Tökéletes szemöldök? Ez Zendaya tippje!
2015. május 22. 11:56
|
|
Hanggaaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.03. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 235497 offline
|
soha nem értettem azokat akik pénzt adtak ki azért, hogy szépen meglegyen csinálva a szemöldökük nekem mindenki azt mondja, hogy nagyon szép a szemöldököm pedig én magamnak csinálom. Zendaynak meg már kezd egybe nőni a zemöldöke...
2015. május 22. 16:26
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
nekem nem tetszik az ennyire vastag szemöldök
amúgy az, hogy hetedikes korában ki akarta szedetni a szemöldökét egy vicc.....meg a kacsacsőr is a második képen
amúgy az, hogy hetedikes korában ki akarta szedetni a szemöldökét egy vicc.....meg a kacsacsőr is a második képen
2015. május 22. 20:06
Majdnem összeér a szemöldöke! egyáltalán nem tökéletes!!
2015. május 22. 20:58
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Szörnyen csúnya...nagyon vastag,nekem egyáltalán nem tetszik...sokkal szebb,ha ritkább egy kicsit, nem ér össze,és ápolva van.... Nekem sose tetszett a vastag,nem is fog...
2015. május 23. 21:51
|
Rocky.99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.08. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 187404 offline
|
"Tegyétek le a szemöldökcsipeszeket!"-nagyon szuper tanács. És akkor mi csináljak a szemöldökkel, ha összenőtt?
Nekem egyáltalán nem tetszik az a szemöldök, ami nagyon vastag, meg szinte össze van nőve. Én mindig magamnak csinálom a szemöldököm. Én azokat szeretem, amik vékonyak, nincsenek összenőve, és van íve. A szemöldökcsipeszt meg minden nap használom, mert nem hagyom, meg akarni sem akarom, hogy összenőjön. Szóval kösz a tippet Zendaya... amúgy ahhoz képest, hogy írja, hogy felhagyott a porral meg a ceruzával, a 2. képen kicsit sem latszodik, hogy 1 tonna por rajta van
Nekem egyáltalán nem tetszik az a szemöldök, ami nagyon vastag, meg szinte össze van nőve. Én mindig magamnak csinálom a szemöldököm. Én azokat szeretem, amik vékonyak, nincsenek összenőve, és van íve. A szemöldökcsipeszt meg minden nap használom, mert nem hagyom, meg akarni sem akarom, hogy összenőjön. Szóval kösz a tippet Zendaya... amúgy ahhoz képest, hogy írja, hogy felhagyott a porral meg a ceruzával, a 2. képen kicsit sem latszodik, hogy 1 tonna por rajta van
2015. május 24. 09:47
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
Nekem ez vmiert nem jön be...:-/ persze oké, ízlések és pofonok :-P :-D
2015. május 25. 16:23
|
|
Petra483visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.26. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 215904 offline
|
A második képen kifejezetten csúnya
Amúgy nem tudom, valószínűleg szerencsés lányok közé tartozom, szemöldököm normális hosszúságú, elég sötét és sose kellett igazítani.
De amúgy nekem nem nagyon tetszik ez a vastagabb szemöldök. Szerintem nem nagyon áll jól sok lánynak.
De amúgy nekem nem nagyon tetszik ez a vastagabb szemöldök. Szerintem nem nagyon áll jól sok lánynak.
2015. május 28. 14:23
Az igaz, hogy sokaknak elég hülyén áll a vastag szemöldök, de Zendaya arcához kifejezetten illik.
2015. május 29. 20:09
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Nem vagyok oda a vastag szemöldökökért sztem Zendayae is borzalmas.
De ez az én véleményem.
De ez az én véleményem.
2015. május 30. 11:28
|
|
Rainbowcloudvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.19. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 241579 offline
|
Szerintem szép a természetes és a vastag szemöldök, de Zendaya szemöldöke majdnem minden, csak természetes és szép nem. Pedig szép lány!
2015. május 31. 10:17
Az emberiség többségének borzalmasan áll a vastag szemöldök, szóval eléggé relatív ez a tanács, mert van, akinek jól áll, van, akinek nem, és hogy őszinte legyek, egyetlenegy olyan emberrel nem találkoztam, aki az első csoportba tartozik.
2015. május 31. 21:02
Neki biztos hogy jól áll, de magamnak nem csináltatnék ilyet
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: