Bruce Jenner nővé operáltatta magát
2015. június 02. 20:04
Azt becsülöm és tisztelem benne,hogy felvállalta. Az ő élete,sok ember van még ugyanígy ezzel,ugyanolyan gondolatokkal mint ő.
2015. június 02. 20:09
Örülök, hogy végre jól érzi magát a bőrében, ez a legfontosabb, és nem az, hogy más mit gondol..
2015. június 02. 20:12
Idézet (habibi @ 2015.06.02. 17:50)
Húú... az arca milyen plasztikai sebész műve? Mert elég amatőr, persze, hogy nem lesz soha természetesen nő, de azért, hogy ennyire látszódjon hogy eredetileg férfi. Nem lett rossz, ettől függetlenül durván morbid.
Áttérve a fő témához: én még mindig azt mondom, hogy aki férfi, az maradjon férfi, aki nő az nő. Nem vagyok se szűklátókörű, se csőlátású, intoleráns már igen, de ez nem ide tartozik. Nem kapálózom Isten nevével - pedig egyébként simán idevágó téma - de csak annyit mondanék: valahogy 100 évvel ezelőtt, amíg nem volt ilyen műtét, szerintem max 1-2 embernek jutott eszébe a nemváltás. Azóta, amióta erre van lehetőség, hirtelenjébe mindenki a másik nemhez akar tartozni.
ÉN így gondolom.
De ettől függetlenül, váljék egészségére, a képből elég sokat ki tudtak hozni.
Áttérve a fő témához: én még mindig azt mondom, hogy aki férfi, az maradjon férfi, aki nő az nő. Nem vagyok se szűklátókörű, se csőlátású, intoleráns már igen, de ez nem ide tartozik. Nem kapálózom Isten nevével - pedig egyébként simán idevágó téma - de csak annyit mondanék: valahogy 100 évvel ezelőtt, amíg nem volt ilyen műtét, szerintem max 1-2 embernek jutott eszébe a nemváltás. Azóta, amióta erre van lehetőség, hirtelenjébe mindenki a másik nemhez akar tartozni.
ÉN így gondolom.
De ettől függetlenül, váljék egészségére, a képből elég sokat ki tudtak hozni.
Ahhoz képest, amit Pete Burns-szel tettek a dokik, elég korrektül fest.
Egyébként ezt a sok károgást még mindig nem értem; nem inkább örülnünk kellene neki, hogy egy ezerszer toleránsabb társadalomban élünk, mint anno pár száz évvel ezelőtt?
2015. június 02. 20:15
|
|
Dont_believe_a_wordvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 200711 offline
|
Idézet (TVD1 @ 2015.06.02. 19:50)
az ő dolga.. de minek kell ilyet csinálni
Ha már megkérdezed, miért kell ilyet csinálnia, akkor nem annyira gondolhatod úgy, hogy ez az ő dolga.
Mellesleg nem is tudom, talán azért, mert az ember kényelmetlenül érzi magát egy olyan testben, ami nem igazán az övé? Mert évek elteltével szerette volna tényleg jól érezni a bőrében és felvállalni, hogy ki is ő valójában?
De nem tudom, csak egy pár tipp...
2015. június 02. 20:17
|
|
Hope Johansonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 233157 offline
|
nagyon tisztelem azért amiért ezt felvállalta!az a lényeg h jól érzi magát
2015. június 02. 20:17
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
ennyi évesen már minek
de nem hiszem hogy a lányaik jól fogadják ezt
de nem hiszem hogy a lányaik jól fogadják ezt
2015. június 02. 20:19
|
|
flowerGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 204134 offline
|
Ez fura , de én akkor fiatalabban csinálnám meg
2015. június 02. 20:23
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Vannak transzneműek, akik kfejezetten szépek az átalakító műtét után, és meg se mondanám róluk, hogy a másik nemhez tartoztak azelőtt. Caitlynről ez nem mondható el, de sebaj. Ha ő ettől jobban érzi magát, hát tessék. Egészségére.
Nem tudom, hogy a családja tényleg ilyen jófej, vagy csak a médiának teszik a szépet, minden esetre jól fogadták.
2015. június 02. 20:24
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Idézet (Sydney Adams @ 2015.06.02. 20:12)
Ahhoz képest, amit Pete Burns-szel tettek a dokik, elég korrektül fest.
Egyébként ezt a sok károgást még mindig nem értem; nem inkább örülnünk kellene neki, hogy egy ezerszer toleránsabb társadalomban élünk, mint anno pár száz évvel ezelőtt?
Nem láttam a fent említett delikvenst, csak annyit jegyeztem meg, hogy a felsőteste és az arca számomra még mindig nagyon karakteres és férfias.
Milyen krákogás? Max rajtam kívül még 4-5 embernek nem tetszett, azon kívül mindenki Istenként tekint erre az emberre. Pedálozhattam volna vele, hogy ha pénze nem lenne, valószínűleg nem kapnák így fel, de nem tettem.
A pár száz éven látom sikerült mindenkinek fent akadnia. Ha ennyire toleráns világban élünk, mi a jó égért nem bírjátok elviselni, ha valaki nem birka módra a tömeggel ért egyet? Én nem értek egyet a nemátalakítással - ezt ki tolerálja?
A "100 évvel ezelőtti tolerancia és a mostani világ" - témába nem mennék bele, privátba esetleg. Teljesen más a nézetem, röviden annyi, hogy szerintem mostanában már túlságosan is kultiválunk mindent, tolerálunk mindent.
De mondom, privátba esetleg, viszont, mivel ez apró szálon kapcsolódik a témához, kommentküldözgetésbe nem mennék bele.
2015. június 02. 20:27
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
A szemei felemásságát is megcsinálhatták volna már ha már ennyi mindent megcsináltak..amúgy ha ennyire vágya volt ez az egész,miért nem előbb csináltatta?Biztos volt money eddig is...
2015. június 02. 20:41
|
|
Ritya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.15. Hozzászólás: 2288 Csatolások: 246 Azonosító: 231566 offline
|
Nekem sem jön be a nemi átalakító műtét. És erre kb 20 évvel ezelőtt nem jöhetett volna rá (amúgy nem is biztos hogy megcsinálta mert nekem kicsit úgy tűnik hogy photoshoppos de nem biztos ) Szerintem ez undorító ha nővé csináltatta magát mert mar vannak gyerekei és most az okoskodó Sydney Adamsal megint veszekedni fogunk, de én most nem fogok megint beleesni abba a hibába mint eddig hogy leálltam vele veszekedni mert azt hiszi hogy csak neki van igaza és ha valakinek nem tetszik valami egyből elkezd prédikálni...
2015. június 02. 20:56
|
|
MRS.Biiersack..jackyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.02. Hozzászólás: 212 Csatolások: 24 Azonosító: 244470 offline
|
Érdekes nekem nem tetszik az ilyen
2015. június 02. 21:17
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
szerintem gyönyörű és én mindenképp büszke vagyok rá
GO CAITLYN!!!
2015. június 02. 21:36
|
|
klarii09❀ Prince$$ ❀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.03. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 1909 Azonosító: 94878 offline
|
Uramisten...és ez van akinek tetszik? Meg "tiszteli" és "büszke rá". Hova jutott az emberiség? Lassan már ilyenekkel lesz tele az egész bolygó. Aztán már nem lesz nőnemű hogy benépesítse a földet mert ilyen korcsok lesznek mindenhol. Melegeké és transziké a világ.
Szégyen...
2015. június 02. 22:48
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Ahhoz képest,hogy már nem a húszas évei elején jár,szerintem jól sikerült a műtét.Ezt nem gonoszkodásból mondom,mindössze megnéztem a többi képet is róla,az alapján mondtam véleményt.
A személyes álláspontom már kicsit más.Lehet előítéletesnek nevezni,megvádolni,hogy nem tolerálok dolgokat,de valahogy én nem tudok csak úgy elmenni mellette.Persze,kívánom,hogy legyen így boldogabb,de akkor sem értettem soha,hogy miért jó egy teljes nemátalakító műtét.Gyakorlatilag leélte az élete majdnem egészét férfiként.
Az dicséretes,hogy a családja hogyan áll hozzá a dologhoz,és a jelek szerint kiállnak érte és támogatják őt.
Bennem még is ott maradt a "de" szócska.Nem azt mondom,hogy mindenkinek meg kellene köveznie őt ezért,de szerintem az sem jó,ha lassan mindenre rábólintunk.
A személyes álláspontom már kicsit más.Lehet előítéletesnek nevezni,megvádolni,hogy nem tolerálok dolgokat,de valahogy én nem tudok csak úgy elmenni mellette.Persze,kívánom,hogy legyen így boldogabb,de akkor sem értettem soha,hogy miért jó egy teljes nemátalakító műtét.Gyakorlatilag leélte az élete majdnem egészét férfiként.
Az dicséretes,hogy a családja hogyan áll hozzá a dologhoz,és a jelek szerint kiállnak érte és támogatják őt.
Bennem még is ott maradt a "de" szócska.Nem azt mondom,hogy mindenkinek meg kellene köveznie őt ezért,de szerintem az sem jó,ha lassan mindenre rábólintunk.
2015. június 02. 23:10
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Én örülök neki, hogy be merte vállalni..és úgy gondolom, hogy amíg nem árt vele semminek, senkinem, nem áll jogukban mindennek elhordani őt. Szerintem az ő példája sokak számára bátorító lehet.
2015. június 03. 06:43
|
|
anci2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.27. Hozzászólás: 1648 Csatolások: 0 Azonosító: 164487 offline
|
Hát, szrintem ez nagyon természetellenes, de hát egészségére. Nem véletlenül van két nem. Ha valaki fiúnak születik az fiú, ha valaki lánynak, az lány. Ez az átoperáltatós dolog szerintem totál természetellenes!!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: