Iggy Azalea nem sokkal a mellnagyobbítás után ismét kés alá feküdt. Ezúttal az orrán és az állán változtatott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Iggy Azalea ismét plasztikáztatott
2015. május 20. 09:48
|
|
BrielleTreasureúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 186868 offline
|
2015. május 20. 10:39
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
Már ő se tudja jó dolgába mit kezdjen annyi pénzek
D
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. május 20. 10:47
|
|
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline
|
Borzalmasan néz ki.
Bátor Ventillátor
2015. május 20. 10:54
|
|
MissAjsa. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 1091 Csatolások: 33 Azonosító: 208217 offline
|
Nos, nem is tudom, hogy mit mondjak. Sajnálom Iggy-t, szerintem gyönyörű volt a két műtét előtt. Jelenleg az álla olyan lett mint amilyenen egy ember alapból változtatni akarna. Az orra pedig szerintem nagyon aranyos volt előtte. Most, hogy vékonyabb, nem is tudom, az arcához szerintem túl kicsi. Fantasztikus, hogy tetszik neki de szerintem elég hülyén néz most ki.
2015. május 20. 11:08
Műtét nélkül sokkal jobban nézett ki,de hát ő tudja.
2015. május 20. 11:59
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Mindenkinek saját joga eldönteni, hogy mégis mihez kezd a testével, ettől függetlenül teljesen feleslegesnek találom a plasztikáztatást. Most, hogy megcsináltatta a melleit, még azt mondom, hogy oké, bár én biztosan nem rakatnék be oda semmilyen testidegen anyagot sem, viszont ez még szerintem megérthető. Na, de amikor arcot, állat, orrot meg mindenféle lókukit csináltatnak meg, akkor csak nézni szoktam, hogy mégis minek?
Szerintem az álla kifejezetten szép volt, és az orra sem volt akkora, mint Pinokkióé. Valóban nem tudja már azt a sok pénzt mire költeni, pedig még csak a huszonévei közepét tapossa. Mi lesz vele később?
2015. május 20. 12:01
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Amúgy is szép volt.
2015. május 20. 12:13
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Jajj Iggy miért ??? Olyan szép voltál pedig
Szerk.:
Ahogy a régi képeket nézegettem egyszer már végzett orrműtétet.Ami jó is állt neki,de ez a mostani hát szerintem borzalmas lett.Semmilyen az arca, az orra olyan pici a szájához képest az álla pedig katasztrofális.Pont úgy néz ki mint egy 40 éves agyon plasztikázott, aki egyre fiatalabb akar lenni.
Szerk.:
Ahogy a régi képeket nézegettem egyszer már végzett orrműtétet.Ami jó is állt neki,de ez a mostani hát szerintem borzalmas lett.Semmilyen az arca, az orra olyan pici a szájához képest az álla pedig katasztrofális.Pont úgy néz ki mint egy 40 éves agyon plasztikázott, aki egyre fiatalabb akar lenni.
2015. május 20. 12:14
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Hát, legalább ő elégedett vele, mert szerény véleményem szerint jól elcseszték. Sokkal jobban nézett ki előtte. Az orra még a "szódával kisfröccsnek" kategória, de az álla botrányos lett.
2015. május 20. 12:21
|
|
BrielleTreasureúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 186868 offline
|
Személy szerint csalódott vagyok, hogy bevállalta ezeket a változtatásokat, szerintem sosem volt gond a külsejével, műtét előtt is nagyon kis helyes volt. De ugyanakkor az ő döntése, hogy mit kezd a testével, emiatt fölösleges ócsárolni, vagy leszólni, és én nem is fogom. Ha ő jobban érzi magát a végeredménnyel, és boldog a testében, akkor én is az vagyok
Bízom abban, hogy egész életére átgondolta, ráadásul sokak pozitívak a dologgal kapcsolatban, Nick Youngnak is tetszenek a változások. És nekünk mi más lenne a legfőbb célunk, mint boldognak látni Iggyzet?
♥
2015. május 20. 12:27
|
westher |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.01. Hozzászólás: 1585 Csatolások: 225 Azonosító: 238307 offline
|
Hát, ez egy elég nagy baki volt Iggy részéről. A műtét előtti arcát azért szerettem, mert különleges volt. Különlegesen szép. Most hogy megműttette magát szörnyen "tömeg" arcot csináltatott magának. Az orra és az álla úgy volt jó ahogyan volt. Igen, tudom hogy ő döntése, ő élete, de szerintem ez hiba volt. Miért Iggy, miért?
2015. május 20. 12:55
Akkor azért tűnt nekem mindig olyan természetellenesnek a megjelenése. Még csak 25, de mint egy leharcolt ex-playmate.
Sally Sparrow
2015. május 20. 13:08
Pedig plasztika nélkül is gyönyörű volt. :/ de mindegy, az ő dolga..
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.