Számos album és számtalan siker és élményekben gazdag évek után, Roope Latvala búcsút intett a Children Of Bodom legénységének.
A teljes cikkhez kattints ide!
Children Of Bodom: 12 év után távozik Roope Latvala
2015. május 29. 21:00
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
2015. május 29. 22:15
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Én a régebbi albumaikat, főleg a Follow The Reapert hallgattam elég szokszor. Sajnálom, hogy távozik, viszont ez a szöveg " komoly, mint a sz+r, és kész" hatalmas duma!
2015. május 29. 22:32
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
Idézet (Domi05 @ 2015.05.29. 21:40)
Nekem nem tetszik!
Tudtommal ezt senki nem kérdezte de mindegy....Hát én amikor megláttam a hírt kb. két percig tátva maradt a szám és még szerencse,hogy ültem..A COB-felől már rég volt tagváltás,így számos ember reakciója érthető.Én az összes lemezüket imádom,hiszen ők az én megmentőim,alig várom,hogy végre hallhassam az új albumot! :3
2015. május 30. 08:49
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Domi05
Na jó, most megyek és megölök valakit
Kifejtenéd kérlek, hogy pontosan mi nem tetszik? Ja hogy nem tudod, mert az intelligenciád a béka segge alatt, ugye, és ha már okosabb nem leszel, legalább több hozzászólásod lesz. Istenem, mindig van valaki, és mindig annyira ideges leszek tőle
ON: Nagyon sajnálom, hogy kilépett, viszont az új album nagyon jól hangzik
Biztos lesz olyan jó, mint az eddigiek, és akkor semmi ok a panaszra
ON: Nagyon sajnálom, hogy kilépett, viszont az új album nagyon jól hangzik
2015. május 30. 08:55
|
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline
|
Idézet (Domi05 @ 2015.05.29. 21:40)
Nekem nem tetszik!
Ja, ez tudod nekem sem tetszik. WTF.
Bár nem igazán csodálkozok, ugyan nem hallgattam bele az új albumba, de a Halo of Blood nem lett egy hűde. És hadd ne tegyem hozzá, hogy egyre több identitászavaros tizenéves ,,metálos" fiúcskának lett Laiho bácsi a ,,példaképe", amin én sem szeretném különösebben túltenni magam. Neki már egyszerűen komolytalan lett, amit a COB művel.
2015. május 31. 17:55
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Pocok2001
Előbb gondolkozz, azután szidjál másokat! Ha nem tudod az indokot, hogy miért írtam ezt, kezdd el tanulmányozni az anyanyelvünket, ugyanis a magyar nyelv olyan színes, hogy egy szónak, mondatnak több jelentése/ értelmevan, vagyis rengeteg mindent meg lehet máshogyan fogalmazni! Szóval, ha neked szegény a szókincsed, akkor ajánlom, hogy kezdj el néhány könyvet elolvasni!
Előbb gondolkozz, azután szidjál másokat! Ha nem tudod az indokot, hogy miért írtam ezt, kezdd el tanulmányozni az anyanyelvünket, ugyanis a magyar nyelv olyan színes, hogy egy szónak, mondatnak több jelentése/ értelmevan, vagyis rengeteg mindent meg lehet máshogyan fogalmazni! Szóval, ha neked szegény a szókincsed, akkor ajánlom, hogy kezdj el néhány könyvet elolvasni!
2015. május 31. 18:29
|
|
|
Idézet (Domi05 @ 2015.05.31. 17:55)
Pocok2001
Én viszont azt ajánlom,ha legközelebb el szeretnéd kerülni a hasonló félreértéseket,akkor alaposabban fejezd ki magad,ugyanis a hasonló cikkek alatt nem először botlunk értelmetlen kijelentésekbe!
2015. május 31. 18:38
Idézet (Domi05 @ 2015.05.31. 17:55)
Pocok2001
Kezdj el néhány könyvet elolvasni?
Legközelebb jobban fejtsd ki magad, és akkor elkerülheted a félreértéseket.
ON: Eléggé meglepődtem ezen a híren, egyáltalán nem számítottam ilyesmire. Nem szeretem őket különösebben, de sajnálom, hogy kilépett.
2015. május 31. 21:04
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Idézet (Domi05 @ 2015.05.31. 18:45)
Köszi a tippet TarjaNightwish!
Sajnálom, valóban kissé hevesen reagáltam, de, mint ahogy említették, sok infantilis hozzászólóval találkozunk a számukra nem elég híres sztárokról szóló cikkek alatt.
És a nyelvtanból mindig nagyon jó voltam, amire elég büszke vagyok, úgyhogy egy kicsit megsértődtem.
És boldog szülinapot
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: