Jennifer Garner nemrég a bőrrákra hívta fel a figyelmet, ám novemberben szemtanúi lehettünk annak, hogy milyen szenvedélyesen áll ki a hányatott sorsú gyermekek mellett is. Legújabb projekje a We Made It, ahol színészek helyett ezúttal gyerekekkel dolgozott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kreatívkodj Jennifer Garnerrel!
2015. május 21. 13:22
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Mint általában mindig, ismételten mély benyomást tett rám eme cselekedetével. Tudtam róla, hogy nem egy életképtelen családanya, ám azt nem gondoltam, hogy akár ilyen fába is belevágná a fejszéjét. Még mindig elismeréssel nézek fel rá, és szeretnék hasonló családanya lenni, aki, ha megteheti másokon is segít. Imádom ezt a nőszemélyt, és kár, hogy csak a Jo-Ann üzletekben lehet kapni az elkészített tárgyakat. Pedig szívesen válogatnék közülük.
2015. május 21. 15:24
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Mindig is tisztelettel tekintettem az olyan emberekre, akiket saját magukon kívül mások is érdekelnek. Szerintem a legbecsülendőbb tulajdonsága az embernek, hogy képes önzetlenül viselkedni. Amikor ilyen cikket olvasok, mindig örömmel tölt el. Szép gesztus volt, hogy bevonta a gyermekeket is, és nem csak vaktában gyűjtik a pénzt, hanem kreatív módon. Így talán több is folyik be.
2015. május 21. 17:02
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nagyon szeretem!!
2015. május 21. 21:07
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Kedves volt tőle:)
2020. február 16. 06:44
Nagyon tisztelem Jennifer. Példaértékű a viselkedése!
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

1 felhasználónak tetszik: