Sosem értettem, miért kell elítélni azokat az embereket, akik kicsit is másabbak.. Azzal mondjuk nem nagyon értek egyet, hogy ezt folyamatosan a média tudtára kell adni - mert sokszor ez az, ami az embereknél kivágja a biztosítékot -, de legalább példát tud mutatni a hasonló cipőben lévőknek, de még nem merték megtenni a műtét felé vezető lépést.
Az a véleményem, hogy az emberek félnek a változástól, de elfelejtik, nem minden változás rossz. Lehet, hogy 40 éve nem volt jellemző a másság felvállalása, az utóbbi 20 évben pedig ez egy elég gyakori téma lett, de szembesülnünk kell azzal a ténnyel, hogy két dolog közül választhatunk:
a.) megtartjuk a hagyományos nemi identitást, a Tarzan-féle "én férfi, te nő" mentalitást és élünk tovább tagadásban
b.) megtanulunk toleránsabbak lenni, és hagyni, hogy teljes, boldog életet tudjanak élni anélkül, hogy attól féljenek, nem mehetnek végig egy utcán kézen fogva.
Hiszem, hogy ez nem rólunk szól, épp ezért kutya kötelességünk a társadalom teljes tagjának tekinteni őket, és nem ledegenerálni őket mint "genetikai hulladék". Nem is hinnétek, hány embertől hallottam az utóbbi kifejezést..
Bruce Jenner nővé operáltatta magát
2015. június 05. 08:42
Úristen, mennyire undorítóak vagytok a saját embertársatokkal...
Személy szerint én nagyon büszke vagyok rá, el nem tudom képzelni, hogy mennyire boldog lehet most, hogy ennyi év után végre önmaga lehet.
Gyönyörű nő, aki végre fel mert szólalni, és szembement a társadalmi elvárásoknak. Respect.
Személy szerint én nagyon büszke vagyok rá, el nem tudom képzelni, hogy mennyire boldog lehet most, hogy ennyi év után végre önmaga lehet.
2015. június 05. 10:25
Gratulálok neki!Elhiszem,hogy most milyen boldog lehet a megfelelő testben!És szerintem nagyon szép nő lett belőle!
2015. június 05. 16:26
Férfi korában is lehetett látni a női vonásokat. Szerintem jól tette ezt a műtétet. Szerintem így sokkal jobban néz ki. És azért az jó dolog, hogy a családja mellette áll
2015. június 05. 17:21
Appalache teljesen jól írta..Például én sem vagyok ezekkel a témákkal nagyon megbarátkozva, de attól még ,hogy én nem értem, neki még lehet jó és végülis azt csinál amit akar..
2015. június 05. 20:11
|
|
lili221visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.30. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 238134 offline
|
Na jó mielőtt elkezene támadni bárki is, mivel leírtam a véleményemet, szólok, hogy nem fog érdekelni!
Mindenki írja az olyan véleményeget, hogy tiszteli, meg, hogy legyen boldog, de szerintem mindenkiben van egy kicsi olyan érzés, hogy jujj ez nagyon furi, mivel azért nem mindennapos dolog, ha egy ember férfiből nővé operáltatja magát!
Mindenki írja az olyan véleményeget, hogy tiszteli, meg, hogy legyen boldog, de szerintem mindenkiben van egy kicsi olyan érzés, hogy jujj ez nagyon furi, mivel azért nem mindennapos dolog, ha egy ember férfiből nővé operáltatja magát!
2015. június 06. 01:55
|
|
Dont_believe_a_wordvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 200711 offline
|
Idézet (timi5 @ 2015.06.05. 21:05)
hát ez elég durva...lassan már rutinműtét lesz a nemátalakítás!
Azért szeretnélek felvilágosítani, hogy a rutinműtéttől eléggé messze áll. Több hónapos komoly vizsgálat és előtte gyógyszerek szedése is megelőzi. Nem egy olyan műtét, amit csak úgy elvégeznek bárkin, ha az orvos nem ért vele egyet, vissza is utasíthatja.
"Nyugodj meg", nagyon messze áll a rutinműtét fogalmától.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. június 06. 09:27
|
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline
|
Bírom az ilyen tudatlan, ,,természetellenes-fóbiás" embereket
Vessétek le a ruháitokat, ne használjatok semmit, ami a mai kor műanyag gyártmánya, az legalább természetes lenne
2015. június 06. 09:57
Undorító. Ha az én apám lenne nem tudnék ránézni. Inkább lenne simán meleg, mint ez.
2015. június 06. 10:08
|
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline
|
Idézet (Petrafranczia @ 2015.06.06. 09:57)
Undorító. Ha az én apám lenne nem tudnék ránézni. Inkább lenne simán meleg, mint ez.
Ha képes lennél az apádat ezért letagadni, jobban járna, ha te nem lennél.
2015. június 06. 15:05
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Dont_believe_a_word @ 2015.06.06. 01:55)
Azért szeretnélek felvilágosítani, hogy a rutinműtéttől eléggé messze áll. Több hónapos komoly vizsgálat és előtte gyógyszerek szedése is megelőzi. Nem egy olyan műtét, amit csak úgy elvégeznek bárkin, ha az orvos nem ért vele egyet, vissza is utasíthatja.
Te magad sem vagy tisztában a rutinműtét fogalmával. Rutinműtétnek/kisműtétnek azokat a az operációs eljárásokat nevezzük, amelyet követően általában az altatástól kezdve az operációs idő maximum a hatvan percet, vagyis az egy órát haladja meg, vagy olyan sokan igénylik, hogy sebészeti osztályon szinte mindennapossá válik. Ilyenek pl. a szürkehályog műtétek, vagy a mandulaműtét. Semmi köze ahhoz, hogy most komoly vizsgálatok és gyógyszeres terápia előzi meg. Én pl. gyakorlaton sebészeti osztályon voltam, és minden beteg (mandula műtétes, vakbeles stb.) kapott profilaktikus antibiotikum kezelést. Komolyabb kivizsgálás pedig minden műtét előtt történik, hiszen a beteget nem küldik állapot felmérés nélkül a műtőasztalra. A nemátalakító műtétek hosszú, több órás plasztikai sebész(ek) által végzett műtétek sorozata. Valóban megelőzheti pszichológiai felmérés, illetve hormon terápia, de a műtét nem attól lesz nem "rutin" amiket leírtál. Ha van pénzed és meg tudod fizetni, akkor simán csinálnak belőled ellenkezőneműt még kis hazánkban is, viszont TB támogatást ne várjál.
2015. június 06. 16:38
Annyira jó volt olvasni, hogy vannak még értelmes emberek is. Direkt a hozzászólásokat jöttem olvasni, kíváncsian néztem, hogy ki milyen szinten áll.
Nem akarok senkit ledegradálni, de aki nincs ezekkel tisztában, az szerintem inkább tartsa meg magának a rettenetes nagy okosságait. Előttem már leírták, amit erről gondolok. Nekem a barátom is transzexuális. Képzeljétek, én így szeretem. És nem, ez nem undorító, ez egy normális dolog, így akik emiatt elítélik a másikat, az őket minősíti. (ssh, én magam is trigender vagyok, akit érdekel, az utánanézhet).
Ahelyett, hogy mocskolódtok, jobb lenne büszkének lenni rá. Hiszen a transzexuálisok közül kevesen merik felvállalni, Caitlyn viszont megtette ország-világ előtt, amiért hatalmas respect neki. Mellesleg gyönyörű nő.
Rengeteg trans ember követ el öngyilkosságot pont ezek miatt az utálkozások miatt. Ezekkel a szavakkal, hogy pl undorító, meg beteges, embert öltök; ez jusson eszetekbe, ha ilyeneket beszéltek. Mellesleg egy embert millió más dologról is meg lehet ítélni előre, csak nem érdemes. Most tegyük fel, valaki rádnéz, és azt mondja, hogy "csúnya a haja/arca/alakja/ruhája". Örülnél neki? Nem.
Szeretem, amikor olyanok pofáznak, akiknek halvány lila segédfogalma sincsen erről. Előbb tájékozódjatok, kérlek, és mindenkit megkíméltek a hülyeségeitektől.
Nem akarok senkit ledegradálni, de aki nincs ezekkel tisztában, az szerintem inkább tartsa meg magának a rettenetes nagy okosságait. Előttem már leírták, amit erről gondolok. Nekem a barátom is transzexuális. Képzeljétek, én így szeretem. És nem, ez nem undorító, ez egy normális dolog, így akik emiatt elítélik a másikat, az őket minősíti. (ssh, én magam is trigender vagyok, akit érdekel, az utánanézhet).
Ahelyett, hogy mocskolódtok, jobb lenne büszkének lenni rá. Hiszen a transzexuálisok közül kevesen merik felvállalni, Caitlyn viszont megtette ország-világ előtt, amiért hatalmas respect neki. Mellesleg gyönyörű nő.
Rengeteg trans ember követ el öngyilkosságot pont ezek miatt az utálkozások miatt. Ezekkel a szavakkal, hogy pl undorító, meg beteges, embert öltök; ez jusson eszetekbe, ha ilyeneket beszéltek. Mellesleg egy embert millió más dologról is meg lehet ítélni előre, csak nem érdemes. Most tegyük fel, valaki rádnéz, és azt mondja, hogy "csúnya a haja/arca/alakja/ruhája". Örülnél neki? Nem.
Szeretem, amikor olyanok pofáznak, akiknek halvány lila segédfogalma sincsen erről. Előbb tájékozódjatok, kérlek, és mindenkit megkíméltek a hülyeségeitektől.
2015. június 06. 16:57
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Hát én megmondom őszintén,úgy gondolom,hogy minden fejben dől el. Ha valaki gyenge befolyásolható,a problémáit könnyen erre foghatja,hiszen ő azért más,mert meleg/leszbikus. Ebben az esetben nem lehet erről a cikkről megítélni,hogy a feltűnési viszketegség vagy egy tényleges probléma hajtotta e. Úgy gondolom, egy ilyen műtét vagy csak megállapítás előtt,minimum egy évet kell a saját megismerésünkre fordítani,mert ki kell engednünk azt,aki igazán a testünkben él. Viszont nem hiszem el,hogy a hosszú hajától és két mű melltől ő jobban tudná,hogy ki is ő vagy mit akar az élettől. Én hasonló esetben sem műttetném meg magam,mert úgy gondolom semmi sem történik ok nélkül, valamiért ebbe a testbe született és nem az a dolga,hogy megváltoztassa magát,hanem elfogadja magát. És senki ne ítélkezzen felettem,mert attól még nem lesz más a véleményem, én legalább őszinte vagyok
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.