Megérkezett a Scream Queens első előzetese
2015. május 25. 18:35
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Szerintem nagyon jó az alapsztori is, bár nem hiszem, hogy elkezdek nézni még egy sorozatot.
2015. május 25. 19:12
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Idézet (LoveNessa @ 2015.05.25. 16:59)
Anatológiai sorozat lesz, akárcsak az AHS, vagyis minden évadnak más sztorija lesz, de valamilyen szinten kapcsolódni fognak egymáshoz. Így hát megvan benne a potenciál, hogy sok évadot megéljen.
Antológia. Oké, akkor azt már értem, hogy nem ez lesz a szitu a későbbiekben, viszont ez a horror-vígjáték téma marad, tehát szerintem nem fognak tudni évadról évadra akkorákat változtatni a történeten (meg gondolom a scream queens név is marad, mint az ahs-nél, ami megint csak mégjobban beszűkíti a lehetséges témák körét, de az is lehet, hogy én értelmezem totál rosszul [de legalább logikusan!] a dolgokat), szóval egy idő után ellaposodik. Hamar, szerintem. De ne legyek vészmadár, kívánok a készítőknek sok király évadot!
2015. május 25. 19:20
Hát be kell valljam nekem nem nagyon tetszik az előzetes alapján..de ettől függetlenül bele fogok majd nézni.
2015. május 25. 20:06
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Bár sokat vártam tőle, főleg, hogy Ryan Murphy munkáit nagyon szeretem, és eddig szinte mindegyik tetszett, ez kifejezetten érdektelen volt. Amennyire beharangozták, én valami bevállalósabb, egy szimpla Pretty Little Liars és Gossip Girl utánzattól különlegesebbet vártam, de az előzetes alapján sablonnak tűnik az egész.
Megnézem a pilotot, de én sem saccolok többet 2-3 évadnál.
Megnézem a pilotot, de én sem saccolok többet 2-3 évadnál.
2015. május 25. 21:15
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
azért már az előzetes előbb kirakták...érdekes lesz szerintem azért na
2015. május 25. 21:37
|
|
Stella1234új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 218695 offline
|
Uristen*-----* en mar nagyon varom :$
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: