Az énekesnő legújabb videoklipje egész estés mozifilmben folytatódhat, valamint képregényeket és akciófigurákat is készítenének a kisfilm alapján.
A teljes cikkhez kattints ide!
Egész univerzumot építene Taylor Swift a Bad Bloodra
2015. május 19. 18:32
2015. május 19. 18:42
Mekkora királyság! Alig várom, hogy a Nyugdíjazhatók c. film mai viszonylatban médiatársasági krémnek számító, szexinek kikiáltott cölöbnőszemélyekkel és tehetségtelen, pénzéhes dalos pacsirta popbigékkel telerakosgatott verzióját lássam!
Nem hiszem el, miszerint a kisfilmből, illetve az albumból képtelen volt magát annyira megszedni, hogy ne kelljen egy egész ipar a nevére? Az az érzésem, hogy Taylor manapság a professzionális üzletasszony szerepet öltötte magára, valamint végleg levetkőzte a tingli-tangli énekesnőcske imázst. De felőlem... Hiszen pár év múlva úgyis bezár a bazár; üsse a vasat amíg meleg, amíg Neki jólesik.
Nem hiszem el, miszerint a kisfilmből, illetve az albumból képtelen volt magát annyira megszedni, hogy ne kelljen egy egész ipar a nevére? Az az érzésem, hogy Taylor manapság a professzionális üzletasszony szerepet öltötte magára, valamint végleg levetkőzte a tingli-tangli énekesnőcske imázst. De felőlem... Hiszen pár év múlva úgyis bezár a bazár; üsse a vasat amíg meleg, amíg Neki jólesik.
2015. május 19. 18:43
Klipnek nem olyan jó,nincs elég idő,hogy az egész kibontakozzon,de ha mozifilm lenne biztosan imádnám.És voltam olyan kedves,és adtam még egy esélyt az egésznek,igy utólag már kicsit tetszik is,csak szokatlan Taytól,inkább ezzel a Kendrik féle verzióval van bajom.
2015. május 19. 18:45
|
|
Rebíí97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 696 Csatolások: 8 Azonosító: 155442 offline
|
Taylor - mint ahogy a pasi ügyeit is- ezt is túlreagálja. Szerintem nem lett nagy durranás a klip.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. május 19. 18:56
Ez jó! Nekem tetszik a klip és sok sikert minden (őrült) ötlete megvalósításához!
2015. május 19. 18:57
Őszintén? Nem valami nagy szám. Többet vártam. És bár a zene tetszik,az egészet Cara,Selena és Gigi jelenléte dobta fel számomra..
2015. május 19. 18:58
A klip szerintem nagyon jó lett, de ettől függetlenül nekem egy Divergent-Hunger games keveréknek tűnik.
2015. május 19. 19:01
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Fúha, nagyon jól hangzik. Engem speciel nagyon megfogott a klip, szóval reménykedem!
2015. május 19. 19:05
|
|
Directioner001213visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.21. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 241647 offline
|
Szerintem nagyon jó lett
jó lenne ha mozi film lenne belőle
2015. május 19. 19:09
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Ezzel rengetreg hírnevet hoz magának és én örülök ennek.
2015. május 19. 19:41
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Na erre kíváncsi leszek,nekem a klip nem annyira tetszik,de azért jó lett a szám.Minden esetre várom a fejleményeket.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.