A tegnapi nap folyamán új videoklippel jelentkezett a dél-koreai fiúcsapat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: BIGBANG - Bang Bang Bang
2015. június 02. 18:40
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Idézet (tobymac @ 2015.06.02. 18:27)
Látom a dél-koreaiak sem tartanak tőlünk előbbre... Gusztustalanabb a klipje még az amerikai klipeknél is...

Ez neked gusztustalanabb pl. egy Miley Cyrus klipnél? WOW...! Nice...
1 felhasználónak tetszik:
frigónyuszi
2015. június 02. 19:28
Idézet (tobymac @ 2015.06.02. 18:27)
Látom a dél-koreaiak sem tartanak tőlünk előbbre... Gusztustalanabb a klipje még az amerikai klipeknél is...

A gusztustalan és a teljesen más stílust képviselnek nem ugyanaz.
Egyébként hány éve is várunk már erre?
2015. június 02. 19:42
Mikor először megláttam a klippet ..... húúúú ..... elakadt a lélegzetem az biztos!
Nem tudom, hogy ez egy megszokás-e, de amióta megismertem őket és ilyen klippeket nézek először végig, mindig így reagállok, pedig nagyon tetszik!
A fiúk varázsa kész rejtély számomra, még a mai napig is!
A dalra térve eleinte mindig T.O.P. részei csengtek sokáig a fülemben, de az új klippekben inkább már TaeYang vette át ezt a pozíciót!
De persze T.O.P. is egy örök kedvenc marad, hisz már a kezdetektől őt mondanám a kedvenc tagomnak, de idő közben már mindanyiuk a szívemhez nőtt!
Nem tudom, hogy ez egy megszokás-e, de amióta megismertem őket és ilyen klippeket nézek először végig, mindig így reagállok, pedig nagyon tetszik!
A fiúk varázsa kész rejtély számomra, még a mai napig is!
A dalra térve eleinte mindig T.O.P. részei csengtek sokáig a fülemben, de az új klippekben inkább már TaeYang vette át ezt a pozíciót!
De persze T.O.P. is egy örök kedvenc marad, hisz már a kezdetektől őt mondanám a kedvenc tagomnak, de idő közben már mindanyiuk a szívemhez nőtt!
2015. június 02. 19:42
|
|
tobymacúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 186737 offline
|
Idézet
A gusztustalan és a teljesen más stílust képviselnek nem ugyanaz. laugh.gif
Egyébként hány éve is várunk már erre? biggrin.gif Imádom, fantasztikus lett.
Egyébként hány éve is várunk már erre? biggrin.gif Imádom, fantasztikus lett.
Na ezzel látod egyet értek.
2015. június 02. 20:04
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Idézet (tobymac @ 2015.06.02. 19:42)
Na ezzel látod egyet értek.
Teljesen más stílust képviselnek. Nem az én világom. Nekem nem teszik.
Ja, csak nem mindegy, hogy undorítónak nevezed, vagy elmondod, hogy nem tetszik. Nem tetszik? Oké, a te véleményed. Elfogadva. Az viszont már kissé "más", hogyha leundorítózod.
2015. június 02. 20:59
|
|
MRS.Biiersack..jackyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.02. Hozzászólás: 212 Csatolások: 24 Azonosító: 244470 offline
|
Nekem nem tetszik nem az én stílusom de a klip tetszik (ne szoljatokle saját vélemény)
2015. június 02. 21:01
|
|
Cassie3leebit♡ |
|
Idézet (MRS.Biiersack..jacky @ 2015.06.02. 20:59)
Nekem nem tetszik nem az én stílusom de a klip tetszik (ne szoljatokle saját vélemény)
Szerintem senki nem szándékozott leszólni. Én legalábbis nem. Elmondtad róla a véleményed és nem szidtad őket. Teljesen korrekt voltál.
2015. június 02. 21:07
|
|
Dangervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 195848 offline
|
Hű. Én nagyon leragadhattam a Tell Me Goodbye időszaknál, ugyanis is ez kb. most jól pofán csapott. Teljesen más, nem is gondoltam volna, hogy ennyit változtak, Taeyang meg... Sokkolóan hatottak így egyszerre. Nem tudom ezek így már mennyire ők, valószínűleg rájuk szabják ezt az imaget, de ahhoz képest, hogy anno milyenek voltak, 360 fokos fordulat. Túl pörgős, más, semmi érzelem mint a régi daloknál, azok megfogtak, ezek nem. Maximum 3x meghallgatom és nem hagy bennem maradandót.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.