Iggy Azalea ismét plasztikáztatott
2015. június 29. 19:03
|
|
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline
|
Rosszabb lett , főleg az álla .
2015. június 30. 10:20
Szerintem sokkal rosszabbul nézki, főleg az álla.
2015. július 01. 15:35
|
|
Sung-Ravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 216809 offline
|
Mindenkinek saját ügye,hogy mit csinál a testével.Ha neki így tetszik hát istenem,tetszen! :'D van rá pénze.Nem értem mit kell fikázni D:
amúgy is,ez csak egy kép,ráadásul az előtte/utána szerű fotó,más szögből van ^^" így nem lehet jól összehasonlítani.
amúgy is,ez csak egy kép,ráadásul az előtte/utána szerű fotó,más szögből van ^^" így nem lehet jól összehasonlítani.
2015. július 04. 15:25
Szerintem előtte is gyönyörű volt és így plasztika után is gyönyörű.
Az ő élete, az ő teste, ha van pénze a plasztikára és szeretné akkor csinálja nyugodtan, mi ebbe egyáltalán nem szólhatunk bele.
Egyébként a szemein semmit sem plasztikáztatott, a második képen azért tűnik kisebbnek a szeme ,mert más szögből készült, és kevesebb smink van rajta ,mint az elsőn.
2015. július 30. 03:19
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
jaj ne már... előtte sokkal szebb volt!
2015. augusztus 20. 18:09
Az álla kicsit furcsa lett. Szerintem felesleges volt azt is megplasztikáztatni. Az orrával sincsen különösebb gondom, de mindenki úgy nézzen ki ahogy ő szeretne. Ha így tetszik magának, akkor áldásom rá.
2015. szeptember 04. 15:13
|
|
Anita Fentyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.24. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 241739 offline
|
juuj hogy nézel ki Iggy Semmi bajod nem vol:)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: