Bruce Jenner nővé operáltatta magát
2015. június 03. 18:38
|
|
Violetta sztár2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.12. Hozzászólás: 246 Csatolások: 30 Azonosító: 238955 offline
|
uram atyám!csak ennyit mondok!
2015. június 03. 20:01
|
Szabina Ábrahámúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.01. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 238246 offline
|
Ez hihetetlen, szerinem ez egy undorító dolog"!
2015. június 03. 20:05
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (klarii09 @ 2015.06.02. 21:36)
Uramisten...és ez van akinek tetszik? Meg "tiszteli" és "büszke rá". Hova jutott az emberiség? Lassan már ilyenekkel lesz tele az egész bolygó. Aztán már nem lesz nőnemű hogy benépesítse a földet mert ilyen korcsok lesznek mindenhol. Melegeké és transziké a világ.
Szégyen...

Neked személy szerint mi közöd ahhoz, hogy mit csinál valaki a világ túlsó felén? Mit változtat ez a te életeden?
A probléma (és a szégyen) az, hogy a világ inkább a hozzád hasonló korcsokkal van tele, akik beleütik az orrukat a másik ember dolgába és eldöntik, hogy kinek mi a jó. Ha annyira aggódni akarsz az emberiség jövőjéért, inkább azon izguljál, hogy az unokáidnak maradjon tiszta víz, levegő, föld, erdők ezen a bolygón...
2015. június 03. 20:18
Idézet (svdsd @ 2015.06.02. 15:12)
háát.... mindenképpen éredekesen néz ki, de ez van, 21. század...
Ezt előtted csak úgy húszan írták le, látszik, hogy milyen a felfogásotok. Beszűkült, birka, ostoba.
2015. június 03. 20:19
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (klarii09 @ 2015.06.02. 21:36)
Uramisten...és ez van akinek tetszik? Meg "tiszteli" és "büszke rá". Hova jutott az emberiség? Lassan már ilyenekkel lesz tele az egész bolygó. Aztán már nem lesz nőnemű hogy benépesítse a földet mert ilyen korcsok lesznek mindenhol. Melegeké és transziké a világ.
Szégyen...

Attól még, hogy Caitlyn egy nemátalakító műtét eredménye, még egy embertársadról beszélsz. Úgyhogy válogasd meg a szavaidat, légy olyan kedves. Egyébként meg igen, büszkék vagyunk rá. Tudod miért? Mert szembe ment az elvárásokkal és végre felvállalta saját magát, nem pedig úgy él, ahogy neked vagy a társadalomnak épp tetszene. Semmi közöd hozzá, hogy mit tesz magával, figyelembe véve, hogy a te életedre ez semmilyen hatással nincs.
Mikor először megláttam a Twitter-fiókját, néztem nagyot, hogy ki ez a Kardashian-családtag, akiről még nem hallottunk soha.
2015. június 03. 20:25
Idézet (habibi @ 2015.06.02. 17:50)
valahogy 100 évvel ezelőtt, amíg nem volt ilyen műtét, szerintem max 1-2 embernek jutott eszébe a nemváltás. Azóta, amióta erre van lehetőség, hirtelenjébe mindenki a másik nemhez akar tartozni.
ÉN így gondolom.
ÉN így gondolom.
Szerintem ez nem igazán így van. Mármint te sem hoznál egy ilyen komoly döntést csak úgy buliból, hogy te most férfi leszel, mert az hű de nagy móka? Hosszú évtizedekig marcangolta ez belülről, és végre most szabad. Az lehet, akinek érzi magát. Nem hiszem, hogy ne lettek volna ilyen emberek régen is. Azért nem jutott eszükbe a nemváltás, mert egyszerűen nem lett volna rá lehetőség, ismeretlen dolognak számított, helytelennek tartották (sajnos a mai napig sokan). És most, hogy lehetséges, többen jönnek elő transzexuálisként, hiszen már elfogadóbb lett a világ így 2015-re, és meg is tudják oldani, hogy azt lássa a tükörben, akit látni szeretne. Nem értem, hogy miért ítélik el ezt annyian a világban (nem rád célzom). El tudok képzelni egy világot, ahol elfogadott az, hogy azonos nemű emberek szeretik egymást, hogy valaki nemet vált mert nem érzi magáénak az eredetit... egyszerűen csak gyerekkortól erre kéne tanítani az embert. Lehetséges lenne, és sokkal békésebben élnénk egymás mellett.
2015. június 03. 20:29
Idézet (Elody @ 2015.06.02. 18:20)
nekem az ilyenekhez sosincs gyomrom és szerintem sokaknak másoknak sem - annyira utálom, mikor minden sarokra-falra-magazinra elkezdik kirakosgatni holmi átműtött bizarr celebek képeit. miért nem lehet ezt titokban?
Mert ti sem tartjátok titokban, hogy heteroszexuálisak vagytok, vagy ti sem titkoljátok el a nemeteket. Szerinted mennyire megkönnyebbült ez a NŐ (mert igen, az) hogy végre az lehet, aki, ennyi idő után? Nem akarja eltitkolni, és nem is fogja. Mert ebben semmi szégyellnivaló nincsen. Az, hogy ti beszűkültek vagytok, és nem ismeritek a transzexualitás fogalmát, az már csakis a ti problémátok, és nem mást transzexuális embert kéne hibáztatni azért, mert felvállalja önmagát. Ez a transzfóbia, csak úgy megsúgom.
2015. június 03. 20:33
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Idézet (Titanyla @ 2015.06.03. 18:52)
Sajnálom, hogy sok ember nem tudja elfogadni, hogy milyen neműnek születik...
Sajnálom, hogy nem tudod elfogadni embertársad.
2015. június 03. 20:35
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
mi az, hogy végre önmaga lehet? eddig volt önmaga, most változtatta meg teljesen egy műtét. talán arra gondol, hogy eredetileg "tévedésből" került abba a testbe, amibe?
2015. június 03. 20:40
Idézet (bohóc9 @ 2015.06.03. 20:35)
mi az, hogy végre önmaga lehet? eddig volt önmaga, most változtatta meg teljesen egy műtét. talán arra gondol, hogy eredetileg "tévedésből" került abba a testbe, amibe?
Nem, nem érted a lényeget. Arra gondol, hogy végre testileg is nő lehet, mert eddig mindig is nőnek érezte magát. Férfitestbe zárva.
2015. június 03. 22:18
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2015.06.03. 20:25)
Szerintem ez nem igazán így van. Mármint te sem hoznál egy ilyen komoly döntést csak úgy buliból, hogy te most férfi leszel, mert az hű de nagy móka? Hosszú évtizedekig marcangolta ez belülről, és végre most szabad. Az lehet, akinek érzi magát. Nem hiszem, hogy ne lettek volna ilyen emberek régen is. Azért nem jutott eszükbe a nemváltás, mert egyszerűen nem lett volna rá lehetőség, ismeretlen dolognak számított, helytelennek tartották (sajnos a mai napig sokan). És most, hogy lehetséges, többen jönnek elő transzexuálisként, hiszen már elfogadóbb lett a világ így 2015-re, és meg is tudják oldani, hogy azt lássa a tükörben, akit látni szeretne. Nem értem, hogy miért ítélik el ezt annyian a világban (nem rád célzom). El tudok képzelni egy világot, ahol elfogadott az, hogy azonos nemű emberek szeretik egymást, hogy valaki nemet vált mert nem érzi magáénak az eredetit... egyszerűen csak gyerekkortól erre kéne tanítani az embert. Lehetséges lenne, és sokkal békésebben élnénk egymás mellett.
Azért hoztam fel ezt a példát, mert ahogyan említettem is, az irodalomban, történelemben összefutsz mondjuk a melegekkel, de a transzexuálisok vajmi kevésszer/egyáltalán nem szerepelnek ilyen szituban.
Tény viszont, hogy azért amióta 15-20 éve a nemátalakító műtétet kidolgozták, hatszor többen feküdnek kés alá, mert - és be kell ismerni, hogy viszont olyan tényleg van, aki csak ezért - ők kitalálják maguknak, hogy nemet váltanak. A másik, ami azért bicskanyitogató dolog, hogy ehhez nem kevés pénz kellett. Valljuk be, kevés az a transznemű, aki úgy operáltatja meg magát, hogy évekig pénz gyűjtöget össze, az én részemről ez is szemszúró dolog.
Elfogadottság,hááát... a bemutatkozásomban is említettem, hogy nem igazán vagyok toleráns ember, viszont a másik oldal, hogy van egy határ. Egy határ, ahonnan a hülyeséget már nem kéne kultiválni, tapsolni és bólogatni hozzá (eltekintve most ettől az ügytől, hogy a manus átoperáltatta magát). Ha nincs meg ez a határ, hanem minden hülyeséget és butaságot ész nélkül tolerál az ember, akkor sajnos káosz van. Ugyanez a helyzet a szabályokkal és a törvényekkel. Szerintem - kihangsúlyozom: szerintem - az emberiségben ez a fajta egyensúly jó, hogy van.
Végezetül hozzátenném: alapvetően a melegekkel, vagy a transzneműekkel nincs hatalmas problémám. Tény, a nevelésem és a vallásom miatt, én ezeket a dolgokat ferdébb szemmel nézem, mint aki nem vallásos, más családban nevelkedett. A bajom itt azzal van, hogy ezeknek a dolgoknak olyan nagy feneket kerítenek, hogy az már túlzás. Az igazán fontos dolgokra nem figyelünk, de a meleg felvonulást évenként meg kell tartani, máskülönben összedől a világ, írni kell nemátalakításról, mert ha nem, botrány lesz. Túl vannak ezek lihegve, és ahelyett, hogy ezzel az emberből toleranciát váltanának ki, a folytonos mutogatással és beszédtémával inkább ellenszenvet gerjesztenek.
De hatalmas köszönet neked, amiért te legalább higgadtan tudtál reagálni. Van, akiknek xanax nem ártana...
2015. június 03. 23:32
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Idézet (Agüero10 @ 2015.06.02. 18:04)
Fúj én utálom az ilyeneket,mert számomra undorító főleg,hogy még előtte gyerekei is voltak! 
Írd ezt minden hasonló cikk alá. Megtűrsz vagy megszöksz. Az ilyen embereket szoktam szimplán undorítónak nevezni.
vigyázz kisfiam, nehogy találkozzunk az utcán a szívlapátom társaságában. vaskos a nyele.
2015. június 03. 23:35
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Bírom ezeket a kis fakeliberális transzfób szutykokat. Akik oly' ártatlanok, és nem szeretnek beleszólni más ember életébe, nem tartják abszolút undorítónak sem az ilyesféle eseményeket, DE azért mégsem találkoznának szívesen velük az utcán, mert a végén visszajönne a kaja kicsiny kkis gyomrukból.
2015. június 04. 00:04
|
|
Novaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 293 Csatolások: 0 Azonosító: 229968 offline
|
Sokkoló...
Oké, ő élete nem szólok bele de ez számomra elég felkavaró.. Idővel úgyis meg lehet szokni
[ma kapcsolgattam a csatornák között és mindenütt homo szexuálisokat láttam. Hova fejlődsz világ? Pihenj meg egy kicsit és gyere vissza hozzánk..fiúk és lányok közé...]
2015. június 04. 07:00
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Nőnek nem csúny, csak öreg és FÉRFI.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: