Starity

Bruce Jenner nővé operáltatta magát

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 04. 09:24 #141
Letti1324
Letti1324
visszatérő vendég

StátuszMoustache Forever! <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 125
Csatolások: 0
Azonosító: 230395
Számomra ez mindig is fura volt, hogy valaki átműteti magát. De ha ő így boldog akkor oké. Az ő élete.
2015. június 04. 14:49 #142
- törölt felhasználó -    
Idézet (bohóc9 @ 2015.06.03. 20:35)
mi az, hogy végre önmaga lehet? eddig volt önmaga, most változtatta meg teljesen egy műtét. talán arra gondol, hogy eredetileg "tévedésből" került abba a testbe, amibe?

Ohh,drágám..ezt nevezik transzszexuálisnak,vagyis aki nem a megfelelő testben született meg.Látom neked nem esett le a dolog rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Dont_believe_a_word
2015. június 04. 14:57 #143
- törölt felhasználó -    
Idézet (Titanyla @ 2015.06.03. 18:52)
Sajnálom, hogy sok ember nem tudja elfogadni, hogy milyen neműnek születik...

Úristen..Neked milyen lenne ha mondjuk lelkileg férfi lennél?Te se tudnád akkor elfogadni azt a testet amiben születtél.Tudod milyen rossz lehet a transzszexuálisoknak,hogy egy olyan testben kell lenniük ami nem a megfelelő számukra?
2015. június 04. 15:00 #144
- törölt felhasználó -    
Idézet (klarii09 @ 2015.06.02. 21:36)
Uramisten...és ez van akinek tetszik? Meg "tiszteli" és "büszke rá". Hova jutott az emberiség? Lassan már ilyenekkel lesz tele az egész bolygó. Aztán már nem lesz nőnemű hogy benépesítse a földet mert ilyen korcsok lesznek mindenhol. Melegeké és transziké a világ.  taps.gif  Szégyen...  wtf.gif  cray.gif

Nem ők a korcsok,hanem te rolleyes.gif Látom téged nem tanítottak meg arra,hogy el kéne fogadnod az ember társaidat.Egy hatalmas pofont adnák neked szívi rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Dont_believe_a_word, AFCfan
2015. június 04. 15:15 #145
- törölt felhasználó -    
Idézet (anci2001 @ 2015.06.03. 06:43)
Hát, szrintem ez nagyon természetellenes, de hát egészségére. Nem véletlenül van két nem. Ha valaki fiúnak születik az fiú, ha valaki lánynak, az lány. Ez az átoperáltatós dolog szerintem totál természetellenes!!!

Fiúnak,született de belül nem az.Ha ez emberek nem tudják felfogni,hogy mit jelent az a szó,hogy transzszexuális akkor inkább ne írjanak hozzászólást.
2015. június 04. 15:55 #146
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Tegye, amit jónak talál. Ha ő így érzi jól magát, akkor így. Csak reménykedni tudok abban, hogy az ilyen emberek is majd egyszer jó útra térnek.
2015. június 04. 16:11 #147
- törölt felhasználó -    
Hát ha neki így jó...Tegye magát olyan testbe, amiben jól érzi magát, én ebbe nem szólok bele! Am tökre férfi-nőnek néz ki így újabban, de mind1...Am nem nőnek született?
2015. június 04. 16:28 #148
Jégkirálynő
Jégkirálynő
új tag

Státusz"Remember who the real enemy is." <3
Hozzászólás: 41
Csatolások: 1
Azonosító: 216473
queen of unicorns állj már le! Elhiheted, ettől még nem fogják máshogy gondolni! És hadd legyen már meg nekik is a véleményük... Mellesleg szerintem sem véletlenül kerültünk egy bizonyos testbe!
1 felhasználónak tetszik: LeerdammerGirl
2015. június 04. 17:06 #149
- törölt felhasználó -    
Mi már ez? Még egy Conchita??? ohmy.gif
2015. június 04. 17:09 #150
- törölt felhasználó -    
Idézet (Jégkirálynő @ 2015.06.04. 16:28)
queen of unicorns  állj már le!  Elhiheted, ettől még nem fogják máshogy gondolni! És hadd legyen már meg nekik is a véleményük... Mellesleg szerintem sem véletlenül kerültünk egy bizonyos testbe!

queen of unicornsnak szerintem teljes mértékben igaza van!És Jégkirálynő lehet nekik is véleményük,de akkor ne olyan legyen amiben a saját ember társukat ítélik el.És már megbocsáss,de te jól éreznéd magad egy olyan testben amiben nem leled örömödet?Kíváncsi lennék arra,hogy mennyit szenvednél..rájönnél arra,hogy a transzszexuálisoknak milyen borzalmas lehet az életük.Ők szerinted nem irigyelik az olyan embereket akik a megfelelő testben születtek?

Én csak gratulálni tudok az itt lévő utálkozóknak..hát már én szégyellem magamat helyettük..2015..csalódott vagyok benned..
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Phaedra, Dont_believe_a_word
2015. június 04. 17:37 #151
Appalache
Appalache
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
Idézet (queen of unicorns @ 2015.06.04. 15:00)
Nem ők a korcsok,hanem te rolleyes.gif Látom téged nem tanítottak meg arra,hogy el kéne fogadnod az ember társaidat.Egy hatalmas pofont adnák neked szívi  rolleyes.gif

Ne is haradudj, de ilyeneket írsz, és még toleránsnak tartod magad? Felpofoznád, csak mert más véleményen van, mint te? Honnan vagy benne olyan biztos, hogy csak az lehet a helyes út és értékrend, amit te képviselsz?
Nem értem, hogy miért érdemel alapból valaki óriási tiszteletet, csak azért, mert átműtette magát, vagy mert felvállalja a homoszexualitását vagy egyéb szexualitását. Mindenki azon zörög, hogy nem azért kéne valakit utálni, mert meleg/transzszexuális, stb., mégis ezt az egy dolgot ragadjátok ki egy emberből, és emiatt emelitek piedesztálra; az, hogy emelett ki mit tesz, az nem érdekes, szeretitek, mert "más". Érdekes ellentmondás: ugyanúgy kifacsart logika, mint a "nem szeretem, mert más". Végezni akartok a felszínességgel, miközben felszínes tulajdonságokon pörögtök. Nagyon sok "nyitott" és "haláltoleráns" SJW-ből csak úgy süt az arrogancia, a "ki ha nem én" hozzáállás - legalábbis tumblr-ön ezt látom (khm, és itt is észrevehető egyes esetekben). Legtöbbször azt veszem észre, hogy felhasználják az ilyesfajta szenzációkat, hogy hangoztathassák, ők aztán hűdemennyireelfogadóak, és mennyivel jobbak a szemét k.csögöknél, akik nem képesek felfogni, hogy ez normális, pedig MÁR 2015 VAN (jajjaj).
Az egész neofeminista mozgalom meg minden más, amit magával hozott, lassan olyan már, mint valami diktatúra. Ha nem vagy velünk, akkor ellenünk vagy, ha nem hiszel abban, amiben mi, akkor egy begyepesedett senkiházi vagy, akit meg kell tanítani az erkölcsös gondolkodásmódra. Tiszta náci-feeling. Vagy inkább nárci-feeling.
(Anyukám egyébként nagyon jól megfogalmazta, hogy nem háborodik fel az ilyesféle eseteken, mint Bruce-é, mert az egész távol áll tőle, de attól még nem fogadja el, nem tartja helyesnek, vagy éppen követendő példának. Őt (mármint anyukámat), és a hozzá hasonlóan gondolkozó embereket nem szabad, nem kell és nem is lehet keresztre feszíteni.)
2 felhasználónak tetszik: Beyla, habibi
2015. június 04. 18:09 #152
laaura_love
laaura_love
Te voltál a béke az örök háborúban!

StátuszLaissons le passé au passé - Hagyjuk a múltat a múltban
Hozzászólás: 2036
Azonosító: 227220
Elég bizarr, de örülök, hogy megtalálta a boldogságot. Még ha nővé is operáltatta magát. smileeee.gif
2015. június 04. 18:29 #153
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
Idézet (Jégkirálynő @ 2015.06.04. 16:28)
queen of unicorns  állj már le!  Elhiheted, ettől még nem fogják máshogy gondolni! És hadd legyen már meg nekik is a véleményük... Mellesleg szerintem sem véletlenül kerültünk egy bizonyos testbe!

Szerinted az fair, hogy rászólsz valakire azért, hogy ne fejtse ki a véleményét, miközben azt magyarázod, hogy mindenki elmondhatja a gondolatait? rolleyes.gif
És vélemény? Khm... Hogy lehet valakinek egy olyan dologról véleménye, amiről hangyapukkantásnyit se tud, és bolhamogyorónyit sem érzi át? smileeee.gif Tudtam volna szebben is mondani
Az utolsó mondatod pedig nagyon buta és tudatlan általánosítás volt. Míg a ciszneműekre, avagy -hogy a ti szavaitokkal éljek-, "normális és természetes" emberekre igaz, amit írtál, addig transzneműekre és transzszexuálisokra nem. És hogy felvilágosítsalak, nem csak ciszneműek léteznek e Földön, még ha agymosást is folytatnak rajtunk/ rajtatok. Sokszínűek vagyunk, mi emberek, és én még mindig úgy gondolom, hogy az az undorító, ha ezt egy személy képtelen megérteni. Ez egyébként nem más, mint ciszszexizmus, ami egy roppant mocskos dolog.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2015. június 04. 18:30 #154
Orsay
Orsay
visszatérő vendég

Státusz~bultaoreune
Hozzászólás: 166
Csatolások: 6
Azonosító: 234780
Azon gondolkozom, hogy Kyle-nak és Kendall-nek nem fura, hogy az apjuk, aki eddig volt, most nő lett? biggrin.gif
2015. június 04. 18:44 #155
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
Idézet (popcoorn @ 2015.06.04. 17:06)
Mi már ez? Még egy Conchita??? ohmy.gif

Látom, sok a tudás a témában, kislányom. Conchita genderqueer és drag művész. A transzneműek táborát erősíti. Úgymond nem-bináris nemi-identitással rendelkezik, avagy nem sorolható be két """normális""" nem valamelyikébe
Caitlyn pedig transzszexuális. Ő besorolható nőnek, bináris. Rendellenességgel született, férfi testet kapott, női lélek/ mentalitás mellé.
úrisstendeszörnyűjaj
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2015. június 04. 18:50 #156
- törölt felhasználó -    
Idézet (Phaedra @ 2015.06.04. 18:44)
Látom, sok a tudás a témában, kislányom. Conchita genderqueer és drag művész. A transzneműek táborát erősíti. Úgymond nem-bináris nemi-identitással rendelkezik, avagy nem sorolható be két """normális""" nem valamelyikébe
Caitlyn pedig transzszexuális. Ő besorolható nőnek, bináris. Rendellenességgel született, férfi testet kapott, női lélek/ mentalitás mellé.
úrisstendeszörnyűjaj

Szerinted értik ezeket? biggrin.gif Nem terjed ki ilyenre a világuk, van a fiú meg a lány, aztán ennyi... a többiről szinte fogalmuk sincsen. Van, aki a transzszexualitásról is most hallott először a cikk kapcsán...
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Phaedra, janet7
2015. június 04. 18:52 #157
Hola
Hola
új tag
Hozzászólás: 21
Azonosító: 244448
ő tudja mit akar már elegen szólnak be neki személyesen!
Nem mindegy?Ezen akad le a generáció?
2015. június 04. 19:01 #158
- törölt felhasználó -    
Én komolyan nem értem miért szídjátok őt.
Ha neki így jó akkor legyen így!Szerintem ennyi!
2015. június 04. 19:30 #159
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
Idézet (ZitaTwilight @ 2015.06.04. 18:50)
Szerinted értik ezeket? biggrin.gif Nem terjed ki ilyenre a világuk, van a fiú meg a lány, aztán ennyi... a többiről szinte fogalmuk sincsen. Van, aki a transzszexualitásról is most hallott először a cikk kapcsán...

biggrin.gif
De hát olyan jól esik kínaiul beszélni. laugh.gif
2015. június 04. 20:23 #160
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Idézet (Appalache @ 2015.06.04. 17:37)
Ne is haradudj, de ilyeneket írsz, és még toleránsnak tartod magad? Felpofoznád, csak mert más véleményen van, mint te? Honnan vagy benne olyan biztos, hogy csak az lehet a helyes út és értékrend, amit te képviselsz?
Nem értem, hogy miért érdemel alapból valaki óriási tiszteletet, csak azért, mert átműtette magát, vagy mert felvállalja a homoszexualitását vagy egyéb szexualitását. Mindenki azon zörög, hogy nem azért kéne valakit utálni, mert meleg/transzszexuális, stb., mégis ezt az egy dolgot ragadjátok ki egy emberből, és emiatt emelitek piedesztálra; az, hogy emelett ki mit tesz, az nem érdekes, szeretitek, mert "más". Érdekes ellentmondás: ugyanúgy kifacsart logika, mint a "nem szeretem, mert más". Végezni akartok a felszínességgel, miközben felszínes tulajdonságokon pörögtök. Nagyon sok "nyitott" és "haláltoleráns" SJW-ből csak úgy süt az arrogancia, a "ki ha nem én" hozzáállás - legalábbis tumblr-ön ezt látom (khm, és itt is észrevehető egyes esetekben). Legtöbbször azt veszem észre, hogy felhasználják az ilyesfajta szenzációkat, hogy hangoztathassák, ők aztán hűdemennyireelfogadóak, és mennyivel jobbak a szemét k.csögöknél, akik nem képesek felfogni, hogy ez normális, pedig MÁR 2015 VAN (jajjaj).
Az egész neofeminista mozgalom meg minden más, amit magával hozott, lassan olyan már, mint valami diktatúra. Ha nem vagy velünk, akkor ellenünk vagy, ha nem hiszel abban, amiben mi, akkor egy begyepesedett senkiházi vagy, akit meg kell tanítani az erkölcsös gondolkodásmódra. Tiszta náci-feeling. Vagy inkább nárci-feeling.
(Anyukám egyébként nagyon jól megfogalmazta, hogy nem háborodik fel az ilyesféle eseteken, mint Bruce-é, mert az egész távol áll tőle, de attól még nem fogadja el, nem tartja helyesnek, vagy éppen követendő példának. Őt (mármint anyukámat), és a hozzá hasonlóan gondolkozó embereket nem szabad, nem kell és nem is lehet keresztre feszíteni.)

meghajolo.gif meghajolo.gif
Mindent leírtál, amit én szerettem volna, teljes mértékben egyet értek veled!
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!