Egész univerzumot építene Taylor Swift a Bad Bloodra
2015. május 19. 19:50
|
|
fluorinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.21. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 240624 offline
|
Mi az hogy reszkess Marvel?! Ha film készülne ebből az igénytelen videókilpből még az árnyékába se érne a Marvel-univerzumnak, de még a DC-nek se. Taylor már nagyon sokat láthat ebben, hiszen ez a sztárparádé is csak azért volt, hogy minél többen nézzék meg.
2015. május 19. 19:51
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Én a klipet se nézem meg, szóval...
2015. május 19. 20:17
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
ha mégis megtörténne érdekelne
2015. május 19. 20:36
rammievengeance
Én a klipet se nézem meg, szóval... rohog.gif
fluorine
Mi az hogy reszkess Marvel?! Ha film készülne ebből az igénytelen videókilpből még az árnyékába se érne a Marvel-univerzumnak, de még a DC-nek se. Taylor már nagyon sokat láthat ebben, hiszen ez a sztárparádé is csak azért volt, hogy minél többen nézzék meg.
Köszönöm szépen!
Én a klipet se nézem meg, szóval... rohog.gif
fluorine
Köszönöm szépen!
2015. május 19. 20:41
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
2015. május 19. 20:41
Hát nem igazán tudom elképzelni, hogy ez filmként, hogy szuperálna.
2015. május 19. 20:48
|
unbroken_rekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 367 Csatolások: 12 Azonosító: 239296 offline
|
"reszkess Marvel"
haha...
haha...
2015. május 19. 20:57
|
|
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline
|
Benne van a pakliban hogy lesz még folytatása a sztorinak egy másik klipben de nem kell bevenni a HollywoodLife újabb baromságát, Taylor se hülye...
2015. május 19. 21:01
Reszkess Marvel, oké...
Nagyon túl van sztárolva manapság Taylor Swift, de ez mindegy, mostanában nem a tehetség számít, khm. Nagyon szörnyű lett a videó szerintem, nem szól semmiről, benne van pár sztár 1-1 pillanatra, meg Taylor szerencsétlenkedik elég bénán, túlzásnak tartom, hogy akár filmet, akár képregényt akár egy videó folytatást csináljanak belőle, mert szörnyű, rossz, rettenetes. Mindig is utáltam, de egyre jobban zavar ez az óriási Taylor mánia manapság.
Nagyon túl van sztárolva manapság Taylor Swift, de ez mindegy, mostanában nem a tehetség számít, khm. Nagyon szörnyű lett a videó szerintem, nem szól semmiről, benne van pár sztár 1-1 pillanatra, meg Taylor szerencsétlenkedik elég bénán, túlzásnak tartom, hogy akár filmet, akár képregényt akár egy videó folytatást csináljanak belőle, mert szörnyű, rossz, rettenetes. Mindig is utáltam, de egyre jobban zavar ez az óriási Taylor mánia manapság.
2015. május 19. 21:36
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
,,Reszkess Marvel" Hát oké
Annyira sok lesz mostmár Taylorból. Éa most akkor komolyan mozifilmet is akar?! Vicc az egész csaj.
2015. május 19. 22:09
|
|
lilladomonkosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.24. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 224880 offline
|
Nem tudom,miért kell ócsárolni? féltékenységi viszketegség? vagy mi? nem bírjátok felfogni hogy viszi valamire az életben?
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: