Számos album és számtalan siker és élményekben gazdag évek után, Roope Latvala búcsút intett a Children Of Bodom legénységének.
A teljes cikkhez kattints ide!
Children Of Bodom: 12 év után távozik Roope Latvala
2015. május 29. 21:00
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 online
|
2015. május 29. 22:15
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Én a régebbi albumaikat, főleg a Follow The Reapert hallgattam elég szokszor. Sajnálom, hogy távozik, viszont ez a szöveg " komoly, mint a sz+r, és kész" hatalmas duma!
2015. május 29. 22:32
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 online
|
Idézet (Domi05 @ 2015.05.29. 21:40)
Nekem nem tetszik!
Tudtommal ezt senki nem kérdezte de mindegy....Hát én amikor megláttam a hírt kb. két percig tátva maradt a szám és még szerencse,hogy ültem..A COB-felől már rég volt tagváltás,így számos ember reakciója érthető.Én az összes lemezüket imádom,hiszen ők az én megmentőim,alig várom,hogy végre hallhassam az új albumot! :3
2015. május 30. 08:49
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Domi05
Na jó, most megyek és megölök valakit
Kifejtenéd kérlek, hogy pontosan mi nem tetszik? Ja hogy nem tudod, mert az intelligenciád a béka segge alatt, ugye, és ha már okosabb nem leszel, legalább több hozzászólásod lesz. Istenem, mindig van valaki, és mindig annyira ideges leszek tőle
ON: Nagyon sajnálom, hogy kilépett, viszont az új album nagyon jól hangzik
Biztos lesz olyan jó, mint az eddigiek, és akkor semmi ok a panaszra
ON: Nagyon sajnálom, hogy kilépett, viszont az új album nagyon jól hangzik
2015. május 30. 08:55
|
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline
|
Idézet (Domi05 @ 2015.05.29. 21:40)
Nekem nem tetszik!
Ja, ez tudod nekem sem tetszik. WTF.
Bár nem igazán csodálkozok, ugyan nem hallgattam bele az új albumba, de a Halo of Blood nem lett egy hűde. És hadd ne tegyem hozzá, hogy egyre több identitászavaros tizenéves ,,metálos" fiúcskának lett Laiho bácsi a ,,példaképe", amin én sem szeretném különösebben túltenni magam. Neki már egyszerűen komolytalan lett, amit a COB művel.
2015. május 31. 17:55
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Pocok2001
Előbb gondolkozz, azután szidjál másokat! Ha nem tudod az indokot, hogy miért írtam ezt, kezdd el tanulmányozni az anyanyelvünket, ugyanis a magyar nyelv olyan színes, hogy egy szónak, mondatnak több jelentése/ értelmevan, vagyis rengeteg mindent meg lehet máshogyan fogalmazni! Szóval, ha neked szegény a szókincsed, akkor ajánlom, hogy kezdj el néhány könyvet elolvasni!
Előbb gondolkozz, azután szidjál másokat! Ha nem tudod az indokot, hogy miért írtam ezt, kezdd el tanulmányozni az anyanyelvünket, ugyanis a magyar nyelv olyan színes, hogy egy szónak, mondatnak több jelentése/ értelmevan, vagyis rengeteg mindent meg lehet máshogyan fogalmazni! Szóval, ha neked szegény a szókincsed, akkor ajánlom, hogy kezdj el néhány könyvet elolvasni!
2015. május 31. 18:29
|
|
|
Idézet (Domi05 @ 2015.05.31. 17:55)
Pocok2001
Én viszont azt ajánlom,ha legközelebb el szeretnéd kerülni a hasonló félreértéseket,akkor alaposabban fejezd ki magad,ugyanis a hasonló cikkek alatt nem először botlunk értelmetlen kijelentésekbe!
2015. május 31. 18:38
Idézet (Domi05 @ 2015.05.31. 17:55)
Pocok2001
Kezdj el néhány könyvet elolvasni?
Legközelebb jobban fejtsd ki magad, és akkor elkerülheted a félreértéseket.
ON: Eléggé meglepődtem ezen a híren, egyáltalán nem számítottam ilyesmire. Nem szeretem őket különösebben, de sajnálom, hogy kilépett.
2015. május 31. 21:04
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Idézet (Domi05 @ 2015.05.31. 18:45)
Köszi a tippet TarjaNightwish!
Sajnálom, valóban kissé hevesen reagáltam, de, mint ahogy említették, sok infantilis hozzászólóval találkozunk a számukra nem elég híres sztárokról szóló cikkek alatt.
És a nyelvtanból mindig nagyon jó voltam, amire elég büszke vagyok, úgyhogy egy kicsit megsértődtem.
És boldog szülinapot
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: