Shadowhunters: megvan Magnus és Valentine!
2015. május 23. 19:50
Hát..szerintem jobb lett volna,ha azoknál a színészeknél maradnak akik a filmben játszottak.
2015. május 24. 08:53
|
|
DeathTheKidvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 113 Csatolások: 4 Azonosító: 209224 offline
|
shadowhunter world. egyetértek!
2015. május 25. 13:30
Hát ez a két választás (Izzy-vel, Simonnal, Luke-kal és Alec-kel együtt) valami borzalmas, dehát ízlések és pofonok.
Én egyáltalán nem így képzelem el őket, nagyon remélem, hogy azért meg fogom szokni. A filmben játszó színészek sokkal jobbak voltak, sajnálom, hogy nem ők kerültek bele a sorozatba.
Ennek ellenére a sorozatot végtelenül várom már!
Ennek ellenére a sorozatot végtelenül várom már!
2015. május 26. 00:54
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
A filmes szereplőgárda sokkal jobb volt, kivéve Lily Colinst.
Godfreyt nem múlhatja felül senki, abból a férfiból egyszerűen árad a szexiség. Valentine mondjuk jó választás, igazi gonosz feje.
2015. május 28. 10:32
|
|
wasabifasirt308új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.03. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 239924 offline
|
neee, nee ...Ne
2015. május 28. 21:30
Eddig hatalmas csalódás az egész széria..Szinte mindenkit elcsesztek. Clary nem Clarys úgy néz ki mint egy rossz kurva..Jace az fullbuzisra sikeredett.. Magnus az a filmben úgy volt tökéletes ahogyan volt,de a sorozatban szereplő előreláthatólag kapunk egy rossz Jackie Chan utánzatot..Valentine meg pff.
Bocsi ha kicsit durva vagyok,de a könyv az valami csodálatos volt,de még a film szereplőinek is jobban örültem,pedig azok sem voltak valami szipi-szupik...
Bocsi ha kicsit durva vagyok,de a könyv az valami csodálatos volt,de még a film szereplőinek is jobban örültem,pedig azok sem voltak valami szipi-szupik...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: