Bruce Jenner nővé operáltatta magát
2015. június 07. 17:16
|
|
ViolinPopúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 228189 offline
|
Engem soha, senki sem fog a véleményemben megváltoztatni... nekem ez elfogathatatlan ez van. Lehet ezért "maradinak", "ítélkezőnek", "bunkó"-nak hívni sebaj. Szerintem oka van h az ember minek született. Mindenkinek vannak problémái az életben ami ellen küzdenie kell ezek az emberek meg simán hagyták magukat átformálódni valamivé ami se nem nő se nem férfi. Mert nem az, nem természetes elvégre gondoljunk már bele, nem így maradt fenn az emberiség. Képzeljük el mi lenne ha minden ember a saját neméhez vonzódna... szerintem rövid időn belül kihalnánk... és ha ők hallathatják a hangjukat akkor azok is akik ezzel nem értenek egyet elvégre szólásszabadság van, nem?
2015. június 07. 17:29
|
Eibhlinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.19. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 222907 offline
|
Ilyen volt és lesz is de ha az a vélemény hogy természetellenes mért szégyelljem? Elfogandi elfogadom őket de nem tartom követendő példának..ma már lassan minden természetes:cigi, pia, plasztikai sebészet...a természet tökéletes a matek meg a vallás szerint is és vannak néha "hibák" is..nem átalakitás helyett inkább azokért kéne kampányolni.akiknek nincsen végtagjuk..ha pár nap alatt ennyi támogatása lenne a beteg gyerekeknek, a hajléktalanoknak egy jobb világot élhetnénk...mindegy elkalandoztam a lényeg hogyindenkinek joga van ellenvéleményre vagy véleményre.nem vagyunk egyformák
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2015. június 07. 17:36
|
Eibhlinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.19. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 222907 offline
|
Meg ez felkapottabb dolog mint bármi mostanában..a bulvárra mindenki felfigyel és ezek elnyomják a nagyobb problémákat..én tudom magamról hogy nem vagyok toleráns de attól még nem kisebb az ellentábor agytérfogata vagy nem maradiak csak az éremnek kétoldala van..ez is tartja fennt a világot és transznemüek is ellentétesek..de kár ezzel az 1 celebbel foglalkozni..
2015. június 08. 00:03
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Hát elnézve a hozzászólásokat, értem se fognak rajongani, ha ezt leírom.
Lényegében nincs bajom az átoperáltatással ,hisz mindenki azt kezd az életével, amit akar. Viszont felteszek egy kérdést: Ha annyira toleráns népség vagyunk, akkor miért kell úgy gondolni, hogy ,amit a másik gondol az már egyből rossz. Nem csak attól leszünk jó emberek ,hogy támogatjuk az ilyesmiket, hanem attól is, hogy elfogadjuk a másik véleményét.
Én például mindig is betegségnek tudtam be azt, ha valaki nem érzi jól magát a bőrébe. És mostanában kezdem megérteni ,hogy anyám mire mondta azt, hogy manapság divat lett a homoszexualitás és a transzneműség. Való igaz, hogy el lehet fogadni, de észre sem vesszük és az emberek lassan mindent megengedhetnek maguknak. Gondoljunk bele jobban: Van egy bűnöző. Ha valaki attól érzi magát jobban ,hogy lophat, akkor ezt toleráljuk? Toleráljuk ,hogy ha ehhez van kedve csinálja? Természetesen nem.
Nekem mondom ,hogy nincs problémám a transzvesztitákkal. Éljenek boldogan, éljék az életet, mert végtére is azért van. De már egyenesen untat, hogy mindenhol ezt hallom, és lassan már a szájamba rágják ,hogy fogadjam el őket, szinte már idegesítő. Ezzel amúgy se sikerül meggyőzni azokat, akik ellenük vannak, akik meg pártatlanok (mint én) azoknál elérik ,hogy ellenszenves legyen ez az egész.
Lényegében nincs bajom az átoperáltatással ,hisz mindenki azt kezd az életével, amit akar. Viszont felteszek egy kérdést: Ha annyira toleráns népség vagyunk, akkor miért kell úgy gondolni, hogy ,amit a másik gondol az már egyből rossz. Nem csak attól leszünk jó emberek ,hogy támogatjuk az ilyesmiket, hanem attól is, hogy elfogadjuk a másik véleményét.
Én például mindig is betegségnek tudtam be azt, ha valaki nem érzi jól magát a bőrébe. És mostanában kezdem megérteni ,hogy anyám mire mondta azt, hogy manapság divat lett a homoszexualitás és a transzneműség. Való igaz, hogy el lehet fogadni, de észre sem vesszük és az emberek lassan mindent megengedhetnek maguknak. Gondoljunk bele jobban: Van egy bűnöző. Ha valaki attól érzi magát jobban ,hogy lophat, akkor ezt toleráljuk? Toleráljuk ,hogy ha ehhez van kedve csinálja? Természetesen nem.
Nekem mondom ,hogy nincs problémám a transzvesztitákkal. Éljenek boldogan, éljék az életet, mert végtére is azért van. De már egyenesen untat, hogy mindenhol ezt hallom, és lassan már a szájamba rágják ,hogy fogadjam el őket, szinte már idegesítő. Ezzel amúgy se sikerül meggyőzni azokat, akik ellenük vannak, akik meg pártatlanok (mint én) azoknál elérik ,hogy ellenszenves legyen ez az egész.
Beyla
2015. június 08. 12:51
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
Ez elég gáz.. :/
2015. június 08. 17:48
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
MI? Egyrészt csúnya,másrészt...pfuj! Utálom,ezeket az "átoperáltatom magam" dolgokat...
><
2015. június 09. 21:59
|
|
Eric Saade fan 7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 188 Csatolások: 5 Azonosító: 155585 offline
|
caitlyn az interjuban sok dologrol beszel :'DDDDDDDDD
Meghalok caitlyn mar caitlynkent van emlegetve:Ddddd
Meghalok caitlyn mar caitlynkent van emlegetve:Ddddd
2015. június 11. 14:25
fújjjjjjjjjjjj..sztm az ilyen még az se érdemli meg h cikk legyen róla......"-.-
2015. június 11. 15:09
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
blahhhh, az nagyon beteg!
2015. június 11. 18:36
|
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline
|
Idézet (Barbyka96 @ 2015.06.11. 14:25)
fújjjjjjjjjjjj..sztm az ilyen még az se érdemli meg h cikk legyen róla......"-.-
fújjjjjjjjjjjj..sztm az ilyen még az se érdemli meg h éljen......"-.-
Phaedra
2015. június 11. 19:28
|
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline
|
Idézet (Liz k @ 2015.06.11. 19:16)
AFCfan: igazad van xD
Csak ne vegyél magaddal egy kalap alá. Nekem nincs bajom vele, sőt, sokkal vonzóbb így, inkább a gyerekesen viselkedő, tudatlan kis idiótákkal van bajom.
2015. június 11. 19:41
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (ilus1996 @ 2015.06.08. 00:03)
Hát elnézve a hozzászólásokat, értem se fognak rajongani, ha ezt leírom.
Senkit sem ettünk még meg azért, mert normális hangnemben leírta a véleményét, még akkor sem, ha ellenzik a történetet. Vagy hát legalábbis én igyekszem nem leszedni senki fejét.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.