Már most hiányzik
Kim Hyun Joong - Katonai besorozása [2015.05.12.]
2015. november 10. 06:48
|
ZaraWalesZsannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.10. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 250553 offline
|
A Japán turnéját követően nagyon aggódtam érte.
A 2015-ös naptár első lapjain lelkileg nincs rendben,a reklám mosoly mögött fájdalom és gyötrődés bújik meg,mintha 10 évvel idősebb lenne önmagánál.
A You/Tube-on láttam a katonai formaruhákban lefotózva,ahol már ismét önmaga tudott lenni,őszintén hálás voltam ezért!!!
Ez év Augusztus 15-én közzétettek egy vele készült 52 perces utifilm DVD-t,Tonight Real Story címmel ami egy kicsit visszahozta számomra a Mezítlábas barátok (2013 - Barefoot Friens)reality showban megtett utazásait. A fenti DVD sokkal többről szól mint egy túra,a megörökített utazás élményei számára gyógyító terápia volt,s ez lehetett a valódi célja is,egyfajta elszakadás,regenerálódás,fellélegzés... számunkra pedig többet mutat meg KHJ egyszerűen tiszta, természetes,szerény,őszinte személyiségéből.Ő a színpadon és a kamerák előtt egy nagyon okos és jó előadó/játékos aki képes minden figyelmet magára vonni fokozatosan függővé téve a nézőt aki észre sem veszi és már rajongó is!Az élete a munkája,sokoldalú tehetség,alázatos és tisztelettudó, maximalista,versengő és küzdő típus,biztonságra törekvő, racionális,reális ember!Nagy ínyenc,nem csak szereti a jó ételt,jártas és ügyes is mozog a konyhában,piacon!Kim Hyun Joong nagyon vonzó férfi,stílusa,karaktere van,átjön a képernyőn ezért a sajátságos visszafogott humora és naiv esetlensége olyan kettősség ami mellett nem lehet elmenni
,ha ezt tudatosan csinálja akkor
!!! Ilyennek látom és ismerem őt,én ezért nagyon kedvelem!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

1 felhasználónak tetszik: