Elbukott és visszatérő sorozatok 2015-ben
2015. május 17. 21:36
|
|
milka_csokiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.06. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 240009 offline
|
Castle!!! <3 imádom ezt a sorozatot :3
2015. május 17. 21:37
|
|
Geography.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.21. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 217156 offline
|
Dr. Csont <33<3
2015. május 17. 21:48
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Supernatural<3 Imádom,bármeddig el tudnám nézni. Örülök a The100-nak is jó sorozat.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2015. május 17. 21:59
|
|
agotakolumbanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 143109 offline
|
Nem voltam benne biztos, hogy a Castlenek lesz 8. évada, meg abban sem, ha lesz is, akkor Stana visszatér-e. Szerencsére lesz 8. évad és Stana is benne lesz
2015. május 17. 22:09
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Vérzik nagyon a szívem Constantine niatt. :sirok: A Supernatural után a kedvenc természetfölötti sorozatom volt. Monjuk úgy tudtam, hogy róla tárgyalnak még a többi csatornával, hátha átveszik...
A supernaturalnál valahogy természetes volt, hogy lesz 11-ik évad.
Lassan már olyan természetes, hogy megy, mint a levegővétel.
Örülök az Arrow, Originals, Flash, berendeléseknek. És valahogy az is természetes, hogy lesz Vikings 4 is.
A messengersbe belenéztem, és vérző szívvel mondom, de nem csodálom a kaszát. Habár elég hirtelen döntöttek a törlés mellett. Egyszerűen valami nem stimmelt a történetekben. Pedig nagyon akartam szeretni, és voltak részek, amikor olyan dolgokat hoztak össze, hogy átmentem egy 5 éves gyerek rajongói szintjére. Voltak benne potenciálok. Nem éltek vele. Vagy csak hamar kapott kaszát.
A SHIELD ügynökeinek is nagyon örülök, hisz iszonyat jó sorozat.
A following sem olyan már, mint kellett volna. Abban is több potenciál volt, de ahogy vége lett Joe Carrollnak, úgy lett vége az egésznek. Amit még meg fogok nézni az a forever, mert sokan kedvelték a junkie-n.
Resurrectionért sem kár. Már az sem volt a régi. Hiába volt oda érte Amerika az első évadban.
Van még néhány várós sori mint a Hannibal, vagy a legend of tomorrow, az x-files és a Twin Peaks folytatása, nem beszélve a true detective-ről
lesz mit nézni megint
plusz: azért meglepődtem, hogy a the 100 midseasonba került
A supernaturalnál valahogy természetes volt, hogy lesz 11-ik évad.
Örülök az Arrow, Originals, Flash, berendeléseknek. És valahogy az is természetes, hogy lesz Vikings 4 is.
A messengersbe belenéztem, és vérző szívvel mondom, de nem csodálom a kaszát. Habár elég hirtelen döntöttek a törlés mellett. Egyszerűen valami nem stimmelt a történetekben. Pedig nagyon akartam szeretni, és voltak részek, amikor olyan dolgokat hoztak össze, hogy átmentem egy 5 éves gyerek rajongói szintjére. Voltak benne potenciálok. Nem éltek vele. Vagy csak hamar kapott kaszát.
A SHIELD ügynökeinek is nagyon örülök, hisz iszonyat jó sorozat.
A following sem olyan már, mint kellett volna. Abban is több potenciál volt, de ahogy vége lett Joe Carrollnak, úgy lett vége az egésznek. Amit még meg fogok nézni az a forever, mert sokan kedvelték a junkie-n.
Resurrectionért sem kár. Már az sem volt a régi. Hiába volt oda érte Amerika az első évadban.
Van még néhány várós sori mint a Hannibal, vagy a legend of tomorrow, az x-files és a Twin Peaks folytatása, nem beszélve a true detective-ről
lesz mit nézni megint
plusz: azért meglepődtem, hogy a the 100 midseasonba került
2015. május 17. 22:27
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Örülök, hogy sok kedvencemet berendelték, a listáról a legjobban a Flashnek, az Arrownak és a The 100-nak örülök, rettentően várom már az új részeket. Plusz most találtam pár folytatódó/elkaszált/érdekesnek tűnő új sorozatot, amihez majd a nagy nyári szünetek közepette akár el is kezdhetnék/megnézhetném.
2015. május 17. 22:30
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
Idézet (Lola-SP @ 2015.05.17. 22:06)
De persze a Ringer nincs közte, pedig az egy jó sorozat volt és nem is lett vége. Minden jó sorozatot abba hagynak!
Nekem csak egy Ringerről van tudomásom, amit már három éve elkaszáltak. Miért lenne benne?
Bessie
2015. május 17. 22:32
Két pasi meg egy kicsi :/ Az volt ez egyetlen sorozat, amit néztem is.
2015. május 17. 22:32
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
A Foreverért nagyon fájt a szívem.De ez van.Elég sok ringben van ettől elteintve.Ráadásul Odaát meghatározatlan évadmennyiség is elég teteszetős. :3
Bessie
2015. május 17. 22:35
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Mint mindig, természetesen most is a legjobbakat kaszálták. Mondjuk a Revenge-nek már ideje volt lehúzni a rolót, hiszen már egy éve ment a huzavona a sztori berkein belül, és már közel sem tudták azt a minőséget biztosítani, mint amivel anno startoltak. A listából még kimaradt a Helix. Anno örültem, hogy berendelték a második szezont, habár az első jobban tetszett, mint a beteg dolgokkal teli, nagyon feszült második felvonás. Az Allegiance-t meg állítólag már az első öt után kaszát kapott. Annyira nem értem, hogy miért. Mindkettő kifejezetten kellemes, egyedi felvonultatású volt. Sajnálom őket nagyon. Viszont a State of affairsnél számítottam a folytatásra, sőt, ha jól tudom kifejezetten folytatásról is volt szó. Pláne, hogy cliffhangerrel fejezték be az évadzárót, szóval ez megint egy hatalmas k*csögség tőlük. Akkor zárták volna le az egészet a francba, mert most az egész lóg a levegőben. Biztos kellemetlen lehetett, hogy a valódi CIA komplette Twitteren fikázta szét szériát (amit nonszensznek tartok), de emiatt elb*szarintani kaszával egy jó kis sorozatot, vétek. Az X-akták hat epizódos visszatérésnek nagyon örültem, viszont kételkedek a minőségben. Anno a Hinni akarok filmet is úgy elb*szták, mint annak a rendje. Szóval tartok attól, hogy milyen lesz egyáltalán, és remélem hozni fogják a '90-es évek legjobb sorozatának az elvárt színvonalát. A Castle, Egyszer volt hol nem volt, Vámpírnaplók folytatását feleslegesnek találom. A Castle az ötödik évad közepétől olyan lapos, mint a palacsinta és az Egyszer voltos sorozat is eléggé gyenge lett a harmaik szezon óta. A Vámíprnaplók... ehh, tudjuk, hogy évek óta sz*r már. A Saltkeren még mindig csak nézek. Megint csak megkérdezem, hogy miért? Miért kellett elkaszálni egy olyan nyomozós sorozatot, amilyen még soha nem is volt? Örök rejtély, komolyan.
A Mentalistának már egy ideje ott van a helye, ahol most van, és bár nem értem mi célt szolgál egy új Criminal minds spin-off indítása, ha az előzőt is kaszálták. Bár ahogy elnézem, most a képregény hősös filmek, sorozatok váltak óriási divattá, mert azok közül mindegyik zöld utat kapott. Nekem már kezd herótom lenni a Marvel, DC univerzumtól, pedig gyermekkorom óta kifejezetten szerettem őket. Most viszont csináltak belőle egy gusztustalan divatot...
Bessie
2015. május 18. 00:44
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
atyaég mennyi sorozat. talán a The 100-at várom a legkinkább. még mindig nem értem, mit akarnak még a TVD-vel egyébként, ez jó lett volna így egy befejezsnek, csöppet jobb meg drámaibb rendezéssel...a Gyilkos elméket meg nyáron tervezem pótolgatni meg nézni tovább bár eddig elég összevissza haladtam vele :'D
2015. május 18. 08:10
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Egy pár jó sorozat kaszát kapott
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.