Mi ez a Taylor Swift mánia?
Annyira átlagos ez a nő minden tekintetben, hogy az hihetetlen. Nem is értem.
Taylor Swift a világ legdominánsabb női között
2015. május 29. 22:31
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
2015. május 29. 23:05
Taylor megérdemli, nagyon sokat letett az asztalra, és hatalmas szíve van, gratulálok!
2015. május 29. 23:08
|
|
aprilgúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.28. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 243210 offline
|
Felkapott... Mert van tehetsége, ezért figyelnek fel rá az emberek. Nagyon kedves a rajongóihoz, folyton adakozik, remek a hangja, az ízlése, gyönyörű,okos. Most hozhatom példának Ariana Grandét, akivel 2014-ben tele volt a weheartit meg a tumblr, megminden, miközbe ellötyög a színpadon nyávogva. Tay csodás élőben, mindig azt csinálja amit kell. Kifinimult, pontos, szintén így van a zenéjével kapcsolatban. NEM HIÁBA VETTEK AZ ALBUMAIBÓL TÖBB MILLIÓT DARABOT. Hát igen, igazatok van, Ariana több figyelmet érdemel. Egyedül azért lett ilyen hírneve mert "szép". Most nem utálkozni akartam, de azért jelentős különbség van közöttük.
2015. május 29. 23:09
|
|
aprilgúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.28. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 243210 offline
|
Nem tudom hogy nem unjátok meg az utalkozást meg a leszólást. Ha "felkapott", nem véletlenül az. Valamit pedig nagyon jól csinál ha ennyien szeretik... Nem gondoljátok???
2015. május 29. 23:10
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Értetlenül állok Taylor Swift helyezése és egyáltalán a listán való jelenléte előtt. Ha egy népszerűségi listáról lenne szó, azt még megérteném. De Taylor nem igazán nevezhető kiemelkedőnek, hiszen egy egyszerű zenész, aki néha jótékonykodik, de semmi más szót érdemlő és kiemelkedő tevékenységet nem folytat (főleg ha a lista elejét vesszük figyelembe, hozzájuk képest Taylor semmi olyat "nem tett le az asztalra"). Taylor fanok figyelmét ezúton felhívnám, hogy nem a jótékonykodását vagy akármit akarom lehúzni, de akkor sem lenne helye ezen a listán.
2015. május 30. 00:18
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Idézet (aprilg @ 2015.05.29. 23:09)
Nem tudom hogy nem unjátok meg az utalkozást meg a leszólást. Ha "felkapott", nem véletlenül az. Valamit pedig nagyon jól csinál ha ennyien szeretik... Nem gondoljátok???
Nem.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. május 30. 08:02
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Gratulálok!
2015. május 30. 08:52
|
|
Neliagasoline |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 5151 Csatolások: 1554 Azonosító: 233172 offline
|
Idézet (aprilg @ 2015.05.29. 23:09)
szinte elszégyelltem magam miattad, fáj, hogy ugyan azt szeretjük
2015. május 30. 08:58
Nagyon gratulálok Taylornak, és most még az utálkozói sem mondhatnak rá rosszat, mert nem lett első!
2015. május 30. 09:05
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Akkor inkább a legdominánsabbak között legyen, mintsem hogy a legszebbnek válasszák!
2015. május 30. 09:07
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Caturday
Értetlenül állok Taylor Swift helyezése és egyáltalán a listán való jelenléte előtt. Ha egy népszerűségi listáról lenne szó, azt még megérteném. De Taylor nem igazán nevezhető kiemelkedőnek, hiszen egy egyszerű zenész, aki néha jótékonykodik, de semmi más szót érdemlő és kiemelkedő tevékenységet nem folytat (főleg ha a lista elejét vesszük figyelembe, hozzájuk képest Taylor semmi olyat "nem tett le az asztalra"). Taylor fanok figyelmét ezúton felhívnám, hogy nem a jótékonykodását vagy akármit akarom lehúzni, de akkor sem lenne helye ezen a listán.
Teljesen egyet ertek veled.
Teljesen egyet ertek veled.
2015. május 30. 09:27
Én nem értem, ha Erzsébet királynő lett a 41-ik, akkor hogy lehetet Taylor a 64.? Szeretem a zenéit, meg minden, de kétlem, hogy ezen a listán van a helye, de ez az én véleményem.
2015. május 30. 12:05
Előreláthatólag,ha még egy ilyen listára felrakja valaki,azt az illetőt tarkónb.szom egy péklapáttal..
2015. május 30. 12:08
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Idézet (Desteny Rose @ 2015.05.30. 12:05)
Előreláthatólag,ha még egy ilyen listára felrakja valaki,azt az illetőt tarkónb.szom egy péklapáttal..
Akkor készítheted a péklapátot, de ha az illetőt nem sikerül megtalálnod, ott vagy te is
2015. május 30. 12:10
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Nagyon gratulálok neki, nagyon nagyon büszke vagyok rá <3
Igaz hogy imádom Taylor-t, de mégis amikor megnyer egy díjat az a legjobb amikor az utálkozók jönnek a szánalmasabbnál szánalmasabb véleményeikkel...
Igaz hogy imádom Taylor-t, de mégis amikor megnyer egy díjat az a legjobb amikor az utálkozók jönnek a szánalmasabbnál szánalmasabb véleményeikkel...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.