A népszerű rapper a minap jelentette meg legújabb videoklipjét. A dal szöveges verzióját már korábban is láthattuk Nicki YouTube-csatornáján.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Nicki Minaj – The Night Is Still Young
2015. május 28. 21:33
A zene jó, a klip pedig eléggé magátmutogatós, amit Nickitől már megszokhattunk...
2015. május 28. 21:34
A dal már régóta nagy kedvencem, nagyon fülbemászó, szóval örülök, hogy készült hozzá klip. Szerintem nagyon jó ötlet volt, hogy a klipben megjelenik Nicki természetesebb oldala, de ugyanakkor a korábbi, rózsaszín barbie stílus is visszaköszön ránk. A Truffle Butter dalhoz szerintem tuti, hogy jön klip, de valószínűleg az már nem lesz ennyire visszafogott.
2015. május 28. 21:49
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Nem rossz
2015. május 28. 22:08
Nekem nagyon tetszik! Nagyon szeretem őt! De az Anaconda című száma jobban tetszik.
2015. május 29. 11:29
Nem ez a kedvenc dalom az albumról, ettől függetlenül semmi problémám nincs vele. A klip pedig szerintem egész jó lett.
2015. május 29. 13:48
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nagyon tetszik a klip, főleg a Lambo miatt, de momentán a ' Hey Mamma' a kedvencem.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: