Apukám is pánikbeteg, de neki fantasztikus orvosa van. Nagyon sokat segít neki az, ha beszél róla. Már tudja kezelni, ha rájönne. Ahogy beszél róla, szóval tényleg nehéz és sokan nem veszik komolyan. Apukámnak csak szerencséje volt. Én örülök, hogy erről a betegségről is szó esik. Sok dologban akadályozhatja az embert. Gondoljunk bele, ha esetleg az illető vezetés közben kap pánikrohamot...
Szóval szerintem ez egy jó dolog. Legalább valami olyat csinál, ami másokat is segít.
Őszintén beszélt pánikrohamairól Zoella
2015. május 20. 19:11
|
|
attilaLannerthúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 234304 offline
|
Ez tiszta beteg. Ki az a hulye aki a betegsege altal akar hires lenni. Es nehogy azt irja valamelyik kocsog h segiteni akar mert felall a hatamomn a szor. Amugy meg en sztarkent elmondhatom h ahhoz h valaki hires legyen ahhoz nem eleg h ilyen szarsagokrol mesel. Mese habbal csicskak . Ne higyjetek mar el
Johetnek a negativ komik. SzAROK RATOK KUTYAK. Udv, Attilon
Johetnek a negativ komik. SzAROK RATOK KUTYAK. Udv, Attilon
2015. május 20. 20:14
Igazán sajnálom,hogy ilyen gondokkal küzd. Egyébként egyáltalán nem látni rajta és ráadásul fantasztikus videókat is csinál,ennek ellenére. Nem lehet neki könnyű..
2015. május 20. 20:41
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
jó,hogy ilyenben is segítkezik,mert ez tényleg elég sok embernél van és fontos ezt is rendesen kezelni...mert sokan nem veszik komolyan pedig kéne...
2015. május 20. 21:05
imádom ezt a lányt:) nagyon jó videós, régóta figyelem a csatornáját:)
jól teszi, hogy megosztja a világgal, nem kevés embernek segített már ezzel:)
jól teszi, hogy megosztja a világgal, nem kevés embernek segített már ezzel:)
2015. május 20. 22:42
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
Szerintem a szociális szorongás(nem ez a szakkifejezése,de nekem így jobban tetszik)sokkal rosszabb,mint ami neki van.főleg ha tömegiszonnyal és netán depresszióval is társul...na az igazán csodálatos..
2015. május 20. 22:47
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
Amúgy meg én sem hiszem,hogy azért kezdte ezt el,mert segíteni akar...pusztán magamutogatás céljából,és mivel egyenlőre nem sokan beszélnek erről a ma divatos kis youtuberek,ezért kihasználta a dolgot,hgy az elsők közt lehet,és így akar másokból szimpátiát kelteni,"celebnek" lenni.Szerintem csak az egója műveli az egészet,ha mégsem,akkor bocsánat,de nekem ez jött le most.
2015. május 21. 08:59
0.o
Na várjunk csak... az hogy: "meg sem tud mozdulni, fel sem tud kelni az ágyból" "reggel úgy nyitja ki a szemét h pánikrohama van" - ez nekem pont úgy hangzik mint az alvás paralízis > ami nem nagy szám, van olyan időszakom amikor minden nap tapasztalom, aggyal lehet irányítani hogy mi történjen az ilyen bénulás közben.
Érdekes az is, hogy felháborodik az orvos tanácsán amikor azt mondja neki hogy sétáljon (xd) én egyszer elpanaszoltam egy orvosnak hogy egyfolytában szédülök ha nem ülök, erre ő meg azt mondta, hogy: -jajj mert olyan kis vékonyka vagy ((anyád))) Hát ez hasznosnak akkor nem tűnt, de nem sértődtem meg hanem elgondolkodtam rajta, hogy talán tényleg nincs semmi bajom ezért elkezdtem nézni is hogy mit tömök a pofámba és...csoda nem történt de minden sokkal jobb.
Értem én, hogy ő ezt úgy látja hogy senki nem érti meg a problémáját, de ez nem így van. Egyszerűen csak nem is lehet mit kezdeni az ilyen emberekkel akik ennyire lenézik mások tanácsát. Nem értem, hogy mégis mit vár... talán azt, hogy valami csodabogyót adnak neki amitől elmúlik? Csak próbáltak neki tanácsot adni ->éljen egészségesen és enyhülhet a problémája.. erre ő megsértődik xd
Igen, szívtelen ember vagyok... igaza van annak aki azt írja, hogy a fenét akar ez segíteni másokon!
Na várjunk csak... az hogy: "meg sem tud mozdulni, fel sem tud kelni az ágyból" "reggel úgy nyitja ki a szemét h pánikrohama van" - ez nekem pont úgy hangzik mint az alvás paralízis > ami nem nagy szám, van olyan időszakom amikor minden nap tapasztalom, aggyal lehet irányítani hogy mi történjen az ilyen bénulás közben.
Érdekes az is, hogy felháborodik az orvos tanácsán amikor azt mondja neki hogy sétáljon (xd) én egyszer elpanaszoltam egy orvosnak hogy egyfolytában szédülök ha nem ülök, erre ő meg azt mondta, hogy: -jajj mert olyan kis vékonyka vagy ((anyád))) Hát ez hasznosnak akkor nem tűnt, de nem sértődtem meg hanem elgondolkodtam rajta, hogy talán tényleg nincs semmi bajom ezért elkezdtem nézni is hogy mit tömök a pofámba és...csoda nem történt de minden sokkal jobb.
Értem én, hogy ő ezt úgy látja hogy senki nem érti meg a problémáját, de ez nem így van. Egyszerűen csak nem is lehet mit kezdeni az ilyen emberekkel akik ennyire lenézik mások tanácsát. Nem értem, hogy mégis mit vár... talán azt, hogy valami csodabogyót adnak neki amitől elmúlik? Csak próbáltak neki tanácsot adni ->éljen egészségesen és enyhülhet a problémája.. erre ő megsértődik xd
Igen, szívtelen ember vagyok... igaza van annak aki azt írja, hogy a fenét akar ez segíteni másokon!
2015. május 21. 19:09
|
|
blacksidevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.11. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 234349 offline
|
szerintem nem kell elítéln... nem hiszem hogy csak úgy kitalálta meg ilyenek.. és "leküzdeni" sem egyszerű (tapasztalatból tudom) nagyon sokszor nekem is mikor egyből felkelek görcsbe rándul a hasam a semmiért meg ilyenek, de még sem viselkedem . igen lehet szidni meg minden és nem mondom h ezzel a videójával segít, de attól még simán lehet ilyen baja
2015. május 22. 14:08
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Sajnálom, ugyanis tudom milyen érzes..
2015. május 22. 15:25
Egyáltalán nem értem, hogy sokan miért támadják azzal, hogy az egészet csak a hírnév szerzése miatt találta ki. A pánikbetegség, legyen szó bármelyik fajtájáról, egyáltalán nem jó dolog (saját tapasztalat), miért kívánná ezt bárki is magának? Manapság amúgy is a botrányos magaviselet a menő, ha valóban az üres és céltalan figyelemfelkeltés lett volna a kívánsága, akkor egyszerűbb lett volna felraknia magáról pár meztelen képet, vagy nem tudom.
Zoella az egyik leginspirálóbb médiaszemélyiség, mérföldkövekkel több, mint a Kardashian-família bármelyik tagja, megérdemli minden egyes feliratkozóját, minden egyes like-ját. Őszinte, kedves, mindig kész van, hogy segítsen másokon, még akkor is, ha ez csupán videókon keresztül valósítható meg. Zoe egyszerűen csodálatos, egyike a legnagyobb példaképeimnek. Ezért lehet engem nyugodtan támadni, de egyáltalán nem érdekel, ugyanis engem nem vakít el az irigység, mint egyes utálkozókat.
2015. május 23. 21:23
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Uristen milyen régi videók ezek! Ha olyan feliratkozo vagy mint én, ezt régen tudod! És mi az hogy kihasználja? Olvastátok ti? Kihasználja hogy segítsen! Jeez
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: