Tökéletes szemöldök? Ez Zendaya tippje!
2015. május 17. 12:31
|
|
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline
|
az utolsó képen elég érdekesen néz ki.....
2015. május 17. 12:35
Ízlések és pofonok. Nekem úgy különösképpen nem tetszik.
2015. május 17. 13:19
|
|
rubennetti14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 243881 offline
|
Fhuj..Zendaya nagyon jól áll neked! ..de nekem sajnos nagyon nem tetszik!
2015. május 17. 13:56
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Ez az egész nem ennyi... Én sajnos azok táborát erősítem, akiknek egyenes is és ritka is... És mindig ilyen volt nem attól lett ilyen, hogy egy kozmetikus rosszul szedte (persze nekem is csinálták már meg horrorisztikusra). Persze nem annyira ritkás, csak a végein leginkább, de én csak álmodozhatok olyan dús szemöldökről ami neki van, persze ilyen vastagról nem, de örülnék ha dúsabb lenne...
Egyébként van szálas szemöldök tetoválás aminek természetes is a hatása és a szőrőd is megmarad, formát ad, plusz ahol nincsenek olyan sűrűn szőrszálak ott a tetkó helyettesíti. Akinek ez meg nem jön be, marad a jól bevált kozmetikus festés vagy pedig ceruzával és porral történő megrajzolás...
Egyébként van szálas szemöldök tetoválás aminek természetes is a hatása és a szőrőd is megmarad, formát ad, plusz ahol nincsenek olyan sűrűn szőrszálak ott a tetkó helyettesíti. Akinek ez meg nem jön be, marad a jól bevált kozmetikus festés vagy pedig ceruzával és porral történő megrajzolás...
2015. május 17. 14:03
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Plusz hozzá tenném, hogy ha közelebbről megnézzük az első képet, olyan mintha neki is be lett volna festve, csak kopott volna már ki. Igaz a cikkben nincs szó arról, hogy nem festette, csak azért akinek nincs dús szemöldöke, az is csinálhat festéssel hasonló formát vagy legalábbis dús hatást érhet el
2015. május 17. 14:29
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Baromság általánosan megmondani, milyen a tökéletes szemöldök, mert emberenként eltérő, kinek mi a tökéletes, egyáltalán nem mindenkinek ugyanaz. Ebben a divat sem lehet meghatározó, hiszen attól, hogy most a vastag divatos, elég hülye az, aki csak azért hagyja a szemöldökét vastagra, mert most az a trendi, de közben meg nem áll jól neki.... Mindenki olyat hordjon, ami neki tetszik, és jól áll, ne olyat amit volt Disney sztárok írnak elő...
Nekem - félreértés ne essék - nincs bajom ezzel a csajszival, őszintén szólva, nem is tudom igazán, ki ő - nem is érdekel különösebben... -, de nem tudom, mit találnak olyan rohadt szépnek a szemöldökén. Szerintem kimondottan mű hatása van, akkor is, ha azt hiszi, totál természetes. Sorry.
Nekem - félreértés ne essék - nincs bajom ezzel a csajszival, őszintén szólva, nem is tudom igazán, ki ő - nem is érdekel különösebben... -, de nem tudom, mit találnak olyan rohadt szépnek a szemöldökén. Szerintem kimondottan mű hatása van, akkor is, ha azt hiszi, totál természetes. Sorry.
2015. május 17. 14:30
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Amúgy nekem alapból ritka szemöldököm van, és sokkal világosabb a hajszínemnél... eléggé utálom.
2015. május 17. 17:14
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Nekem nem tetszik a szemöldöke.
2015. május 17. 17:20
Nekem nem tetszik a szemöldöke, túl hosszú, és túl vastag. Lehet, hogy ez a divat, de szerintem ízléstelen, és természetellenes hatást kelt.
2015. május 17. 17:25
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Ott legfelül az első képen, távolról, nem gáz, de amikor lentebb tekertem xD
Szerintem ezeken a közeli képeken nagyon csúnya, már bocsánat. Persze neki lehet ez tetszik, meg tetszhet is, de olyan mintha majdnem össze lenne nőve. Egy parti szemöldök. xD ezt szakember csinálta? mert szépen fésült, és szerintem festve is volt de ez a forma nem ápoltságra utal. Xd
Jót röhögtem: "Tökéletes szemöldök? Ez Zendaya tippje!" Tökéletes? Én ilyen szemöldökkel nem biztos hogy ezt a jelzőt használnám... :"D
(ez persze saját vélemény...)
Szerintem ezeken a közeli képeken nagyon csúnya, már bocsánat. Persze neki lehet ez tetszik, meg tetszhet is, de olyan mintha majdnem össze lenne nőve. Egy parti szemöldök. xD ezt szakember csinálta? mert szépen fésült, és szerintem festve is volt de ez a forma nem ápoltságra utal. Xd
Jót röhögtem: "Tökéletes szemöldök? Ez Zendaya tippje!" Tökéletes? Én ilyen szemöldökkel nem biztos hogy ezt a jelzőt használnám... :"D
(ez persze saját vélemény...)
2015. május 17. 17:46
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
úristen milyen ocsmány ez a lány közelről, fú, hát nagyon nem irigylem szegényt. nekem nem tetszik ez a mostani vastag szemöldök divat, az pláne nem, ha szinte összeér, de akkor sem, ha túl ívelt. szőkeként nekem kb semmi nem látszik a szemöldökömből, meg alapból egy baleset miatt heges az egyik, ezért ilyen nagyon halványan mindig ki szoktam húzni, de tényleg mostanában egyre halványabban, hogy természetesnek tűnjön. meg esetleg egy kicsit vastagítok rajta, de nem igazán szedem, mert mondom, kb nincs is mit...és pláne nem a homlokomig, annyira undorító az a demi lovató féle k.rvás hegy-szemöldök is, meg ilyen kylie jenneré is ahogy néztem, szerintem rettentően öregít...és igen, még életemben nem voltam kozmetikusnál, van két kezem, ilyen apróságokat képes vagyok egyedül is elintézni...
2015. május 17. 18:46
Nos,ennek a leányzónak komoly mániája lehet a szemöldöke iránt.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: