Selena is méltán lett harmadik <3
Néhány hozzászóláson pedig ismét nagyokat röhögtem. Emberek, érződik a kommentjeitekben a féltékenység ami nevetséges. (most lehet írogatni hogy te miért "nem vagy" féltékeny stbstb, még csak el se fogom olvasni). Akinek nem tetszik, ne nézze. Nem véletlen hogy rájuk szavaztak a legtöbben, csak ti annyira megrögzött mániákus utálók vagytok hogy egyszer sem ismernétek el semmit se velük kapcsolatban, a világért sem, azt meg főleg nem ha valamiben jók vagy ha valamit nyernek. A szépség relatív ezt megértem, de az emberek mégis őket szavazták meg a dobogós helyekre, és erősen kétlem hogy népszerűség alapján hiszen Emily Ratajkowski lett a második és kötve hiszem hogy olyan sokan ismernék, é pl még sose hallottam róla. Ezekből az utálatos kommentjeitekből csak az jön le hogy féltékenyek vagytok ráadásul még idióták is és persze ha Selena vagy Taylor vagy bárki más elér valami eredményt valahol akkor már egyből jöttök a "fanatikus" rajongókkal stb stb. Kicsit szánalmas, nem érzitek?
Azt meg sose fogom tudni felfogni hogy miért kell olyan sztárról cikket olvasni és kommentelni akit nem kedveltek. Na ezt tényleg sose fogom megérteni, de hát mindegy, manapság az internetes szájhősködés hobbinak számít.

0 felhasználónak tetszik: