A színpadon vágta le az ujját egy drón Enrique Iglesiasnak
2015. június 02. 15:24
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Igen ezt láttam,nem volt kellemes az biztos,de ő mégis is folytatta,ami dícséretre méltó.
2015. június 02. 15:48
Az, hogy egy ilyen komoly sérülés után sem hagyta abba a koncertjét, mert nem akarta cserben hagyni a rajongóit, tényleg tiszteletre méltó. Jobbulást kívánok neki!
2015. június 02. 16:02
Úristen! Biztos én nem folytattam volna a koncertet! Vérző ujjal, kézzel... áhh. Akkor is ha annyian ott voltak a koncerten tovább buliztak? Ő meg tovább énekelt? Ezen nem tudom mit kell dicsérgetni, hogy nem hagyta cserben a rajongóit?! Azonnal lerohantam volna a szinpadról! És vissza sem mentem volna! Akik meg ott voltak nekik meg meg kell érteniük!
2015. június 02. 16:16
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Hát az mindenképp becsülendő benne, hogy nem hagyta ott a rajongóit
2015. június 02. 16:22
|
|
Directioner001213visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.21. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 241647 offline
|
Milyen jó fej a rajongóival ! Mindig is imádtam őt
!! Az új hamar gyógyuljon meg
2015. június 02. 16:43
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Idézet (rammievengeance @ 2015.06.02. 14:37)
Van, hogy az ember rossz helyre nyúl, attól miért lesz "idióta"? Aki ezt írta, még sosem vágta meg a kezét, nem forrázta le magát, stb? Ez is ilyen, csak nem háztartási baleset, hanem nagy közönség előtt történt. Ennyi erővel mindenki idióta, aki pl főzés közben megvágja az ujját, mert egy pillanatra elkalandozott a figyelme. Az ember csinál ennél hajmeresztőbb dolgokat is, ebben semmi megbotránkoztató nincs, csak elvágta az ujját. Igen, lehet, hogy le kellett volna fertőtleníteni, bár gondolom ez megtörtént, de igenis gratulálok neki, hogy folytatta. Tudnék nem egy példát mondani, hogy egyes "énekesek" milyen cirkuszt csináltak volna emiatt. Butaság volt, de ha neki ez okozott örömet, ez van. Ne hívjuk már mindenféle "idiótának", mikor mi magunk is csinálunk hasonló baromságokat.
Nem azért idiótáztam, mert rosszul nyúlt a drón után... Tisztában vagyok vele, hogy az emberrel előfordulnak balesetek, még ha ezredszerre is csinál valamit.
Azért idiótáztam, mert ezek után még fél órán keresztül bulizott a rajongóival, ami noha figyelemre méltó, mégis óriási h*lyeségre vall.
2015. június 02. 16:54
|
|
RossioWrong Omen ▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 56 Azonosító: 135191 offline
|
lola97122 Most komolyan? Nem azt értékeljük, hogy végigénekelte a koncertet, amire a rajongók feltehetően egy vagyont fizettek, és nem elsírta magát és leszaladt a koncert közepén, hanem még le is idiótázzuk, amiért tekintettel volt a közönségre? Én nem tudom, te mi alapján osztályozod az emberi cselekedeteket, és remélem nem veszed személyeskedésnek, de véleményem szerint ha egy híresség végre példaképhez méltóan, és nem cukorból lévő celebként viselkedik, az figyelemre méltó és igenis kedves gesztus.
Persze értem, hogy te tulajdonképpen "jót" akartál, mert mégse vérezzen el szerencsétlen, de a szóhasználat egyáltalán nem volt helytálló. És szerencsére a későbbiekben sem lett olyan baja, ami miatt felelőtlenség lett volna a dolog.
Enrique, riszpekt
Persze értem, hogy te tulajdonképpen "jót" akartál, mert mégse vérezzen el szerencsétlen, de a szóhasználat egyáltalán nem volt helytálló. És szerencsére a későbbiekben sem lett olyan baja, ami miatt felelőtlenség lett volna a dolog.
Enrique, riszpekt
2015. június 02. 18:10
|
|
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline
|
Rossio teljesen egyetértek
2015. június 02. 18:21
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Ööö... Hahó! Egy drón szétvágta a kezét! Különben is, ha jól emlékszem elismertem, hogy nem nyavajogva rohant le a színpadról, egyben azt is, hogy figyelembe vette a rajongóit. Azonban még mindig ostobaságnak tartom, hogy egy ilyen baleset után még ilyen sokáig színpadon maradt.
UI.: Bocs, hogy sajátos módon aggódom egy kedvencemért...
UI.: Bocs, hogy sajátos módon aggódom egy kedvencemért...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: