Klippremier: Taylor Swift ft. Kendrik Lamar - Bad Blood
2015. május 19. 13:16
Ez a szám szörnyű..
am elég nevetséges megoldás egy közepes szám klippjéhez (mint ahogy bbl589 is mondta) hogy a fele hírességet összegyűjtik.pls inkább nem mondok semmit
2015. május 19. 14:23
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Ez nagyon jó szám!
2015. május 19. 15:07
Nekem tetszik a szám, meg a klip is.
Örülök, hogy belerakta Selenát. <3
A többieket nem annyira kedvelem, de amúgy sem kaptak benne sok szerepet.
2015. május 19. 16:27
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Ne...
...
...
...
...
...
...
2015. május 19. 16:31
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Ezt nem kellett volna. Szeretem Taylort, szerettem, és még mindig szeretem, de inkább úgy, mint embert... hol van az a Tay aki pár éve Love Story-t énekelt a balkonon állva hatalmas szoknyásruhában?Ki ez a nő itt, aki latexruciban rugdossa le emberek fejét, és próbálja a rosszlányt játszani?
Ez nagy csalódás volt. Eleve nem lelkesedtem tőle, hogy átmegy már stílusba, de ezt toleráltam a Shake It Off-nál, a Blanc Space-nél és a Style-nál, sőt, azok többnyire tetszettek is, de ezzel most nagyon melléfogott. Nem kellett volna. Nagyon nem.
Ez nagy csalódás volt. Eleve nem lelkesedtem tőle, hogy átmegy már stílusba, de ezt toleráltam a Shake It Off-nál, a Blanc Space-nél és a Style-nál, sőt, azok többnyire tetszettek is, de ezzel most nagyon melléfogott. Nem kellett volna. Nagyon nem.
2015. május 19. 18:51
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
A dalai egyre jobbak, ez is jó lett, engem nem zavar Kendrik Lamar sem. Viszont a klip...először is, sokkal hosszabat vártam. Mikor megláttam, hogy 4 perc csak néztem. Azt hittem lesz vagy 8 perc is... Bemutatta a szereplőket az Instáján, azt hittem az egész történet is jobban kibontakozik, de nemtudom, nekem olyan semmilyen lett. Csalódás lett, legalábbis számomra.
2015. május 19. 19:02
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Ez a videoklipp nagyon nem Taylorra val,mintha nem is ő szerepelne benne.
2015. május 19. 19:52
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Se a szám, se a klip nem győzött meg. Azzal népszerűséget gyűjteni, hogy tele nyomják híres emberekkel már öreg húzás.
Nagyon sok elem szerintem egyenesen a 2NE1 Come back Home-ból lett lenyúlva, de ezt igazán nem érdekli az embereket. (sajnos, mert Taylor nagyon egyedi előadó)
Nagyon sok elem szerintem egyenesen a 2NE1 Come back Home-ból lett lenyúlva, de ezt igazán nem érdekli az embereket. (sajnos, mert Taylor nagyon egyedi előadó)
2015. május 19. 20:37
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
jó lett igazából különös de érdekes
2015. május 20. 22:37
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Mar nagyon kivancsi voltam
Amilyen kepeket kiraktak fb-re, mondom mi a fene lesz ez valami vagany, kemeny video sok sztarral lol
Nagyon kreativ lett csak nekem nem annyira megy a szoveg a sztorihoz haha De tok jo hogy ennyi mindenkit beletettek
Azt hittem James is benne lesz The Vamps-bol, mert rola is volt kep.
Nagyon kreativ lett csak nekem nem annyira megy a szoveg a sztorihoz haha De tok jo hogy ennyi mindenkit beletettek
Azt hittem James is benne lesz The Vamps-bol, mert rola is volt kep.
2015. május 21. 18:07
szerintem klassz lett, a zene is jó és a klipet is jól összehozták
2015. május 21. 18:52
Véleményem szerint nagyon is jó videó lett. Jó ötlet volt ennyi hírességet is belevonni, Nekem például Zendaya nagyon tetszett és Cara is. Selenának kicsit furcsa ez a haj, először fel sem ismertem, de lényegében Ő is klassz volt. A klipp pedig szerintem nagyon jó lett. Akciódúsabb lett mint pl. a Style (félreértés ne essék nem utálom a Stylet). A zenéje is fülbemászó.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: