A ma már egészséges életet élő Demi Lovato csatlakozott öt mentális egészségügyi szervezet kampányához, a Be Vocal: Speak Uphoz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato csatlakozott a Be Vocal: Speak Up kampányhoz
2015. május 29. 14:32
2015. május 29. 14:58
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
de jóóóó
2015. május 29. 15:07
Várom az új dalát. Nagyon szeretném hallani. Az albumára is kíváncsi vagyok. Meseszép a képeken!
2015. május 29. 15:20
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Várom az albumot!! :$
2015. május 29. 15:23
Nem tudom miért de mostanában nagyon nem szeretem Demit se a hangját
2015. május 29. 18:09
|
|
fannii2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.11. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 221038 offline
|
várom
Olyan széép <3
Olyan széép <3
2015. május 29. 18:47
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Ah, a nap legjobb híre.
Mindig azt hiszem, hogy ennél jobban már nem imádhatom, aztán kiderül, hogy tévedtem.
2015. május 29. 22:24
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Úgy tűnik, hogy még a mai napig - még ha lightos verzióban is -, de kifejezetten szereti meglovagolni azt a témát, hogy állítólagosan "mentális beteg" volt.
Nem tartom rossz dolognak a jótékonykodást, na, de, hogy pont akkor csatlakozzon ehhez a programhoz és pont akkor kezdje el propagandálni, amikor jön az új album... hát, engem aztán a jó Isten se tud meggyőzni arról, hogy ez még véletlenül sem az új korongja elő promóciója. Egyébként a jótékonykodását is sokkal jobban tudnám értékelni, ha szegény vagy halálos kórral küzdő gyermekekkel foglalkozna csak negyed ennyit. Bár ami az imidzshez tartozik az ahhoz tartozik.
2015. május 29. 22:33
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Már megint ez a téma?
Mennyire aranyos az a kiskutya istenem
Mennyire aranyos az a kiskutya istenem
2015. május 29. 22:55
Idézet (Beyla @ 2015.05.29. 22:24)
Nem tartom rossz dolognak a jótékonykodást, na, de, hogy pont akkor csatlakozzon ehhez a programhoz és pont akkor kezdje el propagandálni, amikor jön az új album... hát, engem aztán a jó Isten se tud meggyőzni arról, hogy ez még véletlenül sem az új korongja elő promóciója. Egyébként a jótékonykodását is sokkal jobban tudnám értékelni, ha szegény vagy halálos kórral küzdő gyermekekkel foglalkozna csak negyed ennyit. Bár ami az imidzshez tartozik az ahhoz tartozik.
OFF: Jajjj, csúnya, gonosz bácsik szégyelljék magukat amiért most indították el.
Az albumot pedig kár idekeverni, mivel elég messze van még a megjelenés, sőt, az se biztos, hogy még idén megjelenik, mivel Ő maga még nem erősítette meg az információt. Ha címlapot/promóciót akar, megkapja egy olyan egyszerű dologgal, hogy megoszt egy közös képet a kutyusával, és még megerőltetnie sem kell magát.
ON: Addig, amíg ilyen (és 2, 3,) eredményei vannak az erőfeszítéseinek, már megéri ez a rengeteg munka, amit belefektet.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.