Iggy Azalea mégsem olyan nagy sztár
2015. június 01. 09:25
Ezen meg sem lepődöm ,Iggy szerencsés lány amiért olyan előadókkal készíhetett dalt mint Britney, Jennifer Lopez és T.I. Van egy két jó száma de az még nem jelenti azt hogy meg fog tudni tölteni egy arénát,ahhoz több kell,nem annyiból áll hogy most hű meg nézték 200 millióan a klippem akkor már teltházas bulim van. Hiába a nagy felhajtás azzal ő még nem lesz nagy sztár. A mai előadók mint Nicki, Taylor, Selena semmi újat nem tudnak mutatni csak gagyi sz..t.
2015. június 01. 10:10
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Háhh, ez de ciki
De most komolyan, mire számított?
2015. június 01. 10:13
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Idézet (RockMe @ 2015.05.31. 23:43)
Ezen meg is kellett volna lepődnöm? Mivel önállóan nem képes felmutatni semmit, sikeres előadók hátán kapaszkodik fel. Ez mind szép és jó, hírnevet gyűjtögethet vele, de egyedül már nem is olyan érdekes a célközönség számára. Csak egy párslágeres "rapper". 
És még az a pár slágere is hihetetlen gagyi.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2015. június 01. 13:52
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
na jó azért álljon meg a menet! tény hogy én se szeretem őt de nem kell piszkálni vagy fikázni. Előttem kommentelők üzenem ha ti olyan híresek lesztek mint ő megnézem hogy hogyan reagáltok majd az ilyenekre.
2015. június 01. 15:18
|
|
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline
|
szegény Iggy.......
2015. június 01. 16:42
Idézet (Diala @ 2015.05.31. 22:59)
Ezen csodálkozik bárki is? A legnépszerűbb, legtöbb megtekintéssel rendelkező számai mind feature-ök, közreműködések sikeres, befutott énekesekkel, előadókkal, lásd: Problem, Fancy, Booty, Pretty Girls, Black Widow, Change Your Life...
Nem egyben csak pár sor szövege van, a saját dalai pedig - amiben egyedül ő rappel - meg közel se olyan népszerűek, szóval ismétlem: csodálkozik ezen bárki is?
Nem egyben csak pár sor szövege van, a saját dalai pedig - amiben egyedül ő rappel - meg közel se olyan népszerűek, szóval ismétlem: csodálkozik ezen bárki is?
Teljesen egyet értek! Szerintem Iggy nagyon felkapott. A Problem dal, ahol Ariana Grande-val duettezik, azt csak azért nem szeretem, mert Iggy nyávog benne. Régebben mindig azt hittem, hogy azért nem szeretek egy olyan duettet, ahol Iggy és egy másik személy énekel, mert mindig azt hittem, hogy Iggy tökéletes: a másik személy rondja el. De egyre többször meghallgattam a Fancy-t, a Problemet, a Black Widow-ot (és még sorolhatnám...), és rájöttem, hogy Iggy volt a rossz benne. Lassan, apránként rájövök hogy nincs nagy tehetsége a rappeléshez. Szépnek szép volt, ameddig nem plasztikáztatott. Fájó szívvel írom, de rájöttem, hogy Iggy egy agyon plasztikáztatott, tehetségtelen "rapper".
Utóirat: Turné, neki?
Bátor Ventillátor
2015. június 01. 17:15
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Én nagyon szeretem, és el is mennék rá!
2015. június 01. 18:20
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
uhhh, szegény
2015. június 01. 18:26
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
miért csodálkozik ezen bárki is?? komolyan néhány utcazenész jobb slágereket csihol mint ez a "repper"
Bátor Ventillátor
2015. június 01. 18:27
|
|
Directioner001213visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.21. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 241647 offline
|
Nos ez alig volt 1 év talán még annyi se van neki 5-4 zenéje és annyi ! Én még vártam volna a helyében hiszen ez várható volt ! Őszintén szólva szerintem nem akkora tehetség ....Nem szeretem annyira ! Van még mit tanulnia ! Akit pedig ez meg lepte hagyjuk inkább nem is mondok semmit mert le harapják a fejem ...
2015. június 01. 18:34
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Igazából szerintem itt nem azzal van a baj, hogy csak ft. dalai vannak (igen ez is egy probléma), hanem inkább az, hogy nemrég nagyon felkapottak lettek az olyan videok az interneten, ahol próbál rappelni szegényem, sikertelenül. Nincs bajom a lánnyal, mert studióban jó a hangja (bár ott nekem is jó lenne), viszont élőben borzalmas, én sem adnék ki érte pénzt. Tök más a rap hangja, mint mikor beszél, még az akcentusa is, nagyon próbálja erőltetni az ausztrál akcentust, mikor már konkrétan interjúkban alig maradt neki.
Ráadásul érhetetlen amit rappel, rossz a légzési technikája is. Ha jövőre akar turnézni, először ezen javítson, bár úgysem fog.
Bátor Ventillátor
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.