Kicsi, de annál elszántabb rajongótábor várta, hogy Garrett Hedlund és Olivia Wilde főszereplésével elkészüljön a Tron: Örökség folytatása, ám a Disney egy másik filmje akkorát bukott a mozipénztáraknál, hogy a cég nem meri bevállalni a kockázatot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mégsem készül el a Tron 3.
2015. május 31. 14:20
2015. május 31. 14:31
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Kár.A Holnapolisz tényleg szarnak tűnt...
2015. május 31. 15:35
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
ömmm, volt kettő is???
én csak az 1-et láttam de szerintem az nem volt olyan rossz...
én csak az 1-et láttam de szerintem az nem volt olyan rossz...
2015. május 31. 17:09
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
van 2. része?
nemis tudtam... hmm nekem tetszett az 1. rész ,mondjuk nem a "huude imádom" kategóriába tartozik,de nemvolt rossz
amugy a Karib -tenger kalózai folytatása nem sok már egy kicsit? o.O mondjuk oke Johny Depp miatt tuti megint nagy sikert arat *-* de azért szerintem az már túlzás... meg minek megcsinálni a Star Wars-t újra? o.O nekem ez csöppet furi... kitalálhatnának már valami mást is nem a régiségeket újítani..
amugy a Karib -tenger kalózai folytatása nem sok már egy kicsit? o.O mondjuk oke Johny Depp miatt tuti megint nagy sikert arat *-* de azért szerintem az már túlzás... meg minek megcsinálni a Star Wars-t újra? o.O nekem ez csöppet furi... kitalálhatnának már valami mást is nem a régiségeket újítani..
2015. május 31. 17:31
|
|
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline
|
Én nem is bánom, hogy nem lesz. Tökéletes volt a film magában is. Nem kell elrontani egy rossz folytatással.
A Disney csak készülgessen a SW 7-re, amiket pedig felsoroltak utána az "wtf?" Minek folytatás a Szépség és a Szörnyetegnek...vagy a Némó nyomábannak... A dzsungel könyvéről nem is beszélve?!
A Disney csak készülgessen a SW 7-re, amiket pedig felsoroltak utána az "wtf?" Minek folytatás a Szépség és a Szörnyetegnek...vagy a Némó nyomábannak... A dzsungel könyvéről nem is beszélve?!
2015. június 01. 19:33
|
|
Punhead XDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.03. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 232677 offline
|
Neee D: Pedug imádom a Tron-t :'(
2015. június 02. 09:04
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
azért elég elszomorító, hogy majdnem minden eredeti ötlettel rendelkező fantasy elbukik, ami nem vmi könyv adaptáció. még én sem láttam a holnapoliszt, de rajta van a listámon, a tront pedig kifejezetten szerettem. úgy látszik az emberek többsége tényleg nem vevő az eredeti fantasy film ötletekre, csak kedvenc könyvét akarja vizuálisan megnézni.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: