Taylor Swift a Maxim legdögösebb nője
2015. június 03. 22:23
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Hát én nem pont Taylort mondanám ,,szexinek". Nem pont ez a kategória. Szép csak..nem éppen a legdögösebb.A listán vannak nála sokkal szebb nők is nem tudom miért őt választották.
2015. június 05. 15:26
Szép Taylor Swift, de azért nem mondanám a legdögösebb nőnek. Charli XCX meg ennyire nem kéne, hogy hátul legyen.... Hayley <3
2015. június 05. 15:30
|
|
Vilcsiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.08. Hozzászólás: 156 Csatolások: 1 Azonosító: 240096 offline
|
Hááát, nem is tudom.
Nem hiszem, hogy ő lenne a legdögösebb nő...szépnek szép, amikor jó pozitúrából készülnek a képek, vagy profi a fotós (annak a fotósnak nagyon profinak kell lennie!). De szinte kizártnak tartom, hogy ez a "tény" igaz legyen. Nincs is jó alakja! Oké, vékony meg karcsú meg minden, de inkább olyan csontvázszerű...
Nem hiszem, hogy ő lenne a legdögösebb nő...szépnek szép, amikor jó pozitúrából készülnek a képek, vagy profi a fotós (annak a fotósnak nagyon profinak kell lennie!). De szinte kizártnak tartom, hogy ez a "tény" igaz legyen. Nincs is jó alakja! Oké, vékony meg karcsú meg minden, de inkább olyan csontvázszerű...
2015. június 05. 18:47
|
|
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline
|
lehidaltam.................
2015. június 09. 21:03
|
|
Titanyladreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 1542 Csatolások: 26 Azonosító: 232551 offline
|
Tény, hogy szép lány, de a szépség relatív
Személy szerint én nem őt tettem volna az első helyre, számomra vannak tőle sokkal szebbek is, legalábbis arcra, viszont az alakja rendkívül csinos
2015. június 16. 08:35
ezen a képen pont úgy néz ki mint a magyar modell, varga ágota, akivel hírbe hozták
2015. augusztus 02. 11:35
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Kétségeim vannak ezzel a listával kapcsolatban. Tény,hogy Taylor Swift nagyon szép,de nem gondolnám,hogy ő a legszebb. Ez a top 100 akkora hülyeség. miért kell rangsorolni a szépséget?? Mindenki született úgy,ahogy született.
2015. augusztus 10. 19:59
|
|
Jadecicaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 216169 offline
|
Pedig Nina Dobrevnek kellett volna megnyerni az első helyet! És Miley Cyrus hogy lehet rajta egyáltalán a listán, szegény olyan ronda lett, hogy a kóla is fosik tőle
2015. augusztus 29. 20:44
Milyen világ az, ahol Taylor Swift első, Angelina Jolie meg 37.?!
Taylor minden csak nem dögös, egyáltalán nem néz ki jól a képeken. Az számomra is rejtély, hogy Miley Cyrus mit keres itt... Nagyon csúnya. Angelina Jolie tényleg dögös meg gyönyörű nő. Taylor a kislábujjáig sem ér fel neki.
2015. augusztus 31. 17:00
ezen a képen a legszembeötlőbb a hasonlóság közte és a magyar származású modell, Varga Ágota közt
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: