A mai nap folyamán, koreai idő szerint 12.00 órakor töltötték fel a dél-koreai lánycsapat, név szerint a KARA legújabb, Cupid névre keresztelt videoklipjét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: KARA – Cupid
2015. május 26. 21:47
2015. május 26. 22:05
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
A cowboy stílus sztem tök felesleges és ki is ütközik a koncepcióból. A refrén jó, de a többi rész üres és az eleje, a c-u-p-i-d kántálással bugyuta. Mondanám, hogy csalódtam, de az a baj, hogy sajnos előre sejtettem, hogy ilyesmit fogok kapni, és ez rosszabb a csalódásnál is. Mentségükre legyen mondva, hogy a klip tényleg szépre sikerült. Kár a dalért, mert a refrénje tényleg jó. Sajnos csak az, az pedig kevés. A régi Karát (Youngji belépése előtt) sokkal jobban szerettem.
2015. május 26. 22:30
Személy szerint nekem nagyon tetszik!
A koncepció nagyon illik a dalhoz!
Bár mikor azt mondták, hogy hasonló stílust képvisel, mint a Mamma Mia, nem gondoltam volna hogy ennyire!
És mintha talán némely rész egy kicsit hasonlítana a PANDORA koncepciójához is!
A koreográfiára térve nagyon ötletes!
A lányok pedig ismét remekül helyt álltak, mint mindig!
Ami nagyon megragadott az Gyu Ri csodaszép hangja a végén. Egyszerűen mesés!
Ha Ra most minta elég kevés részt kapott volna, amit nagyon sajnálok, mert többet érdemel.
Seung Yeon kapta szerintem a legtöbb részt, ami nem véletlen hisz valami gyönyörű és különleges hanggal lett megáldva.
Young Ji is egyre ügyesebb, bár be kell látni, bármi történjen is az előző öt tagból álló felállás sokkal közelebb áll a szívemhez.
Hisz nekik megvolt/megvan az a kisugárzásuk, ami egy pillanat alatt elvarázsolja a közönséget és a rajongókat.
Épp ezért dicséretre méltó, hogy Young Ji eljutott erre a szintre (konkrétan most a rap részre gondolok) de azt is el kell ismerni, hogy Nicole nyomába senki nem érhet.
A koncepció nagyon illik a dalhoz!
Bár mikor azt mondták, hogy hasonló stílust képvisel, mint a Mamma Mia, nem gondoltam volna hogy ennyire!
És mintha talán némely rész egy kicsit hasonlítana a PANDORA koncepciójához is!
A koreográfiára térve nagyon ötletes!
A lányok pedig ismét remekül helyt álltak, mint mindig!
Ami nagyon megragadott az Gyu Ri csodaszép hangja a végén. Egyszerűen mesés!
Ha Ra most minta elég kevés részt kapott volna, amit nagyon sajnálok, mert többet érdemel.
Seung Yeon kapta szerintem a legtöbb részt, ami nem véletlen hisz valami gyönyörű és különleges hanggal lett megáldva.
Young Ji is egyre ügyesebb, bár be kell látni, bármi történjen is az előző öt tagból álló felállás sokkal közelebb áll a szívemhez.
Hisz nekik megvolt/megvan az a kisugárzásuk, ami egy pillanat alatt elvarázsolja a közönséget és a rajongókat.
Épp ezért dicséretre méltó, hogy Young Ji eljutott erre a szintre (konkrétan most a rap részre gondolok) de azt is el kell ismerni, hogy Nicole nyomába senki nem érhet.
2015. május 26. 23:04
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Nekem tetszik ^^
2015. május 27. 00:14
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Igazi kis limonádé dalocska lett, nem mondanám feltétlen rossznak. Ha a korongról kellene dalt választanom, akkor biztos, hogy a Cupid lenne, mert a többi eléggé gyengus és felejthető lett sajnos. Szerintem Gyuri viszi a hátán az egész dalt meg az albumot is, ami azért egy kicsit elszomorító, hisz rajta kívül van még három tag. Youngji rappelésével mintha a régi Karát szeretnék feleleveníteni. Komolyan nem Youngji ellen szól, hisz nagyon szimpatikus meg tehetségesnek is tartom, de az ötös felállás nekem is jobban bejött - annak ellenére, hogy sosem rajongtam értük -, de kétlem, hogy trióban működött volna a dolog. Gondolom a DSP is látta, és inkább Youngjit bedobták a mélyvízbe "egyedül". Azért kis pozitívumot is mondok, hisz a klip képi világa nagyon szép, a csajok pedig gyönyörűek.
2015. május 27. 15:02
|
|
HaRaChanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.12. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 216689 offline
|
Nekem tetszik!
Örülök, hogy probálják visszahozni a régi szeretett KARA stílusát, bár sajnos szerintem ez nem fog sikerülni.
Gondolom sokan tudják miért.
Ami viszont nagyon szúrja a szemem, hogy Ha Ra alíg énekel és nem bántásként, de sokkal tehetségesebb Young Ji-nál, így ez ...
Örülök, hogy probálják visszahozni a régi szeretett KARA stílusát, bár sajnos szerintem ez nem fog sikerülni.
Gondolom sokan tudják miért.
Ami viszont nagyon szúrja a szemem, hogy Ha Ra alíg énekel és nem bántásként, de sokkal tehetségesebb Young Ji-nál, így ez ...
2015. május 27. 18:13
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Nem is tudom hogy fogjak bele. Maga a dal... jó. Dallam szempontjából tényleg nevezhető jónak. Egyszerűen ez a stílus nem fekszik nekem, same case mint a Mamma Miánál. Fáj ezt mondani, de olyan tucat. Az a véleményem, hogy mindenképpen stílust kéne váltaniuk, mert comeback-ről comeback-re ugyanazt nyomatják, "üzenet" terén is, mivel az én meglátásom szerint abszolút semmilyen mondandót nem hordoz magában ez a dalocska, ahogy a Mamma Mia sem anno, persze lehet azzal jönni, hogy egy partidalt nem azért készítenek, hogy a világot megváltó evangéliumot hozza el nekünk, de nem fogják egy ilyen színvonallal örökké húzni, az is biztos. Igyekszenek kinőni a kislányos zenei korszakot és tényleg jól haladnak az igazi nőies stílus felé, egyszerűen a hangzásvilágon kéne változtatni. Ez a stílus a Damaged Lady-nél kezdődött, túlszökött egy tagcserén, és folytatódott két comeback-en keresztül, unalmas egy idő után, talán azért is, mert ezekben a lányokban annál sokkal nagyobb potenciál van, hogy huzamosabb ideig megmaradjanak egy ilyen - valljuk be - vokális tehetséget nem nagy mértékben igénylő műfajnál. Érdekesnek tartom, hogy a legelején, amikor még mindegyikük kezdő volt, rögtön egy hip-hop slágerrel kezdtek, amit baromi nehéz énekelni, és alapvetően egy felnőttesebb, vagányabb imázst hordoz. Aztán mikor Sung Hee kilépett, jött a Rock U, Pretty Girl, Honey meg még mit tudom én hány ilyen minialbum egy borzasztó kislányos, cuki stílusban. Hát wtf, a DSP talán úgy gondolta, hogy Sung Hee nélkül már nem érdemes komolyabban foglalkozni ezzel a csapattal, és be kell skatulyázni őket a jó kislány imidzsbe, ami sajnálatos módon olyan sok más lánycsapattal történik meg Koreában? Na jó, aztán úgy tűnt, mégsem. A Lupin, Jumping, Step és Pandora tényleg stílusos, dallamos, maradandó alkotások voltak. Aztán jött a Damaged Lady. Hát a muzikális színvonalára tízből 3 pontot adnék, azt is a refrén miatt. Majd ugye megtörtént a második tagcsere, Nicole és Ji Young kilépése és Young Ji csatlakozása nem igazán tett jót a csapatnak. Jött a Mamma Mia, ami nem volt olyan rossz és elment volna egyszer, de azért szinte egy év kihagyás után én, mint rajongó, többet és másabbat vártam volna. Aztán az albumon található többi dalról nincs sok mondanivalóm, ahogyan azt már írták előttem, felejthetőek. Nagyon úgy tűnik, hogy a DSP vagy a dalszerző cégük nem akar már foglalkozni velük, s újat kihozni belőlük. Pedig tényleg kár értük. Gyu Ri különleges, Ha Ra színes hangjával és Seung Yeon nagy hangterjedelmével még ennél sokkal több mindent lehetne csinálni. Csak mondom. És azt is mondom, hogy kicsit csalódott vagyok. Nagyon szeretem őket, és remélem, összeszedik magukat, és kiharcolják azt, ami jár nekik!
2015. május 27. 18:41
Nekem tetszik, bár a rap rész elég ... gyenge. Alíg lehet hallani, ami szerintem elég zavaró. Young Ji mentségére legyen mondva, hogy még csak most tanul bele a szakmába, de azért többet vártam!
Már előttem is sokan írták, hogy a Mamma Mia után, ez csalódás. Szerintem nem, bár abban igazuk van, hogy szinte teljesen ugyan az és kellene valami új. Nem szeretném, ha stílust változtatnának, mert ez már egy jól bevált így is, de a klipek lehetnének változatosabbak.
A dal szerintem nagyon jó, bár az elején az a C-U-P-I-D nem értem minek kellett?!
Már előttem is sokan írták, hogy a Mamma Mia után, ez csalódás. Szerintem nem, bár abban igazuk van, hogy szinte teljesen ugyan az és kellene valami új. Nem szeretném, ha stílust változtatnának, mert ez már egy jól bevált így is, de a klipek lehetnének változatosabbak.
A dal szerintem nagyon jó, bár az elején az a C-U-P-I-D nem értem minek kellett?!
2015. május 27. 19:06
Abban egyet kell értenem, hogy nagyon hasonlít a Mamma Mia-ra!
Ezen kívül szerintem remek lett a klip, ötletes és megy a dalhoz is!
Gyu Ri és Seung Yeon most vitték a pálmát nagyon gyönyörűen énekelnek, főként a végén!
Ez Ha Ra-ra is igaz, bár látom sokan írták, hogy a DSP most nagyot hibázott, avval hogy Ő ilyen kevés részt kapott! Evvel teljes mértékben egyet értek!
Young Ji ... benne most enyhén, de csalódtam. Ez talán a rap résznek tudható be és nem őt hibáztatom, de Nicole után ez, hogy finoman mondjam siralmas.
És pont mikor már kezdtem megszeretni!
Remélem sikerül neki eljutni, valamilyen szintre! Nicole-hoz biztos nem tud felérni, de remélem azért egy jó szintre eljut!
Ezen kívül szerintem remek lett a klip, ötletes és megy a dalhoz is!
Gyu Ri és Seung Yeon most vitték a pálmát nagyon gyönyörűen énekelnek, főként a végén!
Ez Ha Ra-ra is igaz, bár látom sokan írták, hogy a DSP most nagyot hibázott, avval hogy Ő ilyen kevés részt kapott! Evvel teljes mértékben egyet értek!
Young Ji ... benne most enyhén, de csalódtam. Ez talán a rap résznek tudható be és nem őt hibáztatom, de Nicole után ez, hogy finoman mondjam siralmas.
2015. május 27. 20:14
A dal magában tetszik, bár vannak hiányosságai!
Először is a C-U-P-I-D nem tudom mire jó, de nem tetszik!
Aztán a rap rész. Nem Young Ji ellen szól, de iszonyúan bosszant, hogy ilyen halk lett és ez elég g!
Megértem, hogy mégcsak kezdő, de azért jobban is megoldhatták volna!
Azt kell mondjam, hogy a KARA sokkal jobban teljesített, mikor még öten voltak! Young Ji-val sincs semmi bajom, de el kell ismerni, hírtelen jött és nehéz hozzászokni.
Amúgy meg egy aranyos lány és van benne is tehetség!
Gyu Ri, most nagyon meglepet, mert szinte az egész dalban Ő teljesített a legjobban és persze Seung Yeon, róla nem is beszélve!
Sajnálom, hogy Ha Ra kevesebb részt kapott, mint a többiek legalábbis így tűnik!
A klipre térve nagyon ötletes, bár nekem tiszta MAMMA MIA, még a nadrágjuk is ugyan az!
El kell ismerni jól áll nekik ez a jól bevált stílus, bár kicsit a klippekel foglalkozhatnának többet!
A legjobban ez a cowgirl-ös stílus tetszik és ezek a sötét ruhák!
Először is a C-U-P-I-D nem tudom mire jó, de nem tetszik!
Aztán a rap rész. Nem Young Ji ellen szól, de iszonyúan bosszant, hogy ilyen halk lett és ez elég g!
Megértem, hogy mégcsak kezdő, de azért jobban is megoldhatták volna!
Azt kell mondjam, hogy a KARA sokkal jobban teljesített, mikor még öten voltak! Young Ji-val sincs semmi bajom, de el kell ismerni, hírtelen jött és nehéz hozzászokni.
Amúgy meg egy aranyos lány és van benne is tehetség!
Gyu Ri, most nagyon meglepet, mert szinte az egész dalban Ő teljesített a legjobban és persze Seung Yeon, róla nem is beszélve!
Sajnálom, hogy Ha Ra kevesebb részt kapott, mint a többiek legalábbis így tűnik!
A klipre térve nagyon ötletes, bár nekem tiszta MAMMA MIA, még a nadrágjuk is ugyan az!
El kell ismerni jól áll nekik ez a jól bevált stílus, bár kicsit a klippekel foglalkozhatnának többet!
A legjobban ez a cowgirl-ös stílus tetszik és ezek a sötét ruhák!
2015. május 27. 21:00
|
|
Kitty1245új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.25. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 234933 offline
|
Na.. álljon meg a gyász menet..(Oké, nem gyászolunk..) 1:17-nél azok a hátér táncosok úgy táncolnak magassarkúban mint a gazellák.. Young Ji pedig...eléggé halkan énekel, emiatt kicsit el távolodott a szám attól ,hogy megkedveljem, ne kövezettek meg...
2015. május 27. 21:08
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Youngji rap részét hangosabbra lehetett volna venni. Nem hiszem el, hogy nem vették észre, hogy alig hallatszik..
De amúgy nagyon jó szám lett! *-*
De amúgy nagyon jó szám lett! *-*
2015. május 27. 22:27
Nem vagyok egy nagy kara rajongó, a zenéjük nem az én világom (1-2 daluk kivételével), de Ha Rát, Seung Yeont és Gyu Rit, mint embereket nagyon is szeretem és pont emiatt szomorított el ez a comeback.
Sokkal több van bennük, mint amit a DSP "kisajtol" egy-egy visszatérésükből. Szegény lányok többségében állandóan ilyen limonádé dalokat kapnak, amik egy hallgatásra jók, de sokáig így karriert nem lehet fenn tartani. Pedig bizony most kéne a cégnek nagyon jól összefogni a csapatot, hisz a két volt tag kiválásával szerintem azért jócskán megcsappant a rajongók létszáma, szegény Young Ji meg belecsöppent ebbe az egészbe és rajta csattan az ostor.
Annyira szeretnék látni tőlük valami komolyabb, egyedi és igazán ütős megjelenést. Nálam legalábbis fontos szempont, hogy egy csapat mennyire képes a megújulásra és bár a Karánál is elindult valami, még mindig olyan félkész érzésem van.
Sokkal több van bennük, mint amit a DSP "kisajtol" egy-egy visszatérésükből. Szegény lányok többségében állandóan ilyen limonádé dalokat kapnak, amik egy hallgatásra jók, de sokáig így karriert nem lehet fenn tartani. Pedig bizony most kéne a cégnek nagyon jól összefogni a csapatot, hisz a két volt tag kiválásával szerintem azért jócskán megcsappant a rajongók létszáma, szegény Young Ji meg belecsöppent ebbe az egészbe és rajta csattan az ostor.
Annyira szeretnék látni tőlük valami komolyabb, egyedi és igazán ütős megjelenést. Nálam legalábbis fontos szempont, hogy egy csapat mennyire képes a megújulásra és bár a Karánál is elindult valami, még mindig olyan félkész érzésem van.
2015. május 31. 14:20
Nem vagyok nagy KARA rajongó, de ez a daluk tetszik!
2015. május 31. 14:32
Nehéz megfogalmazni a véleményem!
Szerintem a dal nem lett rossz, bár lássuk be némely rész elég fölösleges és csak kitöltő szerepe van.
A koncepció teljesen Mamma Mia, nagyon nincs is változás, de lehet egyáltalán nincs.
A koreográfában már látok egy kis erőfeszítést, de ennyi!
Egyet kell értenem azokkal, hogy olyan, mintha a DSP megunta volna a munkát a lányokkal és ez nem jó.
Most hogy elvesztették Nicolet és Ji Youngot, a lányoknak nagyon kell hajrázni, hogy újra feltörjenek az élre és ezt Young Ji érdekében is mondom, mivel most a rajongók szemében Ő a célpont, így ez ellen is küzdenie kéne.
Viszont, ha így haladni, ne adja az ég, de nem fogják sokra vinni!
Szerintem a dal nem lett rossz, bár lássuk be némely rész elég fölösleges és csak kitöltő szerepe van.
A koncepció teljesen Mamma Mia, nagyon nincs is változás, de lehet egyáltalán nincs.
A koreográfában már látok egy kis erőfeszítést, de ennyi!
Egyet kell értenem azokkal, hogy olyan, mintha a DSP megunta volna a munkát a lányokkal és ez nem jó.
Most hogy elvesztették Nicolet és Ji Youngot, a lányoknak nagyon kell hajrázni, hogy újra feltörjenek az élre és ezt Young Ji érdekében is mondom, mivel most a rajongók szemében Ő a célpont, így ez ellen is küzdenie kéne.
Viszont, ha így haladni, ne adja az ég, de nem fogják sokra vinni!
2015. május 31. 14:41
Ami azt illeti Nicole és Ji Young kilépése óa, nem nagyon hallgatom a lányokat, de arra persze szánok időt, hogyha egy daluk megjelenik meghallgassam. Ez is csak a Ha Ra, Seung Yeon és Gyu Ri iránti tiszteletemnek köszönhető.
Mit is mondhatnék nem rossz, de olyan semmilyen lett, kicsit unalmas.
Egy hallgatásra nem rossz!
Mit is mondhatnék nem rossz, de olyan semmilyen lett, kicsit unalmas.
Egy hallgatásra nem rossz!
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: