A gép már jóideje a kifutópályán vesztegelt a rossz idő miatt, amikor a pilóta egészen egyedi módszerrel próbálta meg oldani a feszültséget: pizzát rendelt az utasoknak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Különös módszerrel engesztelte ki utasait a Delta Airlines
2015. június 01. 09:30
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Jófejek, hogy kompenzálták a vesztegeléssel töltött órákért az utasokat, viszont úgy vélem, ez túlzás. Nem a legénység hibája, hogy sz*r az idő, illetve csak azért, hogy egy-két ember svájci óra pontossággal megérkezzen az adott desztinációba, nem fogja a pilóta a többi utas életét kockáztatni.
Ez a pizzaosztás meg nehogy visszafelé süljön el, és innentől minden vesztegelő gépük utasai pizzát követeljenek... Szerintem egyszerűbb lett volna valami ingyen itallal kedveskednie a cabin crewnak, vagy valami különlegesebb rágcsálnivalóval.
Egyébként meg ez még mindig a jobbik eset, múltkor egy New Yorkból Dubajba tartó Emirates gép Nagyvárad felett volt kénytelen visszafordulni Bécsbe egy utas rosszulléte miatt. Konkrétan a világ legnagyobb törzsű és méretű gépjét kellett félúton letennie egy be nem tervezett kényszerleszállóhelyen a pilótának.
Ez a pizzaosztás meg nehogy visszafelé süljön el, és innentől minden vesztegelő gépük utasai pizzát követeljenek... Szerintem egyszerűbb lett volna valami ingyen itallal kedveskednie a cabin crewnak, vagy valami különlegesebb rágcsálnivalóval.
Egyébként meg ez még mindig a jobbik eset, múltkor egy New Yorkból Dubajba tartó Emirates gép Nagyvárad felett volt kénytelen visszafordulni Bécsbe egy utas rosszulléte miatt. Konkrétan a világ legnagyobb törzsű és méretű gépjét kellett félúton letennie egy be nem tervezett kényszerleszállóhelyen a pilótának.
2015. június 01. 14:15
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
ez nagyom kedves volt a pilótától szerintem nem mindegyik tette volna meg mondjuk az is igaz hogy három órába nem lehet bele halni
2015. június 01. 15:19
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Diala @ 2015.06.01. 09:30)
Jófejek, hogy kompenzálták a vesztegeléssel töltött órákért az utasokat, viszont úgy vélem, ez túlzás. Nem a legénység hibája, hogy sz*r az idő, illetve csak azért, hogy egy-két ember svájci óra pontossággal megérkezzen az adott desztinációba, nem fogja a pilóta a többi utas életét kockáztatni.
Hiszed vagy sem, de az USA-ban például sokkalta jobban törődnek az utasokkal az ilyen szolgáltatást nyújtó szervek, amit én speciel kifejezetten jó ötletnek tartok. Magyarországot pedig minden szempontból lesz*rják, hiszen mi már megszoktuk azt, hogy pl. a MÁV rendszerűen késik. Birkatürelmünk van, és ezt nagyon-nagyon sokszor a Budapestre tartó, illetve onnan induló járatokkal is simán megcsinálják. Én pár éve jártam úgy, hogy Heraklionban vesztegeltem egy fél napot, csak azért, mert besz*rt valamelyik gép, de helyettesíteni muszáj volt, és hát kiét vették ki? Hát persze, hogy a magyarokét! Tudod mit kaptam? Két deci kólát hat órás késés miatt. Ja, de a dolog akkor derült ki, amikor már becsekkoltunk, és akkor mindenféle innit, ennit kidobatnak a táskádból. Egy fagyasztott szendvicset tudtam venni majdnem ezer forintért. Szerintem ilyen helyzetben te magad is nagyon örültél volna, ha valaki odanyújt neked egy szelet pizzát. Azt pedig nem tartom valószínűnek, hogy az emberek pizzát követelnének csak azért, mert nem hagyták éhezni az utasaikat. Ez a különbség Amerika és mi köztünk. Habár a Malév gépeken is kaptunk ezt azt, viszont az utóbbi években ezek a bepofátlankodott lengyel, német meg mindenféle nemzetiségű társaságok le sem sz*rják az utasokat. Amúgy én utaztam már Deltával életem során többször is, és egyszer sem emlékszem arra, hogy bármi is akadályozta volna az utazásunkat. Ha valaki rosszul lesz és ne adj Isten életveszélyes állapotba kerül, szerintem a pilótának kutya kötelessége kényszerleszállást végrehajtani, sőt, ha engem kérdeztek még a protokollba is benne van. Ugyanis orvos nincsen a fedélzeten, és a társaságot simán lehetne perelni, ha valaki meghal út közben. Gondolom ezt a felelősséget a cég nem vállalja. Pluszban a pizzaosztást nagy eséllyel a Delta kasszájából finanszírozták, és nem másnak kellett mélyen a zsebébe nyúlnia, pluszban az USA-ban a pizza egyáltalán nem minősül luxuscikknek.
2015. június 01. 18:06
|
|
Csoki_Bombonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 300 Csatolások: 0 Azonosító: 203757 offline
|
De jó!!!
2015. június 01. 21:57
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Na,ez milyen jófej már.Korrekt pilóta
2015. június 02. 15:04
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Na, ez igazán rendes, emberséges dolog volt! Megnézném, nálunk mikor lesz majd ilyen...
2015. június 02. 18:10
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Ez nagyon rendes dolog volt
2015. június 02. 20:34
Egyáltalán nem lepődtem meg, a Delta bármire képes. Amióta vett(!) egy saját kőolaj finomítót, hogy olcsobbá tegye a kerozint, csak veszteségei vannak. Nyilván nem akarták, hogy az utasok elpártoljanak tőlük, mert az plussz veszteség lenne, ami már biztos nem hiányozna nekik.
2015. június 03. 18:12
De jó fejek!
Elég érdekes próbálkozás, de mégis aranyos.
Elég érdekes próbálkozás, de mégis aranyos.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: