Klippremier: BIGBANG - Bang Bang Bang
2015. június 02. 21:16
|
|
frigónyusziúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 81 Csatolások: 3 Azonosító: 165756 offline
|
Egész hétvégén tűkön ülve vártam, hogy kijöjjön, és egyáltalán nem okozott csalódást. Az már egy más kérdés, hogy mire a We Like 2 Party klipje kijön, megint át kell élnem a poklok poklát.
2015. június 03. 08:36
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
A klippel nincs bajom, megszoktam már az ilyen klipeket tőlük, és ez tetszik is, kreatív lett. A dallal csak olyan szinten van bajom, hogy Fantastic Baby 2.0, nem sok újítást látok benne az előbb említett számhoz képest, nagyon a biztonságosra mentek a fiúk, próbálják meglovagolni annak a sikerét. Önmagában viszont a dal nem rossz, egyedül a refrénnel van gondom. Ki volt az a drágalátos hozzá nem értő (félek előre, hogy GD, és akkor bujkálhatok a fanok elől), aki ennyire egymással össze nem hagzó részt képes volt összekötni??? Teljesen tönkrevágta a dalt nálam. Pedig minden más része tetszik.
A Made seriesre meg kitérve, a we like 2 partyt még nem hallottam, majd klippel együtt fogom megnézni, szóval az eddigi 3 új szám közül még ez a jobbik. A Loser és a Bae Bae nagyon nem az én világom.
ui.: Most jövök rá, hogy Taeyangnak milyen cukin áll ez a pink haj~
A Made seriesre meg kitérve, a we like 2 partyt még nem hallottam, majd klippel együtt fogom megnézni, szóval az eddigi 3 új szám közül még ez a jobbik. A Loser és a Bae Bae nagyon nem az én világom.
ui.: Most jövök rá, hogy Taeyangnak milyen cukin áll ez a pink haj~
2015. június 03. 12:33
|
|
DeathTheKidvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 113 Csatolások: 4 Azonosító: 209224 offline
|
Szerintem nagyon jó lett a klip is és a zene is! Kedvencem lett a fiúktól. Nem okoztak csalódást.
Jiyongnak annyira jól áll ez a haj.
2015. június 03. 13:05
|
|
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline
|
Idézet (tobymac @ 2015.06.02. 18:27)
Látom a dél-koreaiak sem tartanak tőlünk előbbre... Gusztustalanabb a klipje még az amerikai klipeknél is...

Az egy dolog , hogy nem tettszik, de azért tényleg nem kéne le gusztustalan-ozni
2015. június 03. 17:23
|
|
FloraTvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.01. Hozzászólás: 308 Csatolások: 1 Azonosító: 240999 offline
|
tobymac tobymac
Látom a dél-koreaiak sem tartanak tőlünk előbbre... Gusztustalanabb a klipje még az amerikai klipeknél is... ohmy.gif malade.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/56058-klippremier-big-bang-bang-bang-bang/#ixzz3c0rqp100
Ha nem tetszik, még nem kell legusztustalanozni. Mondjuk nekem kissé hiányzik a régi stílusuk.
Látom a dél-koreaiak sem tartanak tőlünk előbbre... Gusztustalanabb a klipje még az amerikai klipeknél is... ohmy.gif malade.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/56058-klippremier-big-bang-bang-bang-bang/#ixzz3c0rqp100
Ha nem tetszik, még nem kell legusztustalanozni. Mondjuk nekem kissé hiányzik a régi stílusuk.
2015. június 03. 17:27
|
|
FloraTvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.01. Hozzászólás: 308 Csatolások: 1 Azonosító: 240999 offline
|
Mert hát GD kissé elszállt magától, legalábbis szerintem...ez már nem teljesen ő, ők, vagy mi. Összezavarodtam... TaeYang pink hajjal, jesszus! Stylistot megkövezni! A barátnőjéhez grat. T.O.P az utóbbi időben meghülyült, Daesung is, SeungRinak meg alig adnak sorokat. Már hallottam a We like 2 partyt...ott alig énekel. Mondjuk, ha nem hallottam volna, felmondtam volna, mint V.I.P. Ott egy kicsit magukhoz tértek. Huh. De a számok jók, csak ők változtak...túl sokat...
2015. június 03. 17:29
Jaj istenem!
Elsem tudom mondani menyire, de mennyire örülök neki, hogy ennyi dalt adtak ki (ennyi idő után remélhető is volt...). *o*
Nekem személy szerint nagyon tetszett az egész.
Minden, a klip is és a dal is. Fülbemászó.
Habár Ji Yong hangját sokszor nem tudtam hova tenni.
A klip, mint említettem tetszett. Én már a Bae Bae-nél beletörődtem, hogy ilyen beszívott klipeket adnak ki.
SeungRin mostanába egyre többet fanulok... Nagyon jól áll neki a szőke. *.*
Szegény DaeSungot megakarják vakítani. >.< xD
TaeYang haját még nem tudtam feldolgozni... Ilyet csak GDnél láttam.
De a lényeg, hogy nekem nagyon tetszik. Most is a fejembe megy. *dudorászik*
Elsem tudom mondani menyire, de mennyire örülök neki, hogy ennyi dalt adtak ki (ennyi idő után remélhető is volt...). *o*
Nekem személy szerint nagyon tetszett az egész.
Minden, a klip is és a dal is. Fülbemászó.
Habár Ji Yong hangját sokszor nem tudtam hova tenni.
A klip, mint említettem tetszett. Én már a Bae Bae-nél beletörődtem, hogy ilyen beszívott klipeket adnak ki.
SeungRin mostanába egyre többet fanulok... Nagyon jól áll neki a szőke. *.*
Szegény DaeSungot megakarják vakítani. >.< xD
TaeYang haját még nem tudtam feldolgozni... Ilyet csak GDnél láttam.
De a lényeg, hogy nekem nagyon tetszik. Most is a fejembe megy. *dudorászik*
2015. június 03. 20:37
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Egyszerűen eszméletlen. Baromi jól sikerült ez a szám. Annyira imádom őket, olyan különlegesek.Mindig meg tudnak lepni.Gratulálok nekik ehhez a nagy sikerhez, ők legendák;)<3 Bigbang FIGHTING!! :3<33Saranghaeyo :33
2015. június 03. 23:07
|
|
Niki071810 éve itt <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.16. Hozzászólás: 3973 Csatolások: 63915 Azonosító: 236119 offline
|
Én nem tudom, hogy egyeseknek mi gusztustalan ezen..?? Na és ha nem teljesen az ő stílusuk?? Szerintem kell egy kis változatosság. Teyangnak szerintem tök mindegy milyen a haja neki minden jól áll. A klipp nagyon tetszett
Jó pörgős kis szám lett az biztos. Lehet, hogy néhány rajongó szerint elszálltak maguktól...de hát könyörgöm, amilyen sikeresek lettek ez nem meglepő... NA ÉS? ATTÓL MÉG ROHADT JÓ SZÁM LETT
<3 <3
!!
2015. június 04. 19:08
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Taeyang rózsaszín haja borzalmas, de Daesung sem lehet szomorú.. az ő gomba haja mindent visz.
A klip olyan amilyen, a dal viszont nem rossz, egy kicsit talán Fantistic Baby beütése van. Ennyi.
2015. június 30. 16:12
Mamám, mi a franc ez? Kérem vissza a Fantastic Babyt! LOL
Taeyang haja... O.O Finoman szólva is borzalmas, valaki nekem egy ollót és egy doboz festéket sürgősen!
Szerintem maga a dal hatalmas lett. Először fogtam a fejem, hogy mégis hova lett a Loser és a Bae Bae varázsa, és ezt szörnyűnek tituláltam, de rám nőtt. Jó kis őrjöngős nóta. A szövegről pedig annyit, hogy nem ez az első egoista dalszöveg a Kpopban vagy a világon. Az ilyen fajta számok gyakorlatilag önbizalombombának íródnak. Ettől eltekintve én is azt gondolom, hogy GD kicsit elszállt. Múltkor olvastam egy interjút, amiben azt nyilatkozta, hogy a BB azért más mint a többi idol banda, mert saját magának szerzi a zenéjét, és ezzel egyedibb, valamint ő nem tudja elképzelni, hogy olyan zenét adjon elő, amit nem ő írt. Ezzel még nem is lenne semmi baj, de ahogy Jiyong fogalmazott, nem bántani akarom, de arrogánsnak tűnik. Szerintem az nem hátrány, ha valaki úgy tud teljes átéléssel előadni, hogy nem az ő érzéseiről szól a dal. Hány olyan idol van, aki egyszer nem írt még dalt, vagy csak néhányat, mégis bármit el tud énekelni úgy, hogy teljesen elhiszed neki. Valamint a befutottabb előadók közül nem egy van, aki beleszólhat, hogy mit fog énekelni és produceri munkát is végez albumon, sőt, hé, dalokat ÍR! Itt egy egész lista dalszerző idolokról, ha valakit érdekel: http://onehallyu.com/topic/41452-master-list-of-songwritercomposer-k-pop-idols/
Mondom még egyszer, bejött ez a dal és a koreográfia is.
Taeyang haja... O.O Finoman szólva is borzalmas, valaki nekem egy ollót és egy doboz festéket sürgősen!
Szerintem maga a dal hatalmas lett. Először fogtam a fejem, hogy mégis hova lett a Loser és a Bae Bae varázsa, és ezt szörnyűnek tituláltam, de rám nőtt. Jó kis őrjöngős nóta. A szövegről pedig annyit, hogy nem ez az első egoista dalszöveg a Kpopban vagy a világon. Az ilyen fajta számok gyakorlatilag önbizalombombának íródnak. Ettől eltekintve én is azt gondolom, hogy GD kicsit elszállt. Múltkor olvastam egy interjút, amiben azt nyilatkozta, hogy a BB azért más mint a többi idol banda, mert saját magának szerzi a zenéjét, és ezzel egyedibb, valamint ő nem tudja elképzelni, hogy olyan zenét adjon elő, amit nem ő írt. Ezzel még nem is lenne semmi baj, de ahogy Jiyong fogalmazott, nem bántani akarom, de arrogánsnak tűnik. Szerintem az nem hátrány, ha valaki úgy tud teljes átéléssel előadni, hogy nem az ő érzéseiről szól a dal. Hány olyan idol van, aki egyszer nem írt még dalt, vagy csak néhányat, mégis bármit el tud énekelni úgy, hogy teljesen elhiszed neki. Valamint a befutottabb előadók közül nem egy van, aki beleszólhat, hogy mit fog énekelni és produceri munkát is végez albumon, sőt, hé, dalokat ÍR! Itt egy egész lista dalszerző idolokról, ha valakit érdekel: http://onehallyu.com/topic/41452-master-list-of-songwritercomposer-k-pop-idols/
Mondom még egyszer, bejött ez a dal és a koreográfia is.
2015. június 30. 16:32
Látom a dél-koreaiak sem tartanak tőlünk előbbre... Gusztustalanabb a klipje még az amerikai klipeknél is...

Figyelj drága... először is jár a keksz mert megtudtad különböztetni a kínait a koreaitól. Látom még nincs elveszve minten.
2015. július 22. 09:00
|
|
Aletta777 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.21. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 231928 offline
|

Általában nem vagyok ilyen, de az én türelmem is véges és kezd elegem lenni az ilyen emberekből.
Nos gusztustalan? Gusztustalan anyád s*gge, s ha már ez igaz te se lehetsz valami gyönyörű.
S rosszabb az amerikai klippeknél is? Akkor vegyük figyelembe, hogy Miley egy klipp és siker kedvéért levetkőzik(pucérra)é egy kalapácsot nyalogat.
2015. július 22. 09:06
|
|
Aletta777 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.21. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 231928 offline
|
Idézet (MRS.Biiersack..jacky @ 2015.06.02. 20:59)
Nekem nem tetszik nem az én stílusom de a klip tetszik (ne szoljatokle saját vélemény)
Hát ezért senki nem szólna le, hiszen csak elmondtad a veleményed, nem szóltad le, nem szidtad csupán elmondtad a véleményed ez pedig tiszteletet érdemel
2015. július 22. 09:15
|
|
Aletta777 |
|
Olyan érdekes nem? Alig kapunk valami hírt a kedvenceinkről és mégis mindig idetéved néhány suttyó kis pöcs és eltúlzott negatív véleményt ír. Mert véleményt nyílvánítani mindenkinek joga van, de akkor valahogy úgy, mint aki már hallott arról, hogy illem.
Ha nem tetszik jó, de vagy írd le rendesen vagy inkább menj a tucat sztárjaidhoz.
Gondolom minden számítógép mögött ülő baromnak ilyenkor nagy a szája, viszont ha szembe jönne velük a BigBang már nem mernék a szemükbe mondani, hogy: Undorító a klipped te nyomi ferdeszemű.
A dal pedig nagyon jó lett bulizós az elejétől a végéig. A klippen kicsit nagyot néztem, de nem is annyira rossz.
Ha nem tetszik jó, de vagy írd le rendesen vagy inkább menj a tucat sztárjaidhoz.
Gondolom minden számítógép mögött ülő baromnak ilyenkor nagy a szája, viszont ha szembe jönne velük a BigBang már nem mernék a szemükbe mondani, hogy: Undorító a klipped te nyomi ferdeszemű.
A dal pedig nagyon jó lett bulizós az elejétől a végéig. A klippen kicsit nagyot néztem, de nem is annyira rossz.
2015. november 22. 12:00
Nekem sajnos nem nyerte el a tetszésemet,ami nagyon bosszant hiszen nekem ők jelentik az életet...a Klipp túl látványos,megelégettem volna valami egyszerűbbel is..A rerfém teljesen olyan mintha átmentünk volna egy másik stílusú számba,Seungri szegény :/Alig énekel pár mondatot úgy ahogy Deasung is,GD.t imádom de most egy kicsit túlzásba esett ami nem is lenne baj hiszen neki ez nagyon jól áll,Taeyang haja sokkolt amúgy jól áll neki..T.O.P-ban nem csalódtam ő hozta a jól megszokott formáját,bár az a valami a fején o__o (Szerintem nem kéne az a fejére)Hát nagyon fáj hogy ezt kelett leírnom de sajnos ez az igazság (AZ ÉN SZEMSZÖGEMBŐL)kár pedig imádom őket....)
2016. április 29. 14:06
|
|
fannibellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 255529 offline
|
Nekem tetszik
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: