Bruce Jenner nővé operáltatta magát
2015. június 04. 14:49
Idézet (bohóc9 @ 2015.06.03. 20:35)
mi az, hogy végre önmaga lehet? eddig volt önmaga, most változtatta meg teljesen egy műtét. talán arra gondol, hogy eredetileg "tévedésből" került abba a testbe, amibe?
Ohh,drágám..ezt nevezik transzszexuálisnak,vagyis aki nem a megfelelő testben született meg.Látom neked nem esett le a dolog
1 felhasználónak tetszik:
Dont_believe_a_word
2015. június 04. 14:57
Idézet (Titanyla @ 2015.06.03. 18:52)
Sajnálom, hogy sok ember nem tudja elfogadni, hogy milyen neműnek születik...
Úristen..Neked milyen lenne ha mondjuk lelkileg férfi lennél?Te se tudnád akkor elfogadni azt a testet amiben születtél.Tudod milyen rossz lehet a transzszexuálisoknak,hogy egy olyan testben kell lenniük ami nem a megfelelő számukra?
Dont_believe_a_word
2015. június 04. 15:00
Idézet (klarii09 @ 2015.06.02. 21:36)
Uramisten...és ez van akinek tetszik? Meg "tiszteli" és "büszke rá". Hova jutott az emberiség? Lassan már ilyenekkel lesz tele az egész bolygó. Aztán már nem lesz nőnemű hogy benépesítse a földet mert ilyen korcsok lesznek mindenhol. Melegeké és transziké a világ.
Szégyen...

Nem ők a korcsok,hanem te
2015. június 04. 15:15
Idézet (anci2001 @ 2015.06.03. 06:43)
Hát, szrintem ez nagyon természetellenes, de hát egészségére. Nem véletlenül van két nem. Ha valaki fiúnak születik az fiú, ha valaki lánynak, az lány. Ez az átoperáltatós dolog szerintem totál természetellenes!!!
Fiúnak,született de belül nem az.Ha ez emberek nem tudják felfogni,hogy mit jelent az a szó,hogy transzszexuális akkor inkább ne írjanak hozzászólást.
Dont_believe_a_word
2015. június 04. 15:55
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Tegye, amit jónak talál. Ha ő így érzi jól magát, akkor így. Csak reménykedni tudok abban, hogy az ilyen emberek is majd egyszer jó útra térnek.
2015. június 04. 16:11
Hát ha neki így jó...Tegye magát olyan testbe, amiben jól érzi magát, én ebbe nem szólok bele! Am tökre férfi-nőnek néz ki így újabban, de mind1...Am nem nőnek született?
2015. június 04. 16:28
|
|
Jégkirálynőúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.07. Hozzászólás: 41 Csatolások: 1 Azonosító: 216473 offline
|
queen of unicorns állj már le! Elhiheted, ettől még nem fogják máshogy gondolni! És hadd legyen már meg nekik is a véleményük... Mellesleg szerintem sem véletlenül kerültünk egy bizonyos testbe!
LeerdammerGirl
2015. június 04. 17:09
Idézet (Jégkirálynő @ 2015.06.04. 16:28)
queen of unicorns állj már le! Elhiheted, ettől még nem fogják máshogy gondolni! És hadd legyen már meg nekik is a véleményük... Mellesleg szerintem sem véletlenül kerültünk egy bizonyos testbe!
queen of unicornsnak szerintem teljes mértékben igaza van!És Jégkirálynő lehet nekik is véleményük,de akkor ne olyan legyen amiben a saját ember társukat ítélik el.És már megbocsáss,de te jól éreznéd magad egy olyan testben amiben nem leled örömödet?Kíváncsi lennék arra,hogy mennyit szenvednél..rájönnél arra,hogy a transzszexuálisoknak milyen borzalmas lehet az életük.Ők szerinted nem irigyelik az olyan embereket akik a megfelelő testben születtek?
Én csak gratulálni tudok az itt lévő utálkozóknak..hát már én szégyellem magamat helyettük..2015..csalódott vagyok benned..
2015. június 04. 17:37
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Idézet (queen of unicorns @ 2015.06.04. 15:00)
Nem ők a korcsok,hanem te
Látom téged nem tanítottak meg arra,hogy el kéne fogadnod az ember társaidat.Egy hatalmas pofont adnák neked szívi 
Ne is haradudj, de ilyeneket írsz, és még toleránsnak tartod magad? Felpofoznád, csak mert más véleményen van, mint te? Honnan vagy benne olyan biztos, hogy csak az lehet a helyes út és értékrend, amit te képviselsz?
Nem értem, hogy miért érdemel alapból valaki óriási tiszteletet, csak azért, mert átműtette magát, vagy mert felvállalja a homoszexualitását vagy egyéb szexualitását. Mindenki azon zörög, hogy nem azért kéne valakit utálni, mert meleg/transzszexuális, stb., mégis ezt az egy dolgot ragadjátok ki egy emberből, és emiatt emelitek piedesztálra; az, hogy emelett ki mit tesz, az nem érdekes, szeretitek, mert "más". Érdekes ellentmondás: ugyanúgy kifacsart logika, mint a "nem szeretem, mert más". Végezni akartok a felszínességgel, miközben felszínes tulajdonságokon pörögtök. Nagyon sok "nyitott" és "haláltoleráns" SJW-ből csak úgy süt az arrogancia, a "ki ha nem én" hozzáállás - legalábbis tumblr-ön ezt látom (khm, és itt is észrevehető egyes esetekben). Legtöbbször azt veszem észre, hogy felhasználják az ilyesfajta szenzációkat, hogy hangoztathassák, ők aztán hűdemennyireelfogadóak, és mennyivel jobbak a szemét k.csögöknél, akik nem képesek felfogni, hogy ez normális, pedig MÁR 2015 VAN (jajjaj).
Az egész neofeminista mozgalom meg minden más, amit magával hozott, lassan olyan már, mint valami diktatúra. Ha nem vagy velünk, akkor ellenünk vagy, ha nem hiszel abban, amiben mi, akkor egy begyepesedett senkiházi vagy, akit meg kell tanítani az erkölcsös gondolkodásmódra. Tiszta náci-feeling. Vagy inkább nárci-feeling.
(Anyukám egyébként nagyon jól megfogalmazta, hogy nem háborodik fel az ilyesféle eseteken, mint Bruce-é, mert az egész távol áll tőle, de attól még nem fogadja el, nem tartja helyesnek, vagy éppen követendő példának. Őt (mármint anyukámat), és a hozzá hasonlóan gondolkozó embereket nem szabad, nem kell és nem is lehet keresztre feszíteni.)
2015. június 04. 18:09
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Elég bizarr, de örülök, hogy megtalálta a boldogságot. Még ha nővé is operáltatta magát.
2015. június 04. 18:29
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Idézet (Jégkirálynő @ 2015.06.04. 16:28)
Szerinted az fair, hogy rászólsz valakire azért, hogy ne fejtse ki a véleményét, miközben azt magyarázod, hogy mindenki elmondhatja a gondolatait?
És vélemény? Khm... Hogy lehet valakinek egy olyan dologról véleménye, amiről hangyapukkantásnyit se tud, és bolhamogyorónyit sem érzi át?
Az utolsó mondatod pedig nagyon buta és tudatlan általánosítás volt. Míg a ciszneműekre, avagy -hogy a ti szavaitokkal éljek-, "normális és természetes" emberekre igaz, amit írtál, addig transzneműekre és transzszexuálisokra nem. És hogy felvilágosítsalak, nem csak ciszneműek léteznek e Földön, még ha agymosást is folytatnak rajtunk/ rajtatok. Sokszínűek vagyunk, mi emberek, és én még mindig úgy gondolom, hogy az az undorító, ha ezt egy személy képtelen megérteni. Ez egyébként nem más, mint ciszszexizmus, ami egy roppant mocskos dolog.
Szandi0820
2015. június 04. 18:44
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Idézet (popcoorn @ 2015.06.04. 17:06)
Mi már ez? Még egy Conchita??? 
Látom, sok a tudás a témában, kislányom. Conchita genderqueer és drag művész. A transzneműek táborát erősíti. Úgymond nem-bináris nemi-identitással rendelkezik, avagy nem sorolható be két """normális""" nem valamelyikébe
Caitlyn pedig transzszexuális. Ő besorolható nőnek, bináris. Rendellenességgel született, férfi testet kapott, női lélek/ mentalitás mellé.
úrisstendeszörnyűjaj
Szandi0820
2015. június 04. 18:50
Idézet (Phaedra @ 2015.06.04. 18:44)
Látom, sok a tudás a témában, kislányom. Conchita genderqueer és drag művész. A transzneműek táborát erősíti. Úgymond nem-bináris nemi-identitással rendelkezik, avagy nem sorolható be két """normális""" nem valamelyikébe
Caitlyn pedig transzszexuális. Ő besorolható nőnek, bináris. Rendellenességgel született, férfi testet kapott, női lélek/ mentalitás mellé.
úrisstendeszörnyűjaj
úrisstendeszörnyűjaj
Szerinted értik ezeket?
2015. június 04. 19:01
Én komolyan nem értem miért szídjátok őt.
Ha neki így jó akkor legyen így!Szerintem ennyi!
Ha neki így jó akkor legyen így!Szerintem ennyi!
2015. június 04. 19:30
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2015.06.04. 18:50)
Szerinted értik ezeket?
Nem terjed ki ilyenre a világuk, van a fiú meg a lány, aztán ennyi... a többiről szinte fogalmuk sincsen. Van, aki a transzszexualitásról is most hallott először a cikk kapcsán...
De hát olyan jól esik kínaiul beszélni.
2015. június 04. 20:23
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Idézet (Appalache @ 2015.06.04. 17:37)
Ne is haradudj, de ilyeneket írsz, és még toleránsnak tartod magad? Felpofoznád, csak mert más véleményen van, mint te? Honnan vagy benne olyan biztos, hogy csak az lehet a helyes út és értékrend, amit te képviselsz?
Nem értem, hogy miért érdemel alapból valaki óriási tiszteletet, csak azért, mert átműtette magát, vagy mert felvállalja a homoszexualitását vagy egyéb szexualitását. Mindenki azon zörög, hogy nem azért kéne valakit utálni, mert meleg/transzszexuális, stb., mégis ezt az egy dolgot ragadjátok ki egy emberből, és emiatt emelitek piedesztálra; az, hogy emelett ki mit tesz, az nem érdekes, szeretitek, mert "más". Érdekes ellentmondás: ugyanúgy kifacsart logika, mint a "nem szeretem, mert más". Végezni akartok a felszínességgel, miközben felszínes tulajdonságokon pörögtök. Nagyon sok "nyitott" és "haláltoleráns" SJW-ből csak úgy süt az arrogancia, a "ki ha nem én" hozzáállás - legalábbis tumblr-ön ezt látom (khm, és itt is észrevehető egyes esetekben). Legtöbbször azt veszem észre, hogy felhasználják az ilyesfajta szenzációkat, hogy hangoztathassák, ők aztán hűdemennyireelfogadóak, és mennyivel jobbak a szemét k.csögöknél, akik nem képesek felfogni, hogy ez normális, pedig MÁR 2015 VAN (jajjaj).
Az egész neofeminista mozgalom meg minden más, amit magával hozott, lassan olyan már, mint valami diktatúra. Ha nem vagy velünk, akkor ellenünk vagy, ha nem hiszel abban, amiben mi, akkor egy begyepesedett senkiházi vagy, akit meg kell tanítani az erkölcsös gondolkodásmódra. Tiszta náci-feeling. Vagy inkább nárci-feeling.
(Anyukám egyébként nagyon jól megfogalmazta, hogy nem háborodik fel az ilyesféle eseteken, mint Bruce-é, mert az egész távol áll tőle, de attól még nem fogadja el, nem tartja helyesnek, vagy éppen követendő példának. Őt (mármint anyukámat), és a hozzá hasonlóan gondolkozó embereket nem szabad, nem kell és nem is lehet keresztre feszíteni.)
Mindent leírtál, amit én szerettem volna, teljes mértékben egyet értek veled!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.