Bruce Jenner nővé operáltatta magát
2015. június 02. 15:08
|
|
light_of_silenceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.18. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 240504 offline
|
Gratulálok neki, bár kicsit érdekes, hogy szebb mint a felesége
2015. június 02. 15:11
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Örülök, hogy kiállt az ,,álma" mellett, bár kicsit furcsa lehet a Jenner és a Kardashian családnak....de szerintem meg fogják szokni!
Am nekem valahogy nem tetszik nőként...lehet csak azért, mert újdonság...
Am nekem valahogy nem tetszik nőként...lehet csak azért, mert újdonság...
2015. június 02. 15:12
háát.... mindenképpen éredekesen néz ki, de ez van, 21. század...
2015. június 02. 15:12
|
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline
|
Én nem rajta csodálkozom - egész jó munkát végzett az orvos csapat, szó mi szó - hanem azon, hogy ennyire elfogadóak a kommentelők, na mi történt, változik a magyar felfogás? :'D -
2015. június 02. 15:14
Nem is néz ki rosszul. Kicsit szeríntem hasonlít Lana Del Rey-re.
2015. június 02. 15:23
Legalább most már boldog lehet.Hihetetlen nagy bátorság kellett ehhez,hatalmas tisztelet jár neki!
És akik meg azt mondják rá,hogy "ronda" azok inkább nézzenek előbb tükörbe,mivel nincs olyan ember a világon aki tökéletes lenne külsőleg.
bettybaba08 Ha elolvastad volna a cikket,akkor rájöttél volna,hogy mindig is nőnek érezte magát.Nem kedvelem a Jenner és Kardashian lányokat,de legalább ők tisztelik az apjukat és nem szégyellik magukat és szerintem ha a te édesapáddal lenne ilyen akkor te sem szégyellnéd saját magadat,hanem kitartanál mellette,mivel gondolom szereted őt,hiszen ő adott neked élettett.
És akik meg azt mondják rá,hogy "ronda" azok inkább nézzenek előbb tükörbe,mivel nincs olyan ember a világon aki tökéletes lenne külsőleg.
bettybaba08 Ha elolvastad volna a cikket,akkor rájöttél volna,hogy mindig is nőnek érezte magát.Nem kedvelem a Jenner és Kardashian lányokat,de legalább ők tisztelik az apjukat és nem szégyellik magukat és szerintem ha a te édesapáddal lenne ilyen akkor te sem szégyellnéd saját magadat,hanem kitartanál mellette,mivel gondolom szereted őt,hiszen ő adott neked élettett.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2015. június 02. 15:24
|
|
Berrybabavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.25. Hozzászólás: 470 Csatolások: 3 Azonosító: 91292 offline
|
én maximálisa támogatom.
viszont csak azért mert valaki fehérneműben van még nem biztos, hogy TELJES nemátalakító műtéte volt. tucking és egy kis ragasztószalag... és huss volt, nincs himbilimbi.
2015. június 02. 15:26
|
|
Nikky888visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.25. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 141601 offline
|
Szerintem gyönyörű, már a kisugárzása miatt is. Látszik rajta hogy végre boldog a bőrében és elégedett önmagával, végre az igazi testében van. Szerintem az a fontos, hogy ő jól érezze magát és így van más transznemű emberekkel is. Személy szerint ismerek pár hasonló problémákkal küzdő embert és mondhatják a tudatlanok, hogy szerintük ez undorító meg hasonlók, de ez létezik és halálosan komoly dolog, akármilyen "különösen" is hangozhat. Remélem Caitlyn felnyitja majd ezeknek az embereknek a szemét, és végre többen megtanulják elfogadni a másságot, mert még mindig nem ártanak senkinek semmit azzal, hogy úgy élnek, ahogy szeretnének. Mindenesetre én nagyra tisztelem őt, hogy képes volt felvállalni, és emellett "változtatni" is, fittyet hányva a gonosz megjegyzésekre
2015. június 02. 15:29
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
21.század, Pff!
Az arca hülyén furán néz ki.
Szerintem szánalmasak ezek az átalakítások, Isten ilyennek teremtette, mért nem volt jó neki férfiként??!
Az arca hülyén furán néz ki.
Szerintem szánalmasak ezek az átalakítások, Isten ilyennek teremtette, mért nem volt jó neki férfiként??!
2015. június 02. 15:31
|
|
EmilyTaylorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.23. Hozzászólás: 367 Csatolások: 407 Azonosító: 221721 offline
|
Érdekes hogy őt elfogadják az emberek de Conchitát nem!!!! Pedig semmi különbség köztük. Érdekes ez a felfogás hogy az egyiknek elnézzük a másiknk nem.
2015. június 02. 15:36
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
sajnos (bár nem akarom beismerni) kicsit hasonlít Jessica Langera. de csak picit... gratuálok a nővé operáltatásához, de ha nem lenne Kardashian familia-tag akkor mindenki leszarná. én így is leszarom, mivel Kardashianék a szememben semmi többek átlagos hülye embereknél, de aki bírja őket az bírja. nem mindenkinek van jó ízlése...
2015. június 02. 15:41
Nekem semmi problémám nincs azzal, hogy Ő hogyan él. Úgy gondolom mindenkinek a saját életével kéne foglalkoznia és akkor nem kellene félelemben élniük azoknak, akik "mások". Bármely szempontból. Meglehet, hogy a többség felvállalja például azt, hogy azonos neméhez vonzódik, de nem biztos, hogy mindenki meg merné ezt tenni.
Bruce egy remek példa erre. Nagyon sokáig félt kimondani: Nőnek érzem magam! De most megtette és így is sokaknak böki ez a csőrét.
Én is úgy gondolom, hogy van egy bizonyos határ, hogy meddig kell erről beszélni, mert az biztos, hogy most a sajtó ezen fog csámcsogni pár hónapig. El kell fogadni. Ennyi. (Mindenkinek üzenem, hogy ez a saját véleményem. Senki ellen nem szól, csak le szerettem volna írni.- Köszönöm).
Bruce egy remek példa erre. Nagyon sokáig félt kimondani: Nőnek érzem magam! De most megtette és így is sokaknak böki ez a csőrét.
Én is úgy gondolom, hogy van egy bizonyos határ, hogy meddig kell erről beszélni, mert az biztos, hogy most a sajtó ezen fog csámcsogni pár hónapig. El kell fogadni. Ennyi. (Mindenkinek üzenem, hogy ez a saját véleményem. Senki ellen nem szól, csak le szerettem volna írni.- Köszönöm).
2015. június 02. 15:44
Mindenki akinek egyetlen érve van: "Akit Isten férfnak teremtett az maradjon férfi"— az vegyen csadort és tépjen Saud Arábiába.
A saját szűklátókörűségetek ne álcázzátok Isten nevével.
Nekem is fucsa még ez....de biztos, hogy egy év múlva már egyikőnk sem fog, rajta fenn akadni.
A saját szűklátókörűségetek ne álcázzátok Isten nevével.
Nekem is fucsa még ez....de biztos, hogy egy év múlva már egyikőnk sem fog, rajta fenn akadni.
1 felhasználónak tetszik:
AFCfan
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.