Taylor Swift a világ legdominánsabb női között
2015. május 30. 12:30
Idézet (Selena Gomez 199 @ 2015.05.30. 12:10)
Igaz hogy imádom Taylor-t, de mégis amikor megnyer egy díjat az a legjobb amikor az utálkozók jönnek a szánalmasabbnál szánalmasabb véleményeikkel... 
Ezek is vélemények, csak negatívak. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy bárkinek felkeltheti az érdeklődését a cikk, akkor is, ha nem kedveli túlzottan azt, akiről szól. Amúgy meg a lemezeladás nem mindig a minőséget tükrözi, gyakorta inkább a rajongótábor nagyságát...
On: Hát, nem is tudom. Én ezt azért kicsit kifogásolnám... Nincs semmi extra ebben a nőben.
2015. május 30. 13:10
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Én szereetm Taylor-t, nagy kedvencem... de belátom, hogy azért x lemezeladás meg x rajongó nem ok arra, hogy valaki ilyen listán szerepeljen. Sorry.
2015. május 30. 14:03
|
|
Victoria Captainúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.23. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 242972 offline
|
Angela Merkel megérdemli az első helyezést! És Taylor-nak is gratulálok!
2015. május 30. 14:56
|
|
Directioner001213visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.21. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 241647 offline
|
Gratulálok neki
2015. május 30. 15:18
Idézet (molnarmeli @ 2015.05.30. 08:58)
Nagyon gratulálok Taylornak, és most még az utálkozói sem mondhatnak rá rosszat, mert nem lett első! 
Nyugi, én megoldom.
Számítani lehetett a dobogósokra, szinte kivétel nélkül minden évben politikusok viszik a pálmát. Meg is lepődtem volna, amennyiben merik ezt a zsinóron rángatott marionett bábú (pardon) műl*vnyát az első helyre tenni csupán a gyöngusz' pármillió albumeladása miatt. Mellesleg olyan nőkhöz hasonlítani, kik' karrierje nem éppen a búbánatos szerelmetes' balladák megírásában, illetve elnyikorgásában merül ki...
2015. május 30. 15:48
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Ő szerintem is beleillik ebbe a listába,mellesleg örülök,hogy egyre több helyen már feljegyzik.Hihetetlenük jó nő számomra.
2015. május 30. 18:28
Selena Gomez 199:
Te is megütögethetnéd magad egy péklapáttal.. Nem akarom isteníteni Taylort,ahogyan mindenki *tisztelet a kivételnek* teszi,az egy dolog,hogy szereted a zenéjét,de már annyira ottvan mindenhol,hogy már a csapból is ő folyik.. És szerintem egy ilyen listára ő pont nem való.. Legdögösebb? Ízlések és pofonok.. Legjobb énekesnő? Valakinek bot füle van,nembaj..Legdominánsabb nő? Na persze,már nem azért de dominánsabbat pottyantok... És sajnálom,hogy nem titkolom a véleményemet, ez van..És még veszekedni se akarok veled,mert látszik,hy te szereted Taylort én meg nagyon nem
Úgyhogy nem lenne valami szép
Te is megütögethetnéd magad egy péklapáttal.. Nem akarom isteníteni Taylort,ahogyan mindenki *tisztelet a kivételnek* teszi,az egy dolog,hogy szereted a zenéjét,de már annyira ottvan mindenhol,hogy már a csapból is ő folyik.. És szerintem egy ilyen listára ő pont nem való.. Legdögösebb? Ízlések és pofonok.. Legjobb énekesnő? Valakinek bot füle van,nembaj..Legdominánsabb nő? Na persze,már nem azért de dominánsabbat pottyantok... És sajnálom,hogy nem titkolom a véleményemet, ez van..És még veszekedni se akarok veled,mert látszik,hy te szereted Taylort én meg nagyon nem
2015. május 30. 18:31
Túlhypolják ezt a nőt. Szerintem a legszexisebb emberek listáján ugyanúgy nincs helye, mint itt. (És nem, nem utálom, csak sok olyan nő van, aki ezeket a címeket jobban megérdemlik.)
2015. május 30. 21:02
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Gratu nekik
2015. május 30. 21:12
|
|
sárababa0904Reggäetón Łento |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 1588 Csatolások: 96 Azonosító: 243644 offline
|
Gratu Taylor-nak!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: