Taylor Swift a Maxim legdögösebb nője
2015. május 30. 17:34
|
|
Phoenix Wentzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.29. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 244292 offline
|
Komolyan ez lett? Ugye csak egy vicc? Mert hogy ez a nő mindenütt ott van az se létezik. A Maxim befolyásolható, biztos kislányok vagy férfiak szavaztak ha tényleg ez lett a ''legdögösebb'' nője, de szerintem elég távol áll még attól.
2015. május 31. 10:42
Ezzel a listával szépen fel lehet borzolni a kedélyeket,ugyanis mindenki mást lát szépnek.Ez egy relatív dolog,a szépségnek a megítélésében mindenki véleménye teljesen más.Egyébként a címcímlapon tökre hasonlít Keira Knightly-hez.
2015. május 31. 11:43
Hát én Victoria Justice-t legalább a top 10-be beraktam volna, szerintem ő nagyon szép nő.
De mindenkinek más a szép.
2015. május 31. 15:22
|
|
itsChanelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 4 Azonosító: 207195 offline
|
Tény, hogy a szépség relatív, de én eddig nem találkoztam egyetlen olyan férfival sem, aki igazán oda lett volna az elől deszka, hátul léc típusért és Taylor pedig ilyen. Azt sem nagyon értem, hogy Selena Gomez hogy lehet szexibb, mint Adriana Lima. Miley Cyrus meg komolyan előrébb van, mint Candice Swanepoel?
Ebből is látszik, hogy a lista inkább a hírnév alapján sorolta a nőket, mintsem tényleg a dögösség alapján..
2015. május 31. 18:23
|
nikoletta 367új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.29. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 244296 offline
|
nem szep ezen a kepen
2015. május 31. 23:50
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Komolyan lehidaltam, hogy Lana rajta van
Az ilyen helyekre tipikusan a nagyon népszerű nőket teszik, Lana nekem pedig mèg mindig nem az a kategória, bár újabban sokan imádják brahiból.
2015. június 01. 12:49
Azért vannak nála sokkal-sokkal szebbek, dögösebbek is. Nekem Taylor egyáltalán nem szép, Bocsi.
2015. június 01. 15:24
|
|
JohannaRoxellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 234153 offline
|
Szerintem Taylor Swift sok minden, de nem vonzó, vagy szexi. Nekem nyüzüge és erőtlen. A listán sok nála ezerszer szexibb sztár van. Biztosan csak bunda ez a cucc.
2015. június 02. 12:37
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
Fel sem lehet ismerni ezen a képen
2015. június 02. 21:05
|
|
MRS.Biiersack..jackyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.02. Hozzászólás: 212 Csatolások: 24 Azonosító: 244470 offline
|
Ez a haj..... Ezen a kéen nem is néz ki szépen régebben szebb volt
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: