Visszautasította rajongóit Ian Somerhalder
2015. június 01. 16:19
Lehet, hogy egy kis kikapcsolódásra vágyott. DE! Egy közös képbe eddig szerintem még senki sem halt bele, és ennyit megtehetne a rajongóiért, hiszen miattuk van ott, ahol.
2015. június 01. 16:33
|
|
vica226visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 145387 offline
|
Hát szerintem tök korrekten elmondta, hogy nem készít fotót, nem tudom, mit kellett ezen bőgni. Lehet neki is egy rosszabb napja amikor elege van mindenből. Szerintem egyátalán nem volt kiakasztó a viselkedése.
2015. június 01. 16:52
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
A hírességeknek is kell egy kis magánélet. Teljesen egyértelműen megmondta, mi a helyzet és kész. Vannak fantalálkozók, conok, meg különböző rendezvények, események, amikor lehet autogramot kérni, meg képeket csinálni, de egy kis privát szféra szerintem mindenkinek kéne. Akár híres az illető, akár nem.
Bár tény és való, pár képbe senki nem szakad bele, és a leírás alapján nem is voltak olyan sokan a rajongók, szóval... Talán kicsit tényleg bunkó húzás volt tőle...
Bár tény és való, pár képbe senki nem szakad bele, és a leírás alapján nem is voltak olyan sokan a rajongók, szóval... Talán kicsit tényleg bunkó húzás volt tőle...
2015. június 01. 17:14
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Neki is kell határtszabnia!
2015. június 01. 17:36
|
|
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline
|
Ha mindig csak egy képet... meg még egy képet, meg jaj csak még egy utolsó képet készít a rajongókkal szerintem az életben nem indulnak el a szállodától. Ő színész. Ez a foglalkozása. Sztárt csak a többi ember csinált belőle.
2015. június 01. 18:01
|
|
Csoki_Bombonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 300 Csatolások: 0 Azonosító: 203757 offline
|
Én totál egyet értek vele. A helyében én is ezt tettem volna. Szerintem ettől egyáltalán nem bunkó. Mellesleg azt is tehette volna, hogy szó nélkül lelép és kész, hagyja bőgni a 'rajongókat'...
Vannak fanok, akik nem tudják hol a határ...
Vannak fanok, akik nem tudják hol a határ...
2015. június 01. 18:04
|
|
Ash19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 781 Csatolások: 1952 Azonosító: 153850 offline
|
Én megértem, hogy csalódottak a rajongók, mert egyeseknek ez volt az egyetlen lehetőségük egy közös képre, de abba is bele kellene gondolni, hogy Ian is csak egy ember, akinek ugyan úgy vannak rossz napjai/problémái az életben mint mindenki másnak. Figyelemmel követtem az elmúlt hetek eseményeit, és Ian Brazíliában, Cannesben és Párizsban is szó nélkül fogózkodott rajongókkal. Ő is besokallhat attól,hogy a rajongók követik és a szálloda előtt várnak rá. Szerintem ebbe előbb utóbb mindenki belefáradna. Ha meg a síró lánnyal fotózkodott volna, akkor a többiek is követelték volna ezt. Lehet, hogy éppen sietett valahova, ahova időre kellett odaérni. Az meg egyenesen gusztustalan, hogy sokan emiatt is Nikkit támadják.. Lassan már az is az Ő hibája lesz, ha esik az eső vagy süt a nap.
2015. június 01. 18:23
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Én tényleg megértem Iant,nekem is elegem lenne hogy folyamatosan követnek de azért belegondolok fordítottan is. Én eléggé kiakadnék ha végre valahára meglátnám a kedvenc sztáromat,itt lenne az alkalom hogy képet készítsek vele erre ő konkrétan elmenekül előlem. Azért a rajongók csalódottságát is áttudom érezni.
2015. június 01. 18:29
|
|
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline
|
egyrészt megértem hogy a hírességeknek is kell a személyes tér, de másrészről meg ez gyakorlatilag a munkájuk része. amúgy szerintem nem volt bunkó. én már a találkozásnak is örültem volna.
2015. június 01. 18:31
Meg lehet érteni a csalódottságukat, hiszen órákig vártak. De Ian is csak ember és nem mellesleg friss házas. Gondolom most ezt a kevés időt amíg nem a munkával van elfoglalva ő is nyugodtan szeretné tölteni Nickivel. Ráadásul nem mondanám, hogy bunkó volt. Sőt, ritka ha valaki ilyen normálisan tudja kezelni ezt.
2015. június 01. 19:01
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Sajnálom a rajongókat de meg lehet érteni hogy Ian se tud mindig képet készíteni. Neki is van magán élete ráadásul most házas.Nekem is elegem lenne ha folyton tolonganának. Sok minden fel tudja (bocsánat) cseszni az ember agyát.
2015. június 01. 19:02
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Jaj persze, a gonosz Ian, aki nem készít képet a rajongóival. Értem, hogy ezeknek a lányoknak lehet ez volt az egyetlen esélyük, hogy találkozzanak velük de mit vártak? Nem egy hivatalos sajtótájékoztató után rázta le őket az egyébként egyik legkedvesebb és önzetlenebb híresség, hanem egy szállodából kifele jövet, nyilván pihenés közben. Aki meg az 'elsírom magam és könyörgök' trükkel próbálkozik, hát nagyon sajnálom, de ha most egy embernek enged, akkor mindenkinek kell! A nem olyan sok, pedig relatív. Ismerve a rajongókat, hosszú percekig képesek fotózkodni, amíg nincs meg a tökéletes. Ha már nyújtja az ujját, rögtön a karja kell effektus.
2015. június 01. 19:55
Jó, persze, az összes rajongóval nem tud képet készíteni, de azért ebbe nem halt volna bele.
Ettől függetlenül még mindig imádom Iant
Ettől függetlenül még mindig imádom Iant
2015. június 01. 20:15
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Szerintem nem volt bunkó. Ha bunkó lett volna, akkor szó nélkül elmegy, vagy elzavarja Őket. Amúgy meg lehet sietett valahova és azért nem állt le képeket csinálni. Emellett neki is lehet egyszer elege. Most gondoljon bele az ember: nyári szünet/szabadság és megjelenik egy tanár/munkatárs és megkéri, hogy csinálj valamit, amihez rohadtul nincs kedved, mert éppen PIHENSZ. És azért nem kezdett el fényképezkedni velük, mert ha csak a felével csinál az a baj, ha meg mindenkivel az nagyon sok idő.
Egyébként meg minek kép? Nem él az emlékezetedben, hogy találkoztál vele? Egy kép elszakadhat és eltűnhet, de egy emlék örökké megmarad. A kép csak arra jó, hogy dicsekedj a barátaidnak: "Én találkoztam vele, haha!"
Én anno Grenma koncerten jártam így, imádom Csongit, de nem készített velünk képet, mert sietett. És képzeljétek el, nem sírt senki, és nem bunkózta le senki, pedig ugyanaz a helyzet, annyi, hogy nem ugyanaz a személy. A 13-19 év közötti rajongótábor érettebb lenne, mint egy huszonéves? (Tisztelet a kivételnek)
Egyébként meg minek kép? Nem él az emlékezetedben, hogy találkoztál vele? Egy kép elszakadhat és eltűnhet, de egy emlék örökké megmarad. A kép csak arra jó, hogy dicsekedj a barátaidnak: "Én találkoztam vele, haha!"
Én anno Grenma koncerten jártam így, imádom Csongit, de nem készített velünk képet, mert sietett. És képzeljétek el, nem sírt senki, és nem bunkózta le senki, pedig ugyanaz a helyzet, annyi, hogy nem ugyanaz a személy. A 13-19 év közötti rajongótábor érettebb lenne, mint egy huszonéves? (Tisztelet a kivételnek)
2015. június 01. 20:27
|
|
Delena1015új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.17. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 239104 offline
|
Sokan írtátok hogy neki is kell magánélet...ez eddig szép és jó de annak mi köze a magánéletéhez hogy most csinál pár fotót...na mindegy...igazából amit akarok az az hogy Ian is gondolhatta volna hogy a sztár élet nem csak a sok pénzt hanem túlbuzgó rajongókat,sok fényképet akár kisebb nagyobb "botrányt" is von maga után...és most lehet hogy az utóbbit olvasva megharagudtatok rá de most gondoljatok bele...Nektek is van néha rossz napotok... nem?..Hát akkor...Iannről se tudhatunk mindent akár történhetett is valami tehát nem kell rá ezért haragudni!!!
2015. június 01. 21:06
|
|
Orsayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 166 Csatolások: 6 Azonosító: 234780 offline
|
Nwem volt bunkó. Lehet hogy aznap elege volt a fotózkodásból, + a hírességeknek eléggé megterhelő hogy mindenkinek aláírást és képet osztogassanak, egyesével.
Én megértem őt c:
És emiatt hülye az, aki sír.
Jó, a fan helyében nekem is rosszul esne, de nem kezdenék el sírni, ez szánalmas.
Én megértem őt c:
És emiatt hülye az, aki sír.
Jó, a fan helyében nekem is rosszul esne, de nem kezdenék el sírni, ez szánalmas.
2015. június 01. 21:09
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Én megértem Ian-t. Ez nem az ő napja volt, ahogy a cikk is írja, totálisan együtt tudok vele érezni. Ha akkor és ott neki nem volt kedve, ideje és türelme a fotózkodáshoz, szerintem meg lehetne őt érteni.
2015. június 01. 21:22
|
|
Gombócartúr216visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 204761 offline
|
ha ez bunkó, akkor milyen az, aki leköpi a rajongóit, és a közös képért pénzt kér? könyörgöm..
2015. június 01. 21:40
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Idézet (Roxxy @ 2015.06.01. 10:35)
Bezzeg a LOST idején nem futottak így utána a csajok...
én már akkor is futottam volna szívesen, méghozzá meglehetősen gyorsan
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: