Klippremier: Taylor Swift ft. Kendrik Lamar - Bad Blood
2015. május 18. 17:40
|
|
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline
|
mennyi szóismétlés ><
2015. május 18. 18:04
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Szerintem borzalmas, a klip és a dal is. Sajnálom... hallgathatatlan.
2015. május 18. 18:26
A videóklipp nagyon jó,de a dal nem nyerte el a tetszésem.
2015. május 18. 18:28
|
|
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline
|
na jó. amúgy sem hallgatok ilyen stílusú zenéket, de ez most tényleg....mi ez...
2015. május 18. 18:32
Mint egy rossz film amit csak azért néztél meg mert olyan jó trailert csináltak belőle mint ez a klipp.
Király.
2015. május 18. 18:50
Ez valami borzalom! Taylort nem szeretem, nem bírom a zenéit, viszont Kendrick dalaiért odavagyok, annyira imádom őket. Néztem is egy nagyot, hogy pont ők ketten csináltak egy közös dalt. Sejtettem, hogy nem lesz jó, és sajnos így is lett...
Ami a klippet illeti, szintén borzalom. Taylor olyan szinten erőltette magára ezt a szerepet, hogy már én szenvedtem helyette, amikor néztem! Nem láttam még ennyire erőltetetten eljátszott szerepet egy klipben...
Ami a klippet illeti, szintén borzalom. Taylor olyan szinten erőltette magára ezt a szerepet, hogy már én szenvedtem helyette, amikor néztem! Nem láttam még ennyire erőltetetten eljátszott szerepet egy klipben...
2015. május 18. 18:51
|
|
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline
|
Ja és igen, attól,hogy belerakott egy tucatnyi ismert személyt, attól a hangja nem változik
2015. május 18. 18:57
|
|
Sweet Chocolatevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 237636 offline
|
Nina 10 Nina 10
Nekem már a dal se volt a kedvencem az albumról, a klip viszont elmegy. Mondjuk megjegyezném, hogy olyan mintha amatõr vágta volna össze, komolyan. blink.gif Azért hiába szólják le Taylor "kemény" énjét a videóban, nekem még is Selena tudot megnevettetni. Szánalmas, ahogy próbálja adni a "rossz kislányt".
A számból vetted ki a szót!!!!
Nekem már a dal se volt a kedvencem az albumról, a klip viszont elmegy. Mondjuk megjegyezném, hogy olyan mintha amatõr vágta volna össze, komolyan. blink.gif Azért hiába szólják le Taylor "kemény" énjét a videóban, nekem még is Selena tudot megnevettetni. Szánalmas, ahogy próbálja adni a "rossz kislányt".
A számból vetted ki a szót!!!!
2015. május 18. 19:12
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Az biztos, hogy a kisfilm rendezője, írója tudja, hogyan lehet sz*rból kifejezetten jót faricskálni. Én alapvetően imádom az ilyen stílusú filmeket, azokat meg pláne, ha nők vannak férfiak helyében keménynek és hősnek aposztrofálva. Szóval nekem maga a kisfilm nagyon tetszett, viszont a dal még mindig a hallgathatatlan kategóriát súrolja. Tényleg nagyon innovatív telepakolni a négy perces kisfilmet a mai sztárvilág leghíresebb alakjaival - gondolok itt Selena Gomezre, Zendaya Colemanre vagy éppen Jessica Albára. Kár, hogy a siker és a nézettség nem a minőségi munka miatt lesz, hanem a felvonultatott sztárparádé miatt. A sz*r még sz*r fog maradni még akkor is, ha a Dalami Lámáról forgatják.
2015. május 18. 19:32
A maga módján meg kell hagyni,ötletes klip lett,bár az ilyen harcos nőszemély szerepekre valami pankrátor kisasszonyt jobban el tudtam volna képzelni,mint ezt a kitépnénkalábátnemvérezne' bagázst,bár tudjuk,a marketingből sosem elég,így nem is lepett meg,miszerint az idősebb korosztályra is gondoltak a dekorgyöngyök kiválasztásánál.Ellenben a dal ettől nem lett egy fokkal sem jobb;hallgathatatlan vacak,amit bár kapcsoltam volna ki,mikor felugrott az ablak,még mindig cseng tőle a fülem.Egyébként slusszpoén,hogy a vokalistáknak,- még ha egyik hölgyeményt sem tartom többre egy középszer' tucaténekesnőnél - jobban szólnak,mint a művésznő.
2015. május 18. 19:35
|
|
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline
|
Én szeretem Taylort, nagyon jó zenéi vannak és a Bad Blood is tetszik igazából az 1989-ről szinte nincs is olyan zene ami ne tetszene, de ez a klip kicsit túlerőltetett lett. Tetszik hogy ennyi sztár van benne meg maga a "történet" is érdekes de túl sok így együtt az egész és Selena sem tetszik,hogy próbálja a rosszat játszani. A Bad Bloodnak sokkal jobb a hangzása az eredeti verzióban és ha Tay mindenképp kislemezt akart belőle akkor jobb lett volna az eredetiben és egy olyan klippel ami mond is valamit. Szomorú vagyok hogy nem a Wonderland-ről az All you had to do was stay-ről vagy a Wildest Dream-ről vagy mondjuk az I know place-ről lesz klip mert azok nagy kedvenceim és talán a legjobb dalok az albumról. A Style-t és a Bad Blood-ot is szeretem de ezek a zenék amiket az imént írtam szebbek szerintem. Sőt még az Out of the wood-ot is jobban szeretem. De lehet Tay csak valami mást akart kipróbálni és meglepni a rajongóit....ha ez volt a célja sikerült.
De remélem lesz még kislemez az 1989-ről.
2015. május 18. 19:36
|
|
Directioner001213visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.21. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 241647 offline
|
Szerintem ez nagyon jó lett
2015. május 18. 19:49
|
|
bbl589visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.01. Hozzászólás: 372 Csatolások: 9 Azonosító: 197009 offline
|
Ez biztos ez tök jó szám, azoknak akik szeretik az ilyen zenét, meg minden, ezzel nincs semmi baj. De ez milyen szörnyen unalmas, és béna megoldás már, hogy egy közepes szám klippjéhez összegyűjtik az összes hírességet, akit csak össze tudnak, és ennyi. Komolyan legalább egy picit megpróbálhatták volna a kreativitás látszatát kelteni, mert ez a rajongókra nézve is megalázó!
2015. május 18. 20:05
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
na végreee
nekem bejön a klip csak a dal jobb volt origi változatban...meg vicces volt ez a nagy promotálás,mert alig láthatók benne a sztár vendégek
de jóóó lett
2015. május 18. 20:57
|
|
kutyuska01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.08. Hozzászólás: 282 Csatolások: 3 Azonosító: 234261 offline
|
Nekem nagyon tetszik.
2015. május 18. 21:30
Mondjuk igazatok van, ez a harciasság nem illik Taylorhoz, ő egy bájos nő, a klip elején lévő ruhája az még szép volt, de ez a páncélzat tényleg sokkoló hatást keltő!...
Am Tay szép a klipben, meg minden, de az a vad, mindent letaroló megjelenése és viselkedése az sokkos hatású! Imádom Taylort, nagyon szép, tehetséges és jószívű, de ez a klip egy kicsit túlzás!
Am Tay szép a klipben, meg minden, de az a vad, mindent letaroló megjelenése és viselkedése az sokkos hatású! Imádom Taylort, nagyon szép, tehetséges és jószívű, de ez a klip egy kicsit túlzás!
2015. május 18. 21:32
Am sztem az jó, h ilyen sok sztár van a klipben, hozzájuk illik a páncélzat, de a bájos Tay-hez viszont nem!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: