Starity

Visszautasította rajongóit Ian Somerhalder

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 01. 16:19 #41
- törölt felhasználó -    
Lehet, hogy egy kis kikapcsolódásra vágyott. DE! Egy közös képbe eddig szerintem még senki sem halt bele, és ennyit megtehetne a rajongóiért, hiszen miattuk van ott, ahol.
2015. június 01. 16:33 #42
vica226
vica226
visszatérő vendég

StátuszDays,Days....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 220
Csatolások: 0
Azonosító: 145387
Hát szerintem tök korrekten elmondta, hogy nem készít fotót, nem tudom, mit kellett ezen bőgni. Lehet neki is egy rosszabb napja amikor elege van mindenből. Szerintem egyátalán nem volt kiakasztó a viselkedése.
2015. június 01. 16:52 #43
Cintia99
Cintia99

Státuszit's a solo song and it's only for the brave
Hozzászólás: 1099
Azonosító: 148309
A hírességeknek is kell egy kis magánélet. Teljesen egyértelműen megmondta, mi a helyzet és kész. Vannak fantalálkozók, conok, meg különböző rendezvények, események, amikor lehet autogramot kérni, meg képeket csinálni, de egy kis privát szféra szerintem mindenkinek kéne. Akár híres az illető, akár nem.
Bár tény és való, pár képbe senki nem szakad bele, és a leírás alapján nem is voltak olyan sokan a rajongók, szóval... Talán kicsit tényleg bunkó húzás volt tőle...
2015. június 01. 17:14 #44
laaura_love
laaura_love
Te voltál a béke az örök háborúban!

StátuszLaissons le passé au passé - Hagyjuk a múltat a múltban
Hozzászólás: 2036
Azonosító: 227220
Neki is kell határtszabnia!
2015. június 01. 17:36 #45
Chocoberry
Chocoberry
visszatérő vendég

Státuszcoffee...books...cats...
Hozzászólás: 296
Azonosító: 182489
Ha mindig csak egy képet... meg még egy képet, meg jaj csak még egy utolsó képet készít a rajongókkal szerintem az életben nem indulnak el a szállodától. Ő színész. Ez a foglalkozása. Sztárt csak a többi ember csinált belőle.
2015. június 01. 18:01 #46
Csoki_Bombon
Csoki_Bombon
visszatérő vendég
Hozzászólás: 300
Azonosító: 203757
Én totál egyet értek vele. A helyében én is ezt tettem volna. Szerintem ettől egyáltalán nem bunkó. Mellesleg azt is tehette volna, hogy szó nélkül lelép és kész, hagyja bőgni a 'rajongókat'...
Vannak fanok, akik nem tudják hol a határ...
2015. június 01. 18:04 #47
Ash19
Ash19
Hozzászólás: 781
Csatolások: 1952
Azonosító: 153850
Én megértem, hogy csalódottak a rajongók, mert egyeseknek ez volt az egyetlen lehetőségük egy közös képre, de abba is bele kellene gondolni, hogy Ian is csak egy ember, akinek ugyan úgy vannak rossz napjai/problémái az életben mint mindenki másnak. Figyelemmel követtem az elmúlt hetek eseményeit, és Ian Brazíliában, Cannesben és Párizsban is szó nélkül fogózkodott rajongókkal. Ő is besokallhat attól,hogy a rajongók követik és a szálloda előtt várnak rá. Szerintem ebbe előbb utóbb mindenki belefáradna. Ha meg a síró lánnyal fotózkodott volna, akkor a többiek is követelték volna ezt. Lehet, hogy éppen sietett valahova, ahova időre kellett odaérni. Az meg egyenesen gusztustalan, hogy sokan emiatt is Nikkit támadják.. Lassan már az is az Ő hibája lesz, ha esik az eső vagy süt a nap.
2015. június 01. 18:17 #48
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
Hozzászólás: 2565
Azonosító: 217999
Teljesen megertem.Gondoljatok mar bele milyen az, hogy egy napot nem tudsz eltolteni a szerelmeddel anelkul,hogy kovetnenek.Teljesen megertem a visszautasitasat.
2015. június 01. 18:23 #49
léda00
léda00

Státusz"Elbújok egy fűszál mögött s innen figyelem, hány dimenziós ez a világ"
Hozzászólás: 650
Azonosító: 211915
Én tényleg megértem Iant,nekem is elegem lenne hogy folyamatosan követnek de azért belegondolok fordítottan is. Én eléggé kiakadnék ha végre valahára meglátnám a kedvenc sztáromat,itt lenne az alkalom hogy képet készítsek vele erre ő konkrétan elmenekül előlem. Azért a rajongók csalódottságát is áttudom érezni.
2015. június 01. 18:29 #50
Éjla100
Éjla100
visszatérő vendég

Státusznem találtam jó idézetet....
Hozzászólás: 459
Azonosító: 230669
egyrészt megértem hogy a hírességeknek is kell a személyes tér, de másrészről meg ez gyakorlatilag a munkájuk része. amúgy szerintem nem volt bunkó. én már a találkozásnak is örültem volna.
2015. június 01. 18:31 #51
- törölt felhasználó -    
Meg lehet érteni a csalódottságukat, hiszen órákig vártak. De Ian is csak ember és nem mellesleg friss házas. Gondolom most ezt a kevés időt amíg nem a munkával van elfoglalva ő is nyugodtan szeretné tölteni Nickivel. Ráadásul nem mondanám, hogy bunkó volt. Sőt, ritka ha valaki ilyen normálisan tudja kezelni ezt.
2015. június 01. 19:01 #52
Binci
Binci

Státusznever losing myself again for anyone
Hozzászólás: 753
Azonosító: 234227
Sajnálom a rajongókat de meg lehet érteni hogy Ian se tud mindig képet készíteni. Neki is van magán élete ráadásul most házas.Nekem is elegem lenne ha folyton tolonganának. Sok minden fel tudja (bocsánat) cseszni az ember agyát.
2015. június 01. 19:02 #53
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Jaj persze, a gonosz Ian, aki nem készít képet a rajongóival. Értem, hogy ezeknek a lányoknak lehet ez volt az egyetlen esélyük, hogy találkozzanak velük de mit vártak? Nem egy hivatalos sajtótájékoztató után rázta le őket az egyébként egyik legkedvesebb és önzetlenebb híresség, hanem egy szállodából kifele jövet, nyilván pihenés közben. Aki meg az 'elsírom magam és könyörgök' trükkel próbálkozik, hát nagyon sajnálom, de ha most egy embernek enged, akkor mindenkinek kell! A nem olyan sok, pedig relatív. Ismerve a rajongókat, hosszú percekig képesek fotózkodni, amíg nincs meg a tökéletes. Ha már nyújtja az ujját, rögtön a karja kell effektus. tongue.gif
2015. június 01. 19:55 #54
- törölt felhasználó -    
Jó, persze, az összes rajongóval nem tud képet készíteni, de azért ebbe nem halt volna bele.
Ettől függetlenül még mindig imádom Iant rohog.gif heart.gif
2015. június 01. 20:15 #55
Vikikee4
Vikikee4
♡Angel-chan♡

Státusz„Légy bátor, harcolj, amiben hiszel és váltsd valóra az álmaidat!” - Jared Leto
Hozzászólás: 1203
Azonosító: 200960
Szerintem nem volt bunkó. Ha bunkó lett volna, akkor szó nélkül elmegy, vagy elzavarja Őket. Amúgy meg lehet sietett valahova és azért nem állt le képeket csinálni. Emellett neki is lehet egyszer elege. Most gondoljon bele az ember: nyári szünet/szabadság és megjelenik egy tanár/munkatárs és megkéri, hogy csinálj valamit, amihez rohadtul nincs kedved, mert éppen PIHENSZ. És azért nem kezdett el fényképezkedni velük, mert ha csak a felével csinál az a baj, ha meg mindenkivel az nagyon sok idő.
Egyébként meg minek kép? Nem él az emlékezetedben, hogy találkoztál vele? Egy kép elszakadhat és eltűnhet, de egy emlék örökké megmarad. A kép csak arra jó, hogy dicsekedj a barátaidnak: "Én találkoztam vele, haha!"
Én anno Grenma koncerten jártam így, imádom Csongit, de nem készített velünk képet, mert sietett. És képzeljétek el, nem sírt senki, és nem bunkózta le senki, pedig ugyanaz a helyzet, annyi, hogy nem ugyanaz a személy. A 13-19 év közötti rajongótábor érettebb lenne, mint egy huszonéves? (Tisztelet a kivételnek)
2015. június 01. 20:27 #56
Delena1015
Delena1015
új tag

StátuszVámpírnaplóóók ♥♥♥
Hozzászólás: 81
Azonosító: 239104
Sokan írtátok hogy neki is kell magánélet...ez eddig szép és jó de annak mi köze a magánéletéhez hogy most csinál pár fotót...na mindegy...igazából amit akarok az az hogy Ian is gondolhatta volna hogy a sztár élet nem csak a sok pénzt hanem túlbuzgó rajongókat,sok fényképet akár kisebb nagyobb "botrányt" is von maga után...és most lehet hogy az utóbbit olvasva megharagudtatok rá de most gondoljatok bele...Nektek is van néha rossz napotok... nem?..Hát akkor...Iannről se tudhatunk mindent akár történhetett is valami tehát nem kell rá ezért haragudni!!! smileeee.gif
2015. június 01. 21:06 #57
Orsay
Orsay
visszatérő vendég

Státusz~bultaoreune
Hozzászólás: 166
Csatolások: 6
Azonosító: 234780
Nwem volt bunkó. Lehet hogy aznap elege volt a fotózkodásból, + a hírességeknek eléggé megterhelő hogy mindenkinek aláírást és képet osztogassanak, egyesével.
Én megértem őt c:
És emiatt hülye az, aki sír.
Jó, a fan helyében nekem is rosszul esne, de nem kezdenék el sírni, ez szánalmas.
2015. június 01. 21:09 #58
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Én megértem Ian-t. Ez nem az ő napja volt, ahogy a cikk is írja, totálisan együtt tudok vele érezni. Ha akkor és ott neki nem volt kedve, ideje és türelme a fotózkodáshoz, szerintem meg lehetne őt érteni.
2015. június 01. 21:22 #59
Gombócartúr216
Gombócartúr216
visszatérő vendég
Hozzászólás: 196
Azonosító: 204761
ha ez bunkó, akkor milyen az, aki leköpi a rajongóit, és a közös képért pénzt kér? könyörgöm..
2015. június 01. 21:40 #60
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Idézet (Roxxy @ 2015.06.01. 10:35)
Bezzeg a LOST idején nem futottak így utána a csajok...

én már akkor is futottam volna szívesen, méghozzá meglehetősen gyorsan wink.gif laugh.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok