Úristen emberek! Ez valami eszméletlen jó volt! Hát a szavam el van állva -milyen magyaros mondat-, annyira fúdeszuperkirály volt! Először is: imádom, hogy a szöveg nagyrésze a könyvből volt; nagyon sok betűre pontosan ugyanaz volt. Olyan jó volt látni a magyar helyszíneket, a Bálnát, Müpát, Lágymányosi hidat, Elte lágymányosi campus egy pillanatra
Matt Damon a legjobb választás volt Watney szerepére. Egyszerűen elhittem neki, hogy ő az a szerencsétlen, aki egyedül maradt egy egész bolygón. Minden egyes kis szereplővel meg voltam elégedve, tényleg borzasztóan jók voltak.
Imádtam a végét, hogy azért egy kicsit visszatértünk a földre, láttuk, hogy mi lett végül is Watney-ból -a hős asztronaután kívül.
Persze voltak kihagyások, amik nekem csak azért hiányoztak, mert tudom, hogy amúgy léteznek -ilyen pl. a homokvihar az úton a Schiaparelli-felé, meg amikor felborul a marsjáróval a lejtőn. Watney nem gyilkolta meg a Pathfinder-t a fúróval, bár volt rá utalás a filmben, hogy ezek után már nem tudta tartani a NASA-val a kapcsolatot (Űrkalóz-rész).
Most így hirtelen ennyi, nagyon nagy imádat van
Ja, és diszkó forever!!44!4

2 felhasználónak tetszik: