Iggy Azalea ismét plasztikáztatott
2015. május 23. 21:46
Meg sem lepődöm. Minek?
Nem tudom miért nem fogadják el az emberek magukat ahogy vannak. Minek plasztikáztatni,túl sminkelni magunkat? Minek áltatni a szépséget? Én nem tudnám élvezni azt hogy a sminktől vagy a plasztikától vagyok szép. Szerintem az igazi szépség a természetes, egyszerű külsőből fakad, nem pedig a kismimkezett, plasztikáztatottból. Lehet hogy a mai emberek nagy része az ilyen nőket tartja szépnek. A hétköznapokban is azokat akiknek menő a sminkje, tökéletes az alkata, esetleg festett a haja, akik mindig követik a divatot, bulikba járnak. Vannak a világon egyszerűbb sztárok is, akik bár nem olyan híresek mint Selena, Miley vagy Justin. Esetleg Ariana vagy Iggy, de szetintem ők az igazán szépek, a tehetségesebbek. Ők érdemelnék meg az igazi dicsőséget. És én őket tisztelem csak igazán. Mert ezek az emberek az igazi csillagok, mik beragyogják az éjszakát.
Nem tudom miért nem fogadják el az emberek magukat ahogy vannak. Minek plasztikáztatni,túl sminkelni magunkat? Minek áltatni a szépséget? Én nem tudnám élvezni azt hogy a sminktől vagy a plasztikától vagyok szép. Szerintem az igazi szépség a természetes, egyszerű külsőből fakad, nem pedig a kismimkezett, plasztikáztatottból. Lehet hogy a mai emberek nagy része az ilyen nőket tartja szépnek. A hétköznapokban is azokat akiknek menő a sminkje, tökéletes az alkata, esetleg festett a haja, akik mindig követik a divatot, bulikba járnak. Vannak a világon egyszerűbb sztárok is, akik bár nem olyan híresek mint Selena, Miley vagy Justin. Esetleg Ariana vagy Iggy, de szetintem ők az igazán szépek, a tehetségesebbek. Ők érdemelnék meg az igazi dicsőséget. És én őket tisztelem csak igazán. Mert ezek az emberek az igazi csillagok, mik beragyogják az éjszakát.
2015. május 23. 23:28
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Sokkal csúnyább lett...
2015. május 24. 09:14
Szerintem előtte szebb volt. A mellnagyobbítást még megértem, de az utóbbi teljesen felesleges volt.
2015. május 24. 10:34
|
|
CuteCatBunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.23. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 244103 offline
|
Az orra jó lett és a mellnagyobbítás az ő dolga, de az álla az jobb volt a műtét előtt.
2015. május 24. 11:34
|
|
fannii2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.11. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 221038 offline
|
HÁÁÁt igy még csúnyább let..........
nagyon műnek tűnik igy
nagyon műnek tűnik igy
2015. május 24. 12:43
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Rohadt ronda lett.
Csak sajnálni tudom.
2015. május 24. 13:50
Szerintem szép *-* Ameddig Iggy boldog, addig én is. ♥
2015. május 24. 19:15
A plasztika sajnos ilyen elkezded a mellel s mire réeszmélsz arra már teljesen más emberé alakulsz
2015. május 24. 20:38
|
|
FireBreathervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.06. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 240016 offline
|
szerintem teljesen fölösleges volt plasztikáztatnia, mert csak rontott a kinézetén... :/
2015. május 26. 15:38
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
szerintem rosszabb lett, mint volt, de úgy látom, nem csak én vagyok ezen a véleményen
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: