Klippremier: Taylor Swift ft. Kendrik Lamar - Bad Blood
2015. május 21. 23:48
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Hayley miatt megpróbáltam megnézni a klipet, de a zene(?) már az elején olyan borzalmas volt, hogy elkezdett tőle vérezni a fülem...ki kellett kapcsolnom. Szóval nem láttam meg benne, hogy mit csinál héjli...
2015. május 23. 21:28
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
okés szóval van még valaki, akinek feltűnt, hogy a végén a bazi nagy otromba fegyverek használata helyett egymás haját húzták KÉZZEL? szóval csak úgy őszintén, minek letörni a körmöd, ha fejbelőheted? na de mindegy.
am olyan feltűnően copyzták a 2NE1-nt, hogy az már fáj.
am olyan feltűnően copyzták a 2NE1-nt, hogy az már fáj.
2015. május 23. 21:34
|
|
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 offline
|
A klipp nem rossz,bár annyira nem is kiemelkedő, a dal jobban bejön.A végén kissé el van túlozva a robbanás.Gondolom, nem lehetett olcsó mulatság.
2015. május 23. 23:24
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
a dal fülbemászó szerintem,a klip meg nem rossz
2015. május 24. 12:01
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
nagyon jó a klipp, a dal pedig fülbemászó.
2015. május 25. 16:07
|
|
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline
|
Huh... Mit is mondjak... A dal olyan átlagos, véleményem szerint kicsit untató, na de a klipp! Hát az felettébb szórakoztató! Már Britney Toxic klippjének megvalósításától is ki voltam akadva, mármint a kivitelezéstől, de hát ez?! Teljesen egy szinten van vele! Kezdjük ott, hogy az elején az a szerencsétlen irodai gurigázós szék letarol egy embert a lábáról... Hmmm... Biztosan Taylor olyan erővel állt fel, hogy hangsebességgel lökődött ki alóla az a szerencsétlen szék, és a pont útban lévő palit sikerült vele leszednie... Ezen kívül több olyan dolog is van benne, ami szerintem elég gagyira sikerült. Nyilván ez egy videó klipp és nem akciófilm, de alap szabály: ha nincsenek hozzá megfelelő eszközeink, nem csinálunk verekedős klippet, mert nem a kívánt hatást érjük el vele. Például nekem úgy tűnt, hogy a haja és a rúzsa jobban izgatja, mint az, hogy kilökik az ablakon. Összefoglalva nekem inkább látszott egy valóban csinos és szép hölgynek, aki megpróbál nagyon menő mozdulatokat produkálni, és nagyon nagy amazonnak LÁTSZANI, de ez sajnos nem jött össze.
2015. május 26. 17:24
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
A dal szar,de a klipp mem rossz.
2015. május 26. 18:22
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
AvrilSmile írta:
"Ezt nem kellett volna. Szeretem Taylort, szerettem, és még mindig szeretem, de inkább úgy, mint embert... hol van az a Tay aki pár éve Love Story-t énekelt a balkonon állva hatalmas szoknyásruhában?Ki ez a nő itt, aki latexruciban rugdossa le emberek fejét, és próbálja a rosszlányt játszani?
Ez nagy csalódás volt. Eleve nem lelkesedtem tőle, hogy átmegy már stílusba, de ezt toleráltam a Shake It Off-nál, a Blanc Space-nél és a Style-nál, sőt, azok többnyire tetszettek is, de ezzel most nagyon melléfogott. Nem kellett volna. Nagyon nem."
Teljesen egyetértek, én is úgy szeretem őt mint embert, a régi dalai és stílusa sokkal természetesebb, egyedibb volt. Én is úgy voltam vele hogy a Shake it off csak egy szám, aztán a Blank Spacenél is na jó még elmegy a Stylet még nem volt alklmam meghallgatni ez viszont förtelmes
. A dal maga annyira nem rosszmint amire számítottam szerintem jobb mint a Shake It Off, viszont a klip jobb lett volna ha meg se jelen, de mivel tele van "sztárokkal" (elnézést, vannak kivételek akik tényleg azok de nem írom le) ezért annyira extra meg hú meg minden hogy csak csak elnézzük a szörnyű grafikát, és elemeket és tulajdonképpen mindent.
"Ezt nem kellett volna. Szeretem Taylort, szerettem, és még mindig szeretem, de inkább úgy, mint embert... hol van az a Tay aki pár éve Love Story-t énekelt a balkonon állva hatalmas szoknyásruhában?Ki ez a nő itt, aki latexruciban rugdossa le emberek fejét, és próbálja a rosszlányt játszani?
Ez nagy csalódás volt. Eleve nem lelkesedtem tőle, hogy átmegy már stílusba, de ezt toleráltam a Shake It Off-nál, a Blanc Space-nél és a Style-nál, sőt, azok többnyire tetszettek is, de ezzel most nagyon melléfogott. Nem kellett volna. Nagyon nem."
Teljesen egyetértek, én is úgy szeretem őt mint embert, a régi dalai és stílusa sokkal természetesebb, egyedibb volt. Én is úgy voltam vele hogy a Shake it off csak egy szám, aztán a Blank Spacenél is na jó még elmegy a Stylet még nem volt alklmam meghallgatni ez viszont förtelmes
2015. május 27. 17:32
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
A dal szar a klip meg még jobban..szar mozdulatok, és már itt leírták páran de tényleg a haja jobban érdekelte mikor kibaszták az üvegen..mennyit fogdosta..az fél klipben csak a hajával volt elfoglalva ...összefoglalva nagyon gagyi lett az egész!!!
2015. június 09. 16:17
|
|
MozartBubuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 242914 offline
|
Tök jó lett!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: