szám. Annyira imádom őket, olyan különlegesek.Mindig meg tudnak lepni.Gratulálok nekik ehhez a nagy sikerhez, ők legendák;)<3 Bigbang FIGHTING!! :3<33Saranghaeyo :33
2015. június 03. 23:07 #30
Niki0718
Niki0718
10 éve itt <3

Státusz12. évem az oldalon !!! ❤️
Hozzászólás: 3973
Csatolások: 63915
Azonosító: 236119
Én nem tudom, hogy egyeseknek mi gusztustalan ezen..?? Na és ha nem teljesen az ő stílusuk?? Szerintem kell egy kis változatosság. Teyangnak szerintem tök mindegy milyen a haja neki minden jól áll. A klipp nagyon tetszett smileeee.gif Jó pörgős kis szám lett az biztos. Lehet, hogy néhány rajongó szerint elszálltak maguktól...de hát könyörgöm, amilyen sikeresek lettek ez nem meglepő... NA ÉS? ATTÓL MÉG ROHADT JÓ SZÁM LETT smileeee.gif <3 <3 biggrin.gif !!
2015. június 03. 23:35 #31
Adri152
Adri152
új tag

StátuszKoreanGirlForever + K-pop <3 <3 :DD^^
Hozzászólás: 74
Azonosító: 237233
Csak igy tovább BigBang csodásak vagytok imádom az összes számotokat!!*---*
2015. június 04. 19:08 #32
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Taeyang rózsaszín haja borzalmas, de Daesung sem lehet szomorú.. az ő gomba haja mindent visz. crazy.gif A klip olyan amilyen, a dal viszont nem rossz, egy kicsit talán Fantistic Baby beütése van. Ennyi.
2015. június 04. 21:17 #33
myrita00
myrita00

StátuszA rózsaszín nem csak szín hanem életstílus.!! :$ <3 xoxo
Hozzászólás: 533
Azonosító: 206384
Imadom *.*
2015. június 30. 16:12 #34
- törölt felhasználó -    
Mamám, mi a franc ez? Kérem vissza a Fantastic Babyt! LOL
Taeyang haja... O.O Finoman szólva is borzalmas, valaki nekem egy ollót és egy doboz festéket sürgősen!
Szerintem maga a dal hatalmas lett. Először fogtam a fejem, hogy mégis hova lett a Loser és a Bae Bae varázsa, és ezt szörnyűnek tituláltam, de rám nőtt. Jó kis őrjöngős nóta. A szövegről pedig annyit, hogy nem ez az első egoista dalszöveg a Kpopban vagy a világon. Az ilyen fajta számok gyakorlatilag önbizalombombának íródnak. Ettől eltekintve én is azt gondolom, hogy GD kicsit elszállt. Múltkor olvastam egy interjút, amiben azt nyilatkozta, hogy a BB azért más mint a többi idol banda, mert saját magának szerzi a zenéjét, és ezzel egyedibb, valamint ő nem tudja elképzelni, hogy olyan zenét adjon elő, amit nem ő írt. Ezzel még nem is lenne semmi baj, de ahogy Jiyong fogalmazott, nem bántani akarom, de arrogánsnak tűnik. Szerintem az nem hátrány, ha valaki úgy tud teljes átéléssel előadni, hogy nem az ő érzéseiről szól a dal. Hány olyan idol van, aki egyszer nem írt még dalt, vagy csak néhányat, mégis bármit el tud énekelni úgy, hogy teljesen elhiszed neki. Valamint a befutottabb előadók közül nem egy van, aki beleszólhat, hogy mit fog énekelni és produceri munkát is végez albumon, sőt, hé, dalokat ÍR! Itt egy egész lista dalszerző idolokról, ha valakit érdekel: http://onehallyu.com/topic/41452-master-list-of-songwritercomposer-k-pop-idols/
Mondom még egyszer, bejött ez a dal és a koreográfia is.
2015. június 30. 16:32 #35
- törölt felhasználó -    
Látom a dél-koreaiak sem tartanak tőlünk előbbre... Gusztustalanabb a klipje még az amerikai klipeknél is...  ohmy.gif  malade.gif

Figyelj drága... először is jár a keksz mert megtudtad különböztetni a kínait a koreaitól. Látom még nincs elveszve minten. biggrin.gif Másodszor... hogy a f*szba ne tartanának nálunk előbre? Ezt most nem azért mondom mert kpopper vagyok. Náluk van a leggyorsabb net, nagyon szakképzett az orvostudományuk, és ha csak a zene miatt is, de szólók, ott nem leszel egy nyanvadt tehetség kutató miatt idol. wink.gif Gusztustalan? _nevet.gif _nevet.gif Látom valami Máyli Szájrüsz fan lehetsz, ha neked ez gusztustalan. thumbsup.gif
2015. július 22. 09:00 #36
Aletta777
Aletta777

StátuszMy blood,sweat and tears and my last dance, take it all!!
Hozzászólás: 563
Azonosító: 231928

Általában nem vagyok ilyen, de az én türelmem is véges és kezd elegem lenni az ilyen emberekből.
Nos gusztustalan? Gusztustalan anyád s*gge, s ha már ez igaz te se lehetsz valami gyönyörű.
S rosszabb az amerikai klippeknél is? Akkor vegyük figyelembe, hogy Miley egy klipp és siker kedvéért levetkőzik(pucérra)é egy kalapácsot nyalogat. malade.gif Viszont nekik nincs szükségük arra, hogy meztelenre vetkőzzenek(pedig nem lenne semmi biggrin.gif ) Ez a dolog ami neked undorító hozzá tartozik a stílushoz. Remélem hozzájárultam egy kicsit az okításodhoz hamár anyucikád nem volt képes egy kis illemet tanítani nekd. cool.gif
2015. július 22. 09:06 #37
Aletta777
Aletta777

Idézet (MRS.Biiersack..jacky @ 2015.06.02. 20:59)
Nekem nem tetszik nem az én stílusom de a klip tetszik (ne szoljatokle saját vélemény)

Hát ezért senki nem szólna le, hiszen csak elmondtad a veleményed, nem szóltad le, nem szidtad csupán elmondtad a véleményed ez pedig tiszteletet érdemel meghajolo.gif
2015. július 22. 09:15 #38
Aletta777
Aletta777

Olyan érdekes nem? Alig kapunk valami hírt a kedvenceinkről és mégis mindig idetéved néhány suttyó kis pöcs és eltúlzott negatív véleményt ír. Mert véleményt nyílvánítani mindenkinek joga van, de akkor valahogy úgy, mint aki már hallott arról, hogy illem.
Ha nem tetszik jó, de vagy írd le rendesen vagy inkább menj a tucat sztárjaidhoz.
Gondolom minden számítógép mögött ülő baromnak ilyenkor nagy a szája, viszont ha szembe jönne velük a BigBang már nem mernék a szemükbe mondani, hogy: Undorító a klipped te nyomi ferdeszemű.

A dal pedig nagyon jó lett bulizós az elejétől a végéig. A klippen kicsit nagyot néztem, de nem is annyira rossz.
2015. november 22. 12:00 #39
- törölt felhasználó -    
Nekem sajnos nem nyerte el a tetszésemet,ami nagyon bosszant hiszen nekem ők jelentik az életet...a Klipp túl látványos,megelégettem volna valami egyszerűbbel is..A rerfém teljesen olyan mintha átmentünk volna egy másik stílusú számba,Seungri szegény :/Alig énekel pár mondatot úgy ahogy Deasung is,GD.t imádom de most egy kicsit túlzásba esett ami nem is lenne baj hiszen neki ez nagyon jól áll,Taeyang haja sokkolt amúgy jól áll neki..T.O.P-ban nem csalódtam ő hozta a jól megszokott formáját,bár az a valami a fején o__o (Szerintem nem kéne az a fejére)Hát nagyon fáj hogy ezt kelett leírnom de sajnos ez az igazság (AZ ÉN SZEMSZÖGEMBŐL)kár pedig imádom őket....)
2016. április 29. 14:06 #40
fannibella
fannibella
új tag

StátuszMy Dream is Korea♡
Hozzászólás: 39
Azonosító: 255529
Nekem tetszik
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!