Hihetetlen a Marvel! Lenyűgöző, hogy mennyi szálon fut a cselekmény, és mégis mindig képesek őket összefonni... Kíváncsi vagyok, hogy kapcsolódik majd a történetbe az Ant-Man!
Az Agents of S.H.I.E.L.D. már elkezdte felvezetni a Civil War cselekményét (ha valaki nézi, tudja, mire gondolok), szóval remélem, hogy pár ottani stábtag is felbukkan majd a filmben.
Megkezdődött az Amerika Kapitány 3 forgatása
2015. május 17. 21:47
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18949 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Már nagyon-nagyon kíváncsi vagyok a filmre. Az Ultron kora valami isteni volt, s biztos vagyok abban, hogy a Civil War is ezen a szinten lesz.
Amúgy, Chris tweetjén, amiben elbúcsúzik a szakállától, nagyot nevettem.
Már csak azon aggódom, hogy megölik-e Steve-t vagy eltérnek ennyire majd a képregénytől. Remélem igen. Bár a legtöbb helyen azt írják, hogy itt fogják majd 'kiírni'...
Már csak azon aggódom, hogy megölik-e Steve-t vagy eltérnek ennyire majd a képregénytől. Remélem igen. Bár a legtöbb helyen azt írják, hogy itt fogják majd 'kiírni'...
1 felhasználónak tetszik:
N.k
2015. május 17. 22:46
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Idézet
Az általuk kiadott Szuperhős-regisztrációs Törvény szerint minden szuperképességekkel rendelkező személy köteles regisztrálni magát, ezzel pedig kialakulna egy új, Amerika által felállított rendőrség. Ez az esemény megosztja a Bosszúállók csapatát, ugyanis míg Tony Stark támogatja, addig Steve ellenzi a programot. A polgárháborús helyzetben a régi és az új Bosszúállóknak is választaniuk kell, hogy kinek az oldalára álljanak.
Ez lesz az igazán ütős,mikor felsorakoznak Amerika Kapitány és Vasemeber mögé az emberkék.Vajon ki kinek az oldalán fog állni?
Martin Freeman-nek nagyon örültem mikor aláírta a szerződést.
Szerintem az évezred filmje lesz Marvel terén,még a Bosszúállóktól is sokkal de sokkal jobban várom.
Ha választanom kellene kinek az oldalára állok,akkor egyértelműen AK oldalán lennék.Milyen már,hogy a szuperhősöket is vezetik a "nagy könyvben".
2015. május 18. 00:22
|
|
bidókavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 358 Csatolások: 238 Azonosító: 144733 offline
|
Az Ultron korát most láttam hétvégén és azt kell mondjam nagyon jó lett! A Marvel naggggyon jó
A Polgárháborút már alig várom
Nehéz lesz kibírni azt az egy évet
És én tuti a Kapitány mellé állok
A Polgárháborút már alig várom
2015. május 18. 18:42
|
unbroken_rekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 367 Csatolások: 12 Azonosító: 239296 offline
|
Nagyon várom már, a képek is jók:)
2015. május 18. 19:04
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Huhuuu:3 nagyon várom már!
2015. május 18. 22:43
|
|
StopandStareúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.25. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 240802 offline
|
Ó, édes Istenem, fangörcsöm van! Látjátok? Öhhmm... valszeg nem. A lényeg, hogy lesz itt mindenki, a Marvel üdvöskéi, John Watson és Niki Lauda.
D Avagy hogyan jegyzem én a színészeket. A spoileres részt alapból elkerültem, ha mégegyszer lespoilerez nekem valamit, akkor... Hagyjuk.
D Mindenesetre alig várom, egy Sherlock fannak egy év várakozás semmi, jövőre már ájuldozhatok a vetítőteremben.
2015. május 19. 08:01
|
Nussy.Annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.10. Hozzászólás: 175 Csatolások: 5 Azonosító: 220965 offline
|
Atya Úr Isten! Atya Úr Isten! Már alig várom! Ez valami baromi jó lesz, az tuti! A Bosszúállók kettő valami elképesztő volt, és most várni majdnem még egy évet egy újabb remekműre?! Nem fogom kibírni!
.
.
.
.
.
.
.
És remélem Higanyszál életben van!
.
.
.
.
.
.
.
És remélem Higanyszál életben van!
2015. május 19. 22:35
|
|
lilcsa28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.23. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 178445 offline
|
Alig várom!!
Nem akarok bunkó lenni, de Scarlett mi ez a haj? Tudom,tudom nem ez a legfőbb dolog, de annyira megszoktam göndör vörös fürtökkel... Így olyan hétköznapian néz ki
2015. május 20. 17:34
|
|
fanni_fodorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 231 Csatolások: 1 Azonosító: 219905 offline
|
Nekem személy szerint az Age of Ultron nem tetszett annyira, mint ahogy vártam. Persze, remek film volt, de vannak részek amik piszkálják a csőrömet. Abban reménykedem hogy a Civil Wart jól megcsinálják, nagyon jó a történet, és remélem nem tesznek bele túl sok változtatást a képregényekhez képest. A képekből és hírekből ítélve ígéretesnek hangzik:))) és milyen jól néz ki Falcon ruhája:D
2015. május 21. 14:57
|
|
BlackWidowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.06. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 243502 offline
|
*-*
Bucky <3 Natasha <3 Wanda
Én azért még reménykedem h Pietro is benne lesz..
Bucky <3 Natasha <3 Wanda
Én azért még reménykedem h Pietro is benne lesz..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.