Emlékszem, mennyit adták akkoriban a Hung Up-ot a rádiók, momentán erről a dalról él a legkristálytisztább emlékem, talán Halász Judit nótái & Kylie Minogue Can't Get You Out Of My Head-je után legrégebbről. Mondjuk szó mi szó, Apukám nagyon rühellte, a Love Generation-nal, illetve a Don't Cha-val együtt. Szentségelt is a slágerlista miatt szegény feje akkoriban. Bár maradjunk annyiban, hogy manapság még a He Wasn't típusú zenéket is szívesen visszasírná.
Képtelen vagyok elhinni, miszerint a Big City Life, valamint a Bad Day ilyen "régi" szerzemény, ha ezt tudom, a Szüleimet pár évvel korábban kezdem el velük nyuvasztani.
Húúúú, Lift Me Up, Tripping, Have A Nice Day, La Tortura... közel sem frissek róla az emlékeim, mintha rémlene, Anyukám mennyit nyomatta ezeket orrba-szájba, te jó élet. Szép évek is voltak azok, amikor még ilyen muzsikák éltették a slágerlistákat. Természetesen nem mondom, született az évtized 2. felében, az új kezdetén elég remekmű, de na, az csoda-ritkaságszámba megy ebben a zenei hulladékok által meglovagolt iparban'.
Rengeteg dal kisgyerekkori kedvencem a "felhozatalból", rengeteget ismertem meg az utóbbi időben, rengeteget fogok még a cikk hatása alatt nosztalgiázni és rengetegszer hálát adni az égieknek, sorsnak, akárminek,... hogy a generációm szerencsésebb rétegének még sikerült egy falatot elharapnia a képzőművészet ezen alfajának utolsó nagyobb virágkorából.
Köszönet a cikkért, egy élmény volt végigbogarászni!

0 felhasználónak tetszik: