de ha neki jó igy,hajrá
Bruce Jenner nővé operáltatta magát
2015. június 02. 17:40
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
öm hát jó...ez nekem már túl fura xd
de ha neki jó igy,hajrá
de ha neki jó igy,hajrá
2015. június 02. 17:42
hú b**+ D=
Ő dolga... ezen mit kell elfogadni meg nem elfogadni, azt csinál MAGÁVAL amit akar.
Ő dolga... ezen mit kell elfogadni meg nem elfogadni, azt csinál MAGÁVAL amit akar.
2015. június 02. 17:50
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Húú... az arca milyen plasztikai sebész műve? Mert elég amatőr, persze, hogy nem lesz soha természetesen nő, de azért, hogy ennyire látszódjon hogy eredetileg férfi. Nem lett rossz, ettől függetlenül durván morbid.
Áttérve a fő témához: én még mindig azt mondom, hogy aki férfi, az maradjon férfi, aki nő az nő. Nem vagyok se szűklátókörű, se csőlátású, intoleráns már igen, de ez nem ide tartozik. Nem kapálózom Isten nevével - pedig egyébként simán idevágó téma - de csak annyit mondanék: valahogy 100 évvel ezelőtt, amíg nem volt ilyen műtét, szerintem max 1-2 embernek jutott eszébe a nemváltás. Azóta, amióta erre van lehetőség, hirtelenjébe mindenki a másik nemhez akar tartozni.
ÉN így gondolom.
De ettől függetlenül, váljék egészségére, a képből elég sokat ki tudtak hozni.
Áttérve a fő témához: én még mindig azt mondom, hogy aki férfi, az maradjon férfi, aki nő az nő. Nem vagyok se szűklátókörű, se csőlátású, intoleráns már igen, de ez nem ide tartozik. Nem kapálózom Isten nevével - pedig egyébként simán idevágó téma - de csak annyit mondanék: valahogy 100 évvel ezelőtt, amíg nem volt ilyen műtét, szerintem max 1-2 embernek jutott eszébe a nemváltás. Azóta, amióta erre van lehetőség, hirtelenjébe mindenki a másik nemhez akar tartozni.
ÉN így gondolom.
De ettől függetlenül, váljék egészségére, a képből elég sokat ki tudtak hozni.
2015. június 02. 17:59
Nagyon tisztelem őt, hogy felvállalta magát, így remélem sok mindenkinek adott erőt akik hasonlóan nem érzik jól magukat a bőrükben.
2015. június 02. 18:04
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Fúj én utálom az ilyeneket,mert számomra undorító főleg,hogy még előtte gyerekei is voltak!
2015. június 02. 18:04
Fontos, hogy úgy érezze önmaga. Nagyon bátor dolog volt ez tőle, még ha sokaknak furcsa is, ez szerintem inkább becsülendő, mintsem elítélendő dolog. A címlaphoz hozzászólva...kihozhattak volna belőle többet is, de egész jó lett.
2015. június 02. 18:20
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
nekem az ilyenekhez sosincs gyomrom és szerintem sokaknak másoknak sem - annyira utálom, mikor minden sarokra-falra-magazinra elkezdik kirakosgatni holmi átműtött bizarr celebek képeit. miért nem lehet ezt titokban?
2015. június 02. 18:32
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Először ez kicsit megborzongtatott, de azt csinál, ami neki jól esik.
2015. június 02. 18:38
|
|
szenyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 182613 offline
|
Idézet (habibi @ 2015.06.02. 17:50)
valahogy 100 évvel ezelőtt, amíg nem volt ilyen műtét, szerintem max 1-2 embernek jutott eszébe a nemváltás
Belelátsz 100 évvel ezelőtt élt emberek gondolatai közé?
2015. június 02. 18:40
Nem ítélem el, támogatom. Caak egy kérdésem van: ha mindig is tudta, hogy nő, miért most hozta nyilvánosságra, műtette meg magát miután az élete felét már leélte?
2015. június 02. 18:50
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Szerintem jólnézki, de a testartása vagyis a combjai nem annyira tetszenek, de jó kép lett azt leszámítva.
Szerintem az a lényeg, hogy az ember boldog legyen és elfogadja saját magát. És neki ezzel végre sikerült. Nem lehetett neki könnyű ezt éveken keresztül magába tartania. De mostmár látszik rajta, hogy végre boldog.
Szerintem az a lényeg, hogy az ember boldog legyen és elfogadja saját magát. És neki ezzel végre sikerült. Nem lehetett neki könnyű ezt éveken keresztül magába tartania. De mostmár látszik rajta, hogy végre boldog.
2015. június 02. 19:06
Nem tudunk vele túl sok mindent csinálni.. Max. beletörődünk.
2015. június 02. 19:25
Úristen, most elképzeltem, h a lányai hazavisznek valakit, bemutatják az anyjuknak...meg az apjuknak, aki amúgy nő...
2015. június 02. 19:32
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Elképesztő hozzáállása van, én is támogatom!
2015. június 02. 19:33
|
|
Dont_believe_a_wordvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 200711 offline
|
Kívülállóként nincs semmi joga egyikőnknek se beleszólni ebbe, vagy rosszabb, lehordani a földig amiatt, hogy ő milyen, de főleg a cisneműeknek nincs joga ehhez!
Mondhatja bárki, hogy "de hát ha eddig is nőnek érezte magát, akkor miért csak most vállalta fel, hogy leélte már a fél életét?", de ebbe először bele kéne tudni látni, amit persze csak egy transznemű ember tud rendesen. Borzasztóan hosszú és göröngyös út egy ilyen jelentőségű dologra rájönni, beismerni magunkban, ennek későbbi felvállalását félretéve, ami egy még nehezebb dolog, és hihetetlenül sok bátorságot vesz igénybe. Szerencsések azok, akikkel ez hamarabb megtörténik, de igen, van esetleg olyan is, aki erre csak felnőtt korában jön rá teljesen. Ha nem látsz bele igazán (nem csak úgy, hogy "azt hiszed" vagy "nagyjából tudhatod", hanem hogy tényleg át is élted!), de még utána sem nézel rendesen, ne próbálj tényeket közölni, mert nem fog menni.
Az pedig, hogy mostanában állítólag már mindenhonnan az ilyesmiről szóló hírek jönnek EGYÁLTALÁN NEM BAJ! Figyeljünk fel egy kicsit azokra, akik nem a "nemi normák"hoz tartoznak, mert lehet, hogy neked csak ez szúr szemet, de még mindig, mindenhol a cisnemű és heteroszexuális (tudom, off topic) emberek a vannak felsorakoztatva, mint "normális". Fel lehet hozni a vallást, az már egy komolyabb téma, és nem is mondom, hogy mindenkinek el kell ezt fogadnia, de hagyjuk őket élni úgy, ahogy nekik ez jó!
Szerény véleményem szerint Caitlyn hihetetlenül bátor és egy gyönyörű nő, és nagyon boldog vagyok, hogy végre abban a testben lehet, amibe eleve születnie kellett volna. Hatalmas támogatás lehet az ő bátorsága a transzneműeknek, és remélem jó értelemben is felhívja a figyelmet erre, és akár egy kicsit is, de elfogadottabbá teszi. Szerencsére eddig több embert láttam, aki ebben támogatja, de egyben ijesztően rá is világított, mennyire jelen van a társadalomban a transzfóbia, a fiatalok és idősebbek körében is egyaránt.
Őszintén reménykedek a változásban, ami mostanában már talán egy kicsit jobban megindult, és remélem, ennek elősegítésében Caitlyn is szerepet játszik.
With love,
your local trans boy
Mondhatja bárki, hogy "de hát ha eddig is nőnek érezte magát, akkor miért csak most vállalta fel, hogy leélte már a fél életét?", de ebbe először bele kéne tudni látni, amit persze csak egy transznemű ember tud rendesen. Borzasztóan hosszú és göröngyös út egy ilyen jelentőségű dologra rájönni, beismerni magunkban, ennek későbbi felvállalását félretéve, ami egy még nehezebb dolog, és hihetetlenül sok bátorságot vesz igénybe. Szerencsések azok, akikkel ez hamarabb megtörténik, de igen, van esetleg olyan is, aki erre csak felnőtt korában jön rá teljesen. Ha nem látsz bele igazán (nem csak úgy, hogy "azt hiszed" vagy "nagyjából tudhatod", hanem hogy tényleg át is élted!), de még utána sem nézel rendesen, ne próbálj tényeket közölni, mert nem fog menni.
Az pedig, hogy mostanában állítólag már mindenhonnan az ilyesmiről szóló hírek jönnek EGYÁLTALÁN NEM BAJ! Figyeljünk fel egy kicsit azokra, akik nem a "nemi normák"hoz tartoznak, mert lehet, hogy neked csak ez szúr szemet, de még mindig, mindenhol a cisnemű és heteroszexuális (tudom, off topic) emberek a vannak felsorakoztatva, mint "normális". Fel lehet hozni a vallást, az már egy komolyabb téma, és nem is mondom, hogy mindenkinek el kell ezt fogadnia, de hagyjuk őket élni úgy, ahogy nekik ez jó!
Szerény véleményem szerint Caitlyn hihetetlenül bátor és egy gyönyörű nő, és nagyon boldog vagyok, hogy végre abban a testben lehet, amibe eleve születnie kellett volna. Hatalmas támogatás lehet az ő bátorsága a transzneműeknek, és remélem jó értelemben is felhívja a figyelmet erre, és akár egy kicsit is, de elfogadottabbá teszi. Szerencsére eddig több embert láttam, aki ebben támogatja, de egyben ijesztően rá is világított, mennyire jelen van a társadalomban a transzfóbia, a fiatalok és idősebbek körében is egyaránt.
Őszintén reménykedek a változásban, ami mostanában már talán egy kicsit jobban megindult, és remélem, ennek elősegítésében Caitlyn is szerepet játszik.
With love,
your local trans boy
2015. június 02. 19:50
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Idézet (szenya @ 2015.06.02. 18:38)
Belelátsz 100 évvel ezelőtt élt emberek gondolatai közé?

Hahahaha - nem voltál humoros, tudom, arra pályáztál, de sajnos nem jött össze
1) Nemátalakító műtét max az elmúlt 10-15 évben csinálnak (saccra mondom), kétlem hogy 100 évvel ezelőtt ezt a komplett folyamatot bevállalták volna.
2) Nem, de szerintem a töriórán - tudod, azon szoktam bent ülni - feltételezem lett volna róla szó.
3) Pl. a homoszexualitásról már a Bibliától kezdve a történelemeg mindenhol benne van, főként irodalomban is. Érdekes mód, a nemátalakítás nincs.
Kötekedj még, mert nem tetszik, hogy nem a többség hangja szól belőlem. Észlény.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: