Megérkezett az első előzetes Az útvesztő második részéhez
2015. május 21. 10:13
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Jónak ígérkezik.
Bár az első rész sem nyerte el nagyon a tetszésemet. Mindenesetre kíváncsian várom a folytatást.
2015. május 21. 11:03
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Juj de nem így képzeltem el a RatMant. De nagyon nem, nem vonom kétsége Aidan színészi képességeit, mert azért a GoT-ban is nagyon ott van, illetve csúszómászóságban és sunyiságban nagyon jeleskedik, csak szoknom kell a szerepben. Látom azért, megint nagyon hatásvadászok, és jól át is írták a forgatókönyvet teljes egészében már így az első egy perces trailerben. Na de azért természetesen várjuk! (fangirling on)
2015. május 21. 19:45
TE SZENT JÉZUS ISTEEEEEEEN!!!!!!!
LEGYEN MÁR ŐSZ!!!!
2015. május 22. 11:25
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Hű hát az már most kiderül, hogy sok köze ennek sem lesz a könyvhöz, amit egyrészről sajnálok, mert szerintem úgy is meg lehetett volna csinálni jóra a filmet. De ha nem, hát nem. Azért még így is kíváncsian várom.
2015. május 23. 12:07
Az Útvesztő nagyon tetszett, a könyvet eddig még nem olvastam, de tervben van. Biztos ez a rész is jó lesz, a trailer alapján izgalmasnak tűnik!
2015. június 01. 10:19
|
|
LadyNory15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.30. Hozzászólás: 131 Csatolások: 29 Azonosító: 142061 offline
|
A Tűzpróba az Útvesztő trilógiájának második részeként elég gyengén sikerült könyv formájában, az előzőhöz képest. De ezért kárpótol minket a harmadik rész, a Halálkúra. A harmadik rész, mindenkit meg fog siratni, és több izgalmas, kalandos rész is lesz benne, mint a Tűzpróbában. A meglepetés is több lesz. És talán itt értünk meg legtöbbet, ebből az egész VESZETT-es ügyből.
Az előzetesben, pedig tényleg nagyon sok az eltérés a könyvtől, és a Patkány-embert én sem így képzeltem el, de megéri kivárni a szeptemberi vetítést, mert egy előzetesből nem derül ki, hogy milyen lesz a teljes film.
Az előzetesben, pedig tényleg nagyon sok az eltérés a könyvtől, és a Patkány-embert én sem így képzeltem el, de megéri kivárni a szeptemberi vetítést, mert egy előzetesből nem derül ki, hogy milyen lesz a teljes film.
2015. augusztus 22. 16:01
Ott leszek az első vetítésen, már fel is jegyeztem a naptáramban:D
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: