Az Us Weeklynek mesélt legkedvesebb Ninához fűződő emlékeiről a két színésznő, és kedvenc közös jeleneteikről, valamint a találkozásról is szót ejtettek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hiányolja az ottalvós bulikat Kat Graham és Candice Accola
2015. május 27. 20:30
|
|
Kinga Pőszevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.01. Hozzászólás: 131 Csatolások: 321 Azonosító: 230605 offline
|
Olyan kar hogy Nina kilepett.Alig varom hogy visszaterjen.
2015. május 27. 20:43
Még mindig azon gondolkodom, hogy milyen már egy sorozat, ha kilép a főszereplő?
De azért nézem
, bár Nina hiányozni fog!
2015. május 27. 20:52
|
|
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline
|
Még ezen a cikken is elérzékenyültem...
Annyira hozzám nőtt már a sorozat, a szereplői, hogy el sem tudom képzelni, hogy az egyik fő karaktert ne lássam benne. Emlékszem, amikor az RTL Klub elkezdte sugározni, kb. a 6. résznél jött elő belőlem az érzés, hogy én megőrülök a heti egy részekkel. Szerencsére addigra már fent volt a neten feliarattal, így 2 nap alatt végeztem az első évaddal. Ez volt az első sorozat kis süldő koromban még, amire ráfüggtem, és imádtam. Ma már közel sem olyan izgalmas és csavaros, sőt mi több, unalmas, de attól még a fiatalok (16+) számára ez a sorozat egy életérzést jelent. Legalábbis én úgy gondolom. Az meg nem is kétség, hogy ez a három lány mennyire összenőtt egymással. Édesek.
Annyira hozzám nőtt már a sorozat, a szereplői, hogy el sem tudom képzelni, hogy az egyik fő karaktert ne lássam benne. Emlékszem, amikor az RTL Klub elkezdte sugározni, kb. a 6. résznél jött elő belőlem az érzés, hogy én megőrülök a heti egy részekkel. Szerencsére addigra már fent volt a neten feliarattal, így 2 nap alatt végeztem az első évaddal. Ez volt az első sorozat kis süldő koromban még, amire ráfüggtem, és imádtam. Ma már közel sem olyan izgalmas és csavaros, sőt mi több, unalmas, de attól még a fiatalok (16+) számára ez a sorozat egy életérzést jelent. Legalábbis én úgy gondolom. Az meg nem is kétség, hogy ez a három lány mennyire összenőtt egymással. Édesek.
2015. május 27. 21:17
Nagyon kellemes volt olvasni, hogy csupa jót mondanak el Nináról!
Hiányozni fog, hogy együtt lássam őket a sorozatban de remélem megmaradnak nagyon jó barátnőkként.
2015. május 27. 22:22
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Nekem is hiányzik Nina
2015. május 27. 22:38
|
Dolice9522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 810 Csatolások: 33 Azonosító: 125151 offline
|
ájlávjuuuuu
2015. május 27. 22:38
|
Dolice9522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 810 Csatolások: 33 Azonosító: 125151 offline
|
ja és Delena!
2015. május 28. 01:05
|
|
vamphannavámpircsaj ;) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 2339 Csatolások: 1 Azonosító: 165036 offline
|
Hianyozni fog,de inkabb Katherine mint Elena.Azert furcsa lesz hogy nem lesz benne,mert fontos szereploje volt a sorozatnak. Kivancsi vagyok a Salvatore testverek mihez kezdenek nelkule.
2015. május 28. 07:28
Elena tényleg kulcsfigura volt,de mivel Nina tovább lépés mellett döntött kicsit - nagyon drámásan kellett lezárni ezt az évadot. Viszont ettől én még izgatottabb lettem, hogy most akkor vajon pontosan mi fog történni a hetedik évadban? Nincs Elena, nincs Tyler nincs Jeremy...elég furcsa kezdet lesz úgy érzem.
Azonban, Candiet most csak még jobban kedvelem - ha az lehetséges -
Delena.
Azonban, Candiet most csak még jobban kedvelem - ha az lehetséges -
2015. május 28. 13:49
|
|
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline
|
Akár mennyire is az utobbi időben nem volt olyan jelentős Elena karaktere, nekem mindig is ő marad a kedvencem. Nagyon fog hiányozni és érthető ha a stáb tagoknak is. Én szeretem a Stelena párost, de Delena rajongó voltam mindig is, így meg tudom érteni hogy valaki Stelena van aki Delena rajongó. A leg érdekesebb az hogy Caroline jobban szerete Stelenát mint Delenát, de a való életben mint Candice Delena rajongó...am. nagyon jó cikk lett!
2015. május 28. 14:06
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
Delena <3 <3 <3
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: