Ömlött a kezéből a vér, de még fél órán keresztül folytatta a mexikói koncertet Enrique Iglesias, miután egy kamerás drón propellerébe akadt az ujja.
A teljes cikkhez kattints ide!
A színpadon vágta le az ujját egy drón Enrique Iglesiasnak
2015. június 02. 09:42
|
|
sziebertdvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.30. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 181918 offline
|
szeeegééény:(( de nem sok sztárnak nevezett ember csinálta volna végig. Tökös egy ficko az biztos és nem akart csalodást okozni a rajongoknak Respect most mégjobban megkedveltem mint eddig <3 <3 <3
2015. június 02. 09:46
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Ilyet sem hallottam még. Rendes tőle, hogy gondolt a rajongóira, és nem rohant el egyből a seb miatt, de azért ha komolyabb lett volna, lehet a színpadon vérzett volna el. Nem hiszem, hogy Bíbörke ilyet tett volna... nem kedvelem annyira Enrique-t, de ez nagyon tiszteletre méltó volt tőle. Respect neki!
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. június 02. 09:51
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Én nagyon bírom Enriquét, de valljuk be, nem volt az évszázad ötlete, hogy megfogja a drónt... Viszont rendkívül hősies dolog volt, hogy még a sérülése után is nyomta tovább a showt!
Bátor Ventillátor
2015. június 02. 10:57
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
imádom Enriquét *-* hogy így ott maradt ennek ellenére
és ha jól értettem úgy kellett őt letessékelni? xDD sztem nem sok sztár csinálná meg ezt
^^
2015. június 02. 12:31
Hülye ötlet volt megfogni, de az is, hogy maradt a színpadon, el is vérezhetett volna. Jobbulást neki, és legközelebb ne csináljon butaságokat.
2015. június 02. 13:35
Ilyen erősnek és kitartónak kellene sok sztárnak lenni. Nem úgy értem,hogy ha ilyen történne mással ő is maradjon a színpadon,de szerintem nagyon szép volt tőle,hogy gondold a rajongóira,hogy mennyire várták,hogy lássák őt. Más híresség már egy kis karcolás miatt szünetet kérne,vagy lerohanna a színpadról..Igazán szép dolog volt tőle,jobbulást neki!
2015. június 02. 13:36
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Egyáltalán nem mondanám hülyének meg idiótának
Felelőtlennek már inkább mert azért ez nem egy karcolás, ebbe bele is halhatott volna, és az ilyen nagyon nem játék
Viszont le a kalappal előtte, hogy azt mondta nem és végigcsinálta az egészet, erre aztán tényleg nem mindenki lett volna képes
Tudja, hogy mindent a rajongóinak köszönhet hisz rajongók nélkül egy sztár se lenne sztár, szóval ezt nagyon tisztelem benne, de valóban nagyon butaság volt nem ellátni a sebet azonnal, legalább ott a helyszínen
Mindenesetre nagyon örülök, hogy nem lett semmi komoly gond belőle és jó bullást kívánok neki
Mindenesetre nagyon örülök, hogy nem lett semmi komoly gond belőle és jó bullást kívánok neki
SmileyZ
2015. június 02. 13:58
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
A fájdalmat nagyon jól bírja, az egyszer biztos. Valóban hülye ötlet volt megfogni a drónt, de hát utólag okosnak lenni - ráadásul külső szemlélőként - könnyű. Otthagyni a koncertet ilyesmi miatt nem szerette volna, de én amondó vagyok, hogy nem szabadna szórakozni még kisebb sérülésekkel. Elképzelhető, hogy a színpad mögötti öt perces szünetben, valaki lefertőtlenítette és gyorsan bekötötte, viszont még így is elég sok vért lehet látni a képeken. Riszpekt, amiért nem hagyta félbe a showt és az intenzív vérzés, illetve a még annál is intenzívebb fájdalom miatt befejezte azt, amit elkezdett. Ja, és a kedves cikkírót fel szeretném világosítani, hogy elvágni az ujjat vagy levágni azt, két különböző dolog. A cím szerint Enrique ujját a drón amputálta, vagyis az öt ujja helyett már csak négy van, ám a cikkben csupán csak vágott sebekről van szó. Tudom, az olvasottság növelés miatt kínzó a vágy, hogy minél csalogatóbb címe legyen a szösszenetnek, de az egész borul már, ha a címének k*rvára nincsen köze az iromány tartalmához.
Csak az ujját/ujjait vágta el, semmi több. Te sem halsz bele, ha a kés véletlenül megcsúszik és elvágod az ujjadat. Mivel felületi sérülésről van szó, a vér több lehet, de közel sem annyi, hogy elvérezz. Egy átlagos felnőtt embernek kábé öt liter vére van, és legalább egy liter vérvesztés kell ahhoz, hogy eszméletlen legyél. Enrique olyan 3-4 decit veszthetett, amit folyamatos folyadék fogyasztással és pihenéssel pótolni lehet. Akkor lett volna gáz, ha artériát vág el. Na, ilyen esetben versenyezhettek volna, hogy ki tud jobb elsősegélyt nyújtani. Akkor még a másodpercek is fontosak, nemhogy a percek.
Idézet (Cherry Ice @ 2015.06.02. 12:31)
Hülye ötlet volt megfogni, de az is, hogy maradt a színpadon, el is vérezhetett volna. Jobbulást neki, és legközelebb ne csináljon butaságokat.
Csak az ujját/ujjait vágta el, semmi több. Te sem halsz bele, ha a kés véletlenül megcsúszik és elvágod az ujjadat. Mivel felületi sérülésről van szó, a vér több lehet, de közel sem annyi, hogy elvérezz. Egy átlagos felnőtt embernek kábé öt liter vére van, és legalább egy liter vérvesztés kell ahhoz, hogy eszméletlen legyél. Enrique olyan 3-4 decit veszthetett, amit folyamatos folyadék fogyasztással és pihenéssel pótolni lehet. Akkor lett volna gáz, ha artériát vág el. Na, ilyen esetben versenyezhettek volna, hogy ki tud jobb elsősegélyt nyújtani. Akkor még a másodpercek is fontosak, nemhogy a percek.
2015. június 02. 14:18
|
|
FireBreathervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.06. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 240016 offline
|
áucs :/ jobbulást neki !!
2015. június 02. 14:37
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Van, hogy az ember rossz helyre nyúl, attól miért lesz "idióta"? Aki ezt írta, még sosem vágta meg a kezét, nem forrázta le magát, stb? Ez is ilyen, csak nem háztartási baleset, hanem nagy közönség előtt történt. Ennyi erővel mindenki idióta, aki pl főzés közben megvágja az ujját, mert egy pillanatra elkalandozott a figyelme. Az ember csinál ennél hajmeresztőbb dolgokat is, ebben semmi megbotránkoztató nincs, csak elvágta az ujját. Igen, lehet, hogy le kellett volna fertőtleníteni, bár gondolom ez megtörtént, de igenis gratulálok neki, hogy folytatta. Tudnék nem egy példát mondani, hogy egyes "énekesek" milyen cirkuszt csináltak volna emiatt. Butaság volt, de ha neki ez okozott örömet, ez van. Ne hívjuk már mindenféle "idiótának", mikor mi magunk is csinálunk hasonló baromságokat.
2015. június 02. 14:59
|
unbroken_rekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 367 Csatolások: 12 Azonosító: 239296 offline
|
Juj..elég egy pillanat hogy elrontsunk mindent..
2015. június 02. 15:09
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Szerintem nem kellett volna folytatnia a koncertet, főleg, ha így ömlött a vér. Jobbulást neki!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.