Újabb Shadowhunters-szereplőkről hullott le a lepel: Harry Shum Jr. és Alan Van Sprang is feltűnik majd a szériában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Shadowhunters: megvan Magnus és Valentine!
2015. május 23. 11:57
Szerintem jobb lett volna,ha az eredeti színész gárdánál maradnak,de azért nézni fogom majd a sorozatot.
2015. május 23. 12:17
Magnus maradhatott volna ugyan az a színész, de persze Harry is biztos jó lesz, viszont Valentine első blikkre szimpibb
2015. május 23. 12:43
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Hát engem kiver a ragya ettől a szereplőgárdától, de komolyan. Egy esélyt adok majd a sorozatnak, de túl nagy reményeket nem fűzök hozzá. A két főszereplő teljes mértékben jelentéktelen. Clary túlságosan cicababa, és annyira semmi emlékezetes nincs az arcán, hogy ránézek és már most unatkozni kezdek. Jace egy üres szépfiú, és akárki akármit mond, szerintem Jamie volt a tökéletes Jace. Isabelle nekem a filmben sokkal szimpatikusabb volt, ahogy Magnus is jobban el volt találva, sőt még Alec is. Az egyetlen, aki jobb választás az Valentine, mert bár imádom JRM-t nem volt jó választás a szerepre. Viszont az, hogy a fehérbőrű, könyvesboltot vezető Lukeből egy néger ügynök, vagy mi a fene lett az már rohadtul kiborított...Robbienál pedig soha nem találhatnak jobb Simont...
2015. május 23. 14:06
Az eddigi stábbal nem volt gondom, node hogy II. Henry alakítsa Valentine-t - a Reign rajongók értik
- na ez más nem tetszik. Valentine-t ekte Jonathan Rhys Meyernek képzeltem el, az a pasi fergetegesen alakította a kissé őrült szerepet, és nekem ezzel most nagyon elvette a kedvem. Ahogy Luke és Magnus is. Nem tudom mit várjak a sorozattól, jó hogy egy-két személyt lecseréltek, de az tuti hogy más lesz
2015. május 23. 14:06
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Magnust teljesen másnak képzelem el, még Valntine alakjára csak-csak hajaz minimálisan Alan,de komolyan ilyen rosszul összeválogatni a szereplőket ehhez tehetség kell.
2015. május 23. 14:25
Mindkettejüknek örülök, és egyáltalán nem értek egyet azokkal, akik JRM-et szeretnék Valentine-nak. Alan szerintem a Reign-ben is fantasztikusan gonosz volt, nem lesz neki probléma Valentine sem. Magnust nem teljesen így képzeltem el, de ahány ember, annyiféle különböző lehetőség, kíváncsi vagyok.
Alig várom a sorozatot!
2015. május 23. 14:51
Hát..fogalmam sincs mit várhatok a sorozattól, de bízom benne, hogy kellemes meglepetés lesz.
2015. május 23. 16:26
|
|
ffruzsinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.08. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 241245 offline
|
Most látom az alján felsoroltakat :OOO Jézus... most komoly hogy ő Luke?????? Ezek elmebetegek :DDD vagy csak egyszerűen leszarják, hogy milyen lesz. Ez a lány egyáltalán nem jó Clarynek mert túl lányos hozzá, vagy hogy is fogalmazzak. Jace-be semmi különleges nincs.. kb ő lenne a legutolsó akit megválasztottam volna erre a szerepre, Isabelle és Alec is szar választás volt, a filmbeli jocelyn tökéletes volt , legalább őt meghagyhatták volna. Magnus elmegy, bár én kicsit idősebbnek képzeltem nem egy tinifiúnak de nem vészes, Valentine még bele is fér.. talán. Valami eszméletlen jót kell majd alakítaniuk, hogy megkedveljék a könyvrajongók a sorozatot.
2015. május 23. 19:31
|
|
Stella1234új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 218695 offline
|
Mar alig varom!*---*
2015. május 23. 19:38
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Valentine szereplője szerintem sokkal jobb, mint a filmben hiszen nagyon adja azt a gonosz, mindenre elszánt, de még is megfontotl pasit
Magnus színészével viszont nem vagyok megelégedve. Jó persze helyes, meg cuki meg minden, de Magnus karaktere elvel olyan, hogy kicsit hogy is mondjam dilis
és ez a srác olyan túl jófiús. Gao sokkal jobban megjelenítette nekem Magnus Bane a nagy boszorkánymestert XD igazából míg nem láttam a filmelőzetest is valami hasonlóképpen képzeltem el. Szóval Gaot sajnálom, hogy leváltották. Na de lassan alakul a sorozat jó lesz az, legalább is a szereplők sokkal jobbak, már ott kezdődik, hogy végre leváltották Jace színészét egy írtó cuki srácra. Nagyon várom a sorozatot. ♥♥♥♥♥♥
2015. május 23. 19:44
Nekem egyáltalán nem szimpatikusak az új színészek.Bár Dominical meg vagyok elégedve,igaz szerintem Jamie a tökéletes Jace.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: