Taylor Swift a világ legdominánsabb női között
2015. május 31. 09:56
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Szupi!
Mondjuk nálam Taylor így is, úgy is a világ legbefolyásosabb nője a médiában, lista nélkül is.
Imádom ezt a leányzót. Slay, Taylor, Slay! Irigykedők, utálkozók, ezt csináljátok utána!
Mondjuk nálam Taylor így is, úgy is a világ legbefolyásosabb nője a médiában, lista nélkül is.
2015. május 31. 11:47
Érthető, hogy felkerült a listára, nagyon nagy sikerei voltak a tavalyi évben. Sőt, most is. Bár én nem kedvelem őt, azért gratulálok neki!
2015. május 31. 14:19
|
|
Violetta2014új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.02. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 223618 offline
|
Imádom Taylort. ♥♥♥
Ő az egyik példaképem. ♥
Gratulálok Taylor! ♥♥
Ő az egyik példaképem. ♥
Gratulálok Taylor! ♥♥
2015. május 31. 18:16
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Idézet (Desteny Rose @ 2015.05.30. 18:28)
Selena Gomez 199:
Te is megütögethetnéd magad egy péklapáttal.. Nem akarom isteníteni Taylort,ahogyan mindenki *tisztelet a kivételnek* teszi,az egy dolog,hogy szereted a zenéjét,de már annyira ottvan mindenhol,hogy már a csapból is ő folyik.. És szerintem egy ilyen listára ő pont nem való.. Legdögösebb? Ízlések és pofonok.. Legjobb énekesnő? Valakinek bot füle van,nembaj..Legdominánsabb nő? Na persze,már nem azért de dominánsabbat pottyantok... És sajnálom,hogy nem titkolom a véleményemet, ez van..És még veszekedni se akarok veled,mert látszik,hy te szereted Taylort én meg nagyon nem
Úgyhogy nem lenne valami szép

Te is megütögethetnéd magad egy péklapáttal.. Nem akarom isteníteni Taylort,ahogyan mindenki *tisztelet a kivételnek* teszi,az egy dolog,hogy szereted a zenéjét,de már annyira ottvan mindenhol,hogy már a csapból is ő folyik.. És szerintem egy ilyen listára ő pont nem való.. Legdögösebb? Ízlések és pofonok.. Legjobb énekesnő? Valakinek bot füle van,nembaj..Legdominánsabb nő? Na persze,már nem azért de dominánsabbat pottyantok... És sajnálom,hogy nem titkolom a véleményemet, ez van..És még veszekedni se akarok veled,mert látszik,hy te szereted Taylort én meg nagyon nem
Jó, a péklapátot hanyagoljuk
Igen, ahogy mondtad ízlések és pofonok, éppen ezért nem is akarok veszekedni, az előző hozzászólásommal se az volt a cél nyugi
2015. május 31. 20:44
Legdominánsabb?Legdögösseb?Kérem, vannak nála jobbak is, nem kéne ennyire kiemelni.-.-" Mintha ő több lenne egy szarnál..-.-"
2015. május 31. 20:52
Hát én nagyon utálom ezt a nőt. És nem tudom mi a szép benne.
2015. június 01. 12:51
Teljesen egyetértek berttybaba08 és MuffinGirl0 véleményével!
2015. június 01. 21:04
Merkel marha egy nő! 60 évesen rendíthetetlenül áll egy férfiorientált politikai környezetben. Kemény, mint a vas! Nem csodálom, hogy már évek óta ő a világ legbefolyásosabb nője...
2015. június 01. 21:36
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Nagyon vegyesek az érzelmeim és nem tudom megmagyarázni, de elkezdtem kedvelni Taylort és tekintsünk el a férfiügyeitől (amiket minden poszt alatt felhoznak legalább 10x).
Komolyan mondom, hogy sose szerettem ezt a nőt, de az elmúlt 2 hónapban óriásit nőtt a szememben. Hiszen sikeres, csinos és erős nő. Hogy miért erős?! Annyian vannak ellene a nagy "Hollywood"-ban is és töretlenül csinálja azt amit, sorra dönti meg a rekordokat amit előtte állítottak fel 30-40 éve és mindezt elképesztően fiatalon. Szóval igen. Úgy gondolom, hogy igenis megérdemli, hogy ott legyen azon a listán! Gratula neki
Komolyan mondom, hogy sose szerettem ezt a nőt, de az elmúlt 2 hónapban óriásit nőtt a szememben. Hiszen sikeres, csinos és erős nő. Hogy miért erős?! Annyian vannak ellene a nagy "Hollywood"-ban is és töretlenül csinálja azt amit, sorra dönti meg a rekordokat amit előtte állítottak fel 30-40 éve és mindezt elképesztően fiatalon. Szóval igen. Úgy gondolom, hogy igenis megérdemli, hogy ott legyen azon a listán! Gratula neki
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: