Ismerd meg az idei Dalfesztivál győztesét!
2015. május 25. 19:38
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Úristen de megörültem mikor megugrott a profiljánál a rajongók,most meg a cikk.Úristen,köszönöm nektek és a cikkírónak,hogy feldobtátok a napomat!
Mans-ra térve meg a cikket kiegészítve,a 2007-es svéd verziós Idolban álnéven jelent meg mint Martin Nilsson,meg elmaszkírozta magát elég durván,Akit édekel az utánnanézhet a neten a videónak
Érdemes.A végén mikor a zsűriből az egyik felismeri és odamegy hozzá majd átöleli,a többiek meg mekkora meglepődéssel fogadják mikor leveszi a parókát.
Mans-ra térve meg a cikket kiegészítve,a 2007-es svéd verziós Idolban álnéven jelent meg mint Martin Nilsson,meg elmaszkírozta magát elég durván,Akit édekel az utánnanézhet a neten a videónak
1 felhasználónak tetszik:
AFCfan
2015. május 25. 19:47
|
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline
|
Idézet (N.k @ 2015.05.25. 19:38)
Úristen de megörültem mikor megugrott a profiljánál a rajongók,most meg a cikk.Úristen,köszönöm nektek és a cikkírónak,hogy feldobtátok a napomat!
Érdemes.A végén mikor a zsűriből az egyik felismeri és odamegy hozzá majd átöleli,a többiek meg mekkora meglepődéssel fogadják mikor leveszi a parókát. 
Megnéztem a videót, halálos :'D neki még ez is jól áll
A cikkhez: Még a döntő előtti adásban láttam, aztán rohantam letölteni tőle pár számot, mivel nekem amúgy is az ő produkciója volt kiemelkedő és nem kellett csalódnom, más dalokban is nagyon jól énekel, imádom a srácot :')
N.k
2015. május 25. 19:47
|
|
Directioner001213visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.21. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 241647 offline
|
Gratulálok a győzelméhez
bár jobban örültem volna ha Magyarország győzne
2015. május 25. 19:50
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Idézet
AFCfan
Megnéztem a videót, halálos :'D neki még ez is jól áll smileeee.gif
A cikkhez: Még a döntő előtti adásban láttam, aztán rohantam letölteni tőle pár számot, mivel nekem amúgy is az ő produkciója volt kiemelkedő és nem kellett csalódnom, más dalokban is nagyon jól énekel, imádom a srácot :')
Megnéztem a videót, halálos :'D neki még ez is jól áll smileeee.gif
Ugye,ugye?
Vann még egy érdekes videó QF gálára készült egy Orange is the new black-es sorozat rész vele a főszerepben.
AFCfan
2015. május 25. 19:51
|
|
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline
|
A 2007-es Idol-audition már a második próbálkozása volt, de valóban. Saját dalát énekelte.
https://www.youtube.com/watch?v=m8L-VOpQ6U4
https://www.youtube.com/watch?v=m8L-VOpQ6U4
2015. május 25. 19:53
|
|
vanikoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 147138 offline
|
Ha valaki végig nézte az Euróvíziót akkor több olyan szám volt ami valamelyi más híres énekes vagy együttes számához hasonlit. Szóval ha hasonlit is rá akkor nem csak őt kell elő venni hanem a többit is. Egyébként én örülök, hogy Ő nyert klasz a szám.
Én neki szurkoltam.
2015. május 25. 20:10
|
|
etisz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 166751 offline
|
Manapság annyira egyforma minden zene, hogy az lenne a fura, ha nem hasonlítana semmire sem. Meg sem lepődöm már ilyeneken.
Egyébként szerintem az ő dala volt még így is az egyik legjobb, de azért jobban örültem volna, ha Belgium vagy Ausztrália nyer.
Egyébként szerintem az ő dala volt még így is az egyik legjobb, de azért jobban örültem volna, ha Belgium vagy Ausztrália nyer.
2015. május 25. 20:18
|
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline
|
Idézet (N.k @ 2015.05.25. 19:50)
Ugye,ugye?
Vann még egy érdekes videó QF gálára készült egy Orange is the new black-es sorozat rész vele a főszerepben.
Azt is ajánlom. 
Ez nagyon epic
N.k
2015. május 25. 20:48
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Pár dolgot legalább megtudtunk róla.
2015. május 25. 21:02
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Gratulálok neki!!
2015. május 25. 21:07
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
nekem nem jött be akkor se a dala, mindegy azért gratulálok neki, annak is köszönheti hogy jó helyre született. Ez nem ellene szól hisz nem tehet róla.
Remélem majd kitudja majd használni és hallhatunk tőle jobb dalokat is.
Remélem majd kitudja majd használni és hallhatunk tőle jobb dalokat is.
2015. május 25. 21:42
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
sok mindenben benne van a gyerek
amúgy tényleg kicsit hasonlít rá,de ez van...jó akkor is
N.k
2015. május 25. 22:22
|
|
N.k[tau'ri] |
|
Idézet
AFCfan
Ez nagyon epic rohog.gif És ennyit arról, hogy homofób...
Ez nagyon epic rohog.gif És ennyit arról, hogy homofób...
Egy főzőműsorban került szorult helyzetbe.Láttam a videót (természetesen svédül volt,így egy kukkot nem értettem belőle csak a homoszexuális szót),de angol cikk volt ahol taglalták,hogy svédül nem éppen az jön le mint angolul.Ráadásul miért menne el meleg eseményekre (így de hülyén hangzik) ha homofób.Mellesleg nem hiszem,hogy meleg lenne (mert ez is sokakban felmerült) mivel volt két barátnője ,és csak azután kért bocsánatot illetve mondta,hogy akár férfival is járna (szerintem ezt reklámból mondta,meg,hogy ne hurcolják meg.Mivel a svédeknél tolerancia mindenekfelett).
AFCfan
2015. május 26. 07:20
|
AFCfan |
|
Idézet (N.k @ 2015.05.25. 22:22)
Egy főzőműsorban került szorult helyzetbe.Láttam a videót (természetesen svédül volt,így egy kukkot nem értettem belőle csak a homoszexuális szót),de angol cikk volt ahol taglalták,hogy svédül nem éppen az jön le mint angolul.Ráadásul miért menne el meleg eseményekre (így de hülyén hangzik) ha homofób.Mellesleg nem hiszem,hogy meleg lenne (mert ez is sokakban felmerült) mivel volt két barátnője ,és csak azután kért bocsánatot illetve mondta,hogy akár férfival is járna (szerintem ezt reklámból mondta,meg,hogy ne hurcolják meg.Mivel a svédeknél tolerancia mindenekfelett).
Azért milyen érdekes, itthon hol lenne ilyen? Még az is csak nehezen derül ki, hogy ha valaki tényleg meleg, mint hogy nem az, de a jó híre megóvásának érdekében azt mondja... Amit mondtál, idol-os videó alatt is volt, aki jött, hogy de homofób, meg rasszista(!)... rasszista ám a haddnemondjam...
N.k
2015. május 26. 08:39
|
|
N.k[tau'ri] |
|
Idézet
AFCfan
Azért milyen érdekes, itthon hol lenne ilyen? Még az is csak nehezen derül ki, hogy ha valaki tényleg meleg, mint hogy nem az, de a jó híre megóvásának érdekében azt mondja... Amit mondtál, idol-os videó alatt is volt, aki jött, hogy de homofób, meg rasszista(!)... rasszista ám a haddnemondjam...
Érdekes dolog,hogy ha Conchita szaladgál szakállasan az a baj,ha valaki felszólal ellene az a baj,ha valaki megvédi az a baj.Na most ez az ügy ugyanez csak pepitában.Nem lehet sokszor az emberek kedvére tenni.De legalább mutatja ez is,hogy egy megosztó személyiség Mans,akivel nem kell mindig egyetérteni.Ha nem lenne utálkozója akkor nem is lenne igazán tehetséges illetve jó abban amit csinál.
Az viszont elég idegesítő,hogy sokan csak a Heroes számát ismerik és már véleményt mondanak róla,ezt egyik sztárnál sem szerettem soha.De ez már kicsit off meg személyes dolog. xD
AFCfan
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.