A mai napon került napvilágra a Cube Entertainment új lánycsapatának legújabb videója, mely a Like címet kapta. A klippel egy időben második minialbumukat, a Questiont is kiadták.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent a CLC legújabb klipje
2015. május 28. 15:38
2015. május 28. 17:31
Az első teaser kép óta ezt a napot vártam
Annyira kíváncsi voltam, hogy a Cube ezúttal mivel rukkol elő és hát nem csalódtam. A dal iszonyatosan jó lett, picit jobban is tetszik, mint a Pepe. A klip az meg valami fantasztikus lett
Igazi kis kommandó csapat
Mind az öten igazi tehetségek megérdemlik a reflektor fényt és remélem a Cube belőlük is akkora idol csapatot csinál, mint a Beast vagy a 4minute
Annyira kíváncsi voltam, hogy a Cube ezúttal mivel rukkol elő és hát nem csalódtam. A dal iszonyatosan jó lett, picit jobban is tetszik, mint a Pepe. A klip az meg valami fantasztikus lett
Mind az öten igazi tehetségek megérdemlik a reflektor fényt és remélem a Cube belőlük is akkora idol csapatot csinál, mint a Beast vagy a 4minute
2015. május 28. 18:03
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Nekem valamiért annyira "semmilyenek" a dalaik. Semmi bajom a lányokkal, de nem mondhatnám, hogy akkora dalaik vannak. Slamposak és semmi nem fog meg bennük. Azért sok sikert a bandának a továbbiakban!
2015. május 28. 21:05
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Már jó párszor láttam és hallottam hasonló videoklipet illetve dalt, és az albumról is ezt gondolom. Nagyon nem az én világom. Egyébként ígéretesek a lányok, remélem majd idővel más koncepcióval is előállnak.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: